Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    09. Lipanj 2021. 13:06

Školjka 🥳💟💟💟💟

Curke samo da vam kažem da smo napravile whpp grupu za trudnice, i jedva čekamo da nam se pridružite SVEEE:) 
    Školjka nam je dala super ideju 🥰🥰
    Malo je teško sve pohvatati, ali navikne se jer nismo si dale za obavezu ništa. Trenutno nas je 16 i podržavaju nas friške mamice (Ruska jesi čula ,gdje si? 😅😅) 🥰🥰🤐 jedna nam je došla helikopterom 😅🤣
    Imamo raznih stadija trudnoće tako da se slobodno pridružite tko želi i ima živaca 😅😅😅 (mail u potpisu).
    ...
    No i dalje OBAVEZNO motrimo naše suborkinje ovdje 🥰🥰🥰🥰🥰 i idemo dalje dok sve ne budete trbušaste🥰🥰🥰🥰🥰

endometrioza

• ribic
    09. Lipanj 2021. 13:18

Forumasica (od ranije) NikiPiki je jucer rodila curicu (uspjela prirodno zaceti).

Kaze savrsen porod - prvi trud  u 21:30, a rodila je u 1:50 😀
    Prvi trud je imala u 21:30 a rodila u 1:50. 💪

Pa javljam lijepu info :)

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    09. Lipanj 2021. 13:22

ribic

Forumasica (od ranije) NikiPiki je jucer rodila curicu (uspjela prirodno zaceti).

Kaze savrsen porod - prvi trud u 21:30, a rodila je u 1:50 😀

Juhuuuu čestitaj joj od srca i poželi brz oporavak 🥰❤❤❤❤
    Bebi sve najljepše što se poželjeti može ❤

endometrioza

skoljka
    09. Lipanj 2021. 13:38

Roxy 🌟

Skoljka oces cekat 14.06 ili ces i prije vaditi betu? 🤗

Necu prije, cak se mislim dan dva kasnuje, jer je 14.ponedjeljak  i bude uzas guzva 

skoljka
    09. Lipanj 2021. 13:39

ribic

Kaze savrsen porod - prvi trud u 21:30, a rodila je u 1:50 😀

Crstitke 🥰🥳🥳🥳🥳🥳

skoljka
    09. Lipanj 2021. 13:42

Sanjich 👶

Skoljka cestitam 🤗🤗 stize baby no2 😍😍🎊

Daaa 😭 ja jos ne vjerujem🙈sve mi je drugacije nego prosli puz.. Osluskujes simptome mislis ovako ili onak i slijedi iznenadjenje bas pravo.. Prosli put sam bila ubjedjena da sam trudna i prepozitivna u iscekivanju. 

Ruska1986
    09. Lipanj 2021. 13:44

Cestitke NikiPiki! Zelim sve najbolje tebi i bebici ❤❤❤ A, Skoljka, od ❤ cestitam ❤❤❤❤🥰🥰🥰🥰

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

skoljka
    09. Lipanj 2021. 13:45

Tiinaa

Cao cure, moze li mi netko reci da li moj ginekolog radi mini anomaly scan ???
    Sljedeci pregled mi je 28.6 i to je u 12 om tjednu trudnoce i rekao mi je da tada radi veci i detaljniji ultrazvuk posto se tada vec sve vidi pa me zanima da li je to to ?
    I rekao je da na taj ultrazvuk pustaju da bude i muz samnom

Da to je miny anomali scan tad pregleda nuhalni nabor.. Ti ces trebati otici u bolnicu, Vinogratsku ili neku drugu ili privatno i izvaditi krv isti dan da usporede. To se zove kombinirani probir. 

skoljka
    09. Lipanj 2021. 13:46

Ruska1986

Cestitke NikiPiki! Zelim sve najbolje tebi i bebici ❤❤❤ A, Skoljka, od ❤ cestitam ❤❤❤❤🥰🥰🥰🥰

💋💋💋💋💋💋
    Kako je bebacica? 

Ruska1986
    09. Lipanj 2021. 13:47

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

Školjka 🥳💟💟💟💟
    Curke samo da vam kažem da smo napravile whpp grupu za trudnice, i jedva čekamo da nam se pridružite SVEEE:)
    Školjka nam je dala super ideju 🥰🥰
    Malo je teško sve pohvatati, ali navikne se jer nismo si dale za obavezu ništa. Trenutno nas je 16 i podržavaju nas friške mamice (Ruska jesi čula ,gdje si? 😅😅) 🥰🥰🤐 jedna nam je došla helikopterom 😅🤣
    Imamo raznih stadija trudnoće tako da se slobodno pridružite tko želi i ima živaca 😅😅😅 (mail u potpisu).

No i dalje OBAVEZNO motrimo naše suborkinje ovdje 🥰🥰🥰🥰🥰 i idemo dalje dok sve ne budete trbušaste🥰🥰🥰🥰🥰

Poslala sam broj 🙂🙂🙂🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.