Školjka 🥳💟💟💟💟
…
Curke samo da vam kažem da smo napravile whpp grupu za trudnice, i jedva čekamo da nam se pridružite SVEEE:)
Školjka nam je dala super ideju 🥰🥰
Malo je teško sve pohvatati, ali navikne se jer nismo si dale za obavezu ništa. Trenutno nas je 16 i podržavaju nas friške mamice (Ruska jesi čula ,gdje si? 😅😅) 🥰🥰🤐 jedna nam je došla helikopterom 😅🤣
Imamo raznih stadija trudnoće tako da se slobodno pridružite tko želi i ima živaca 😅😅😅 (mail u potpisu).
...
No i dalje OBAVEZNO motrimo naše suborkinje ovdje 🥰🥰🥰🥰🥰 i idemo dalje dok sve ne budete trbušaste🥰🥰🥰🥰🥰
endometrioza
Forumasica (od ranije) NikiPiki je jucer rodila curicu (uspjela prirodno zaceti).
Kaze savrsen porod - prvi trud u 21:30, a rodila je u 1:50 😀
Prvi trud je imala u 21:30 a rodila u 1:50. 💪
Pa javljam lijepu info :)
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Forumasica (od ranije) NikiPiki je jucer rodila curicu (uspjela prirodno zaceti).
Juhuuuu čestitaj joj od srca i poželi brz oporavak 🥰❤❤❤❤
Bebi sve najljepše što se poželjeti može ❤
endometrioza
Skoljka oces cekat 14.06 ili ces i prije vaditi betu? 🤗
Necu prije, cak se mislim dan dva kasnuje, jer je 14.ponedjeljak i bude uzas guzva
Crstitke 🥰🥳🥳🥳🥳🥳
Skoljka cestitam 🤗🤗 stize baby no2 😍😍🎊
Daaa 😭 ja jos ne vjerujem🙈sve mi je drugacije nego prosli puz.. Osluskujes simptome mislis ovako ili onak i slijedi iznenadjenje bas pravo.. Prosli put sam bila ubjedjena da sam trudna i prepozitivna u iscekivanju.
Cestitke NikiPiki! Zelim sve najbolje tebi i bebici ❤❤❤ A, Skoljka, od ❤ cestitam ❤❤❤❤🥰🥰🥰🥰
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cao cure, moze li mi netko reci da li moj ginekolog radi mini anomaly scan ???
Sljedeci pregled mi je 28.6 i to je u 12 om tjednu trudnoce i rekao mi je da tada radi veci i detaljniji ultrazvuk posto se tada vec sve vidi pa me zanima da li je to to ?
I rekao je da na taj ultrazvuk pustaju da bude i muz samnom
Da to je miny anomali scan tad pregleda nuhalni nabor.. Ti ces trebati otici u bolnicu, Vinogratsku ili neku drugu ili privatno i izvaditi krv isti dan da usporede. To se zove kombinirani probir.
Cestitke NikiPiki! Zelim sve najbolje tebi i bebici ❤❤❤ A, Skoljka, od ❤ cestitam ❤❤❤❤🥰🥰🥰🥰
💋💋💋💋💋💋
Kako je bebacica?
Školjka 🥳💟💟💟💟…
Curke samo da vam kažem da smo napravile whpp grupu za trudnice, i jedva čekamo da nam se pridružite SVEEE:)
Školjka nam je dala super ideju 🥰🥰
Malo je teško sve pohvatati, ali navikne se jer nismo si dale za obavezu ništa. Trenutno nas je 16 i podržavaju nas friške mamice (Ruska jesi čula ,gdje si? 😅😅) 🥰🥰🤐 jedna nam je došla helikopterom 😅🤣
Imamo raznih stadija trudnoće tako da se slobodno pridružite tko želi i ima živaca 😅😅😅 (mail u potpisu).
…
No i dalje OBAVEZNO motrimo naše suborkinje ovdje 🥰🥰🥰🥰🥰 i idemo dalje dok sve ne budete trbušaste🥰🥰🥰🥰🥰
Poslala sam broj 🙂🙂🙂🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji