Ajde super onda,vec sam se pristrasila da nesto nije u redu.jutros mi je bilo super a sad popodne opet malo nelagodno 🤦♀️ Slicno ko menstrualna probadanja,al malo sam mirnija sad 😊
sanjass322@gmail.com
Školjka super, čestitam od ❤️, jesi nakon transfera imala koje grčeve, ili bilo koje probadanje?
Evi nista, bas nista, bila ubjedjana da cu dobiti, onaj pritisak ko kad se treba dobiti, jos sam si i smrdila po mengi, i bila zivcana na najjace.. Totalna suprotnost od proslog puta.
Eto vidiš, meni sad zabrinjava da se zadnja 2x,3 blatociste nisu primile, nakon drugog spontanog moja menga traje jedan dan a ostala 2,3 crno ko nafta. Pa bi išla na histeroskopiju
Ni meni se prije niti poslije jednog transfera nije niti jedna blastica primila uopce.. I onda evo dva puta iz iste skupine.
Ne znam gdje ides dr.. Sta ti on veli? Znam da ako je menga jedan dan da to ni ne racunaju kao mengu.. Tak nekako
Pitanje jedno , da li je itko od vas cura čuo da se s ovulacijskim trakicama može utvrditi trudnoća?
Pitanje jedno , da li je itko od vas cura čuo da se s ovulacijskim trakicama može utvrditi trudnoća?
Povecanje Lh hormona osim u ovulaciji moze biti i u trudnoci, ali isto tako npr ukoliko osoba ima pco like ili pcos i jos mnoge druge disbalanse u hormonalnom statusu.. Tako da piskenje LH kako bi potvrdili trudnocu je besmisleno i opet ne znas dok ne pipiskis hcg test ili izvadis betu
Povecanje Lh hormona osim u ovulaciji moze biti i u trudnoci, ali isto tako npr ukoliko osoba ima pco like ili pcos i jos mnoge druge disbalanse u hormonalnom statusu.. Tako da piskenje LH kako bi potvrdili trudnocu je besmisleno i opet ne znas dok ne pipiskis hcg test ili izvadis betu
Ma da e, to sam sad nešto nacula pa rekoh idem vidjeti. Thank youu 🥰
Može, ali je to varljivo pošto LH trakica gotovo uvijek pokazuje neke sjene... Morala bi ti biti ta druga crtica full tamna. Ja sam testirala s njima da li beta pada ili raste, tako da sam na svoje oči vidjela da i one super funkcioniraju, posebno u slučajevima kad nemaš hcg test, a imaš punu ladicu lh trakica pa možeš pratiti da li tamne ili ne🙈... Dakle možeš, ali nisu pouzdane za rano otkrivanje trudnoće, već za kasnije kada se želiš uvjeriti da beta raste.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Ma sad sam ih našla u ladici ,puna ladica, moj je na smajliće ako je pozitivan, ako neg. Onda je samo prazan krug. Ali uglavnom, bacila sam ih tako da neću to raditi. Napravit ću pravi test za nekih 3dana,4 dana. Ako budem imala hrabrosti 🤭
Ruska beba ti je opet preeeslatka ❤❤❤
MaloTele super da je sve ok s bebicom, uzivaj na najjace 😍
NikiPiki cestitke 💗
💛🧡
Ruska bebica je med medeni 😍
Andela111 nesto si me pitala ali mislim da si ustvari htjela pitati Martu82 za histeroskopiju 🤔. Ja nisam nikad bila u dugom protokolu.
Netko me pitao za sto sam dobila Decapeptyl. Kolko sam shvatila on se daje par dana nakon ovulacije za potporu zutom tijelu. Prosle postupke sam znala dobiti i 2 injekcije Brevactida (hcg) uz taj Decapeptyl. Sad samo ovo. Ovog puta smo pratili samo endometrij. Vodeci folikul se do 12.dana nije niti izdvojio, al on ocito nije presudan za FET 🤔
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji