Pozdrav svima..
Danas sam dogovorila konzultacije, 13.10. kod dr. Šijanović
Javila mi se neka divna sestra, koja je vjerojatno po mom glasu shvatila da sam jako uzbuđena i izgubljena.. 🙈
Umirila me ,i brzo smo se sve dogovorile..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Cure meni danas stigao nalaz biopsije što sam bila na scratchingu pred 2tjedna. Kaže doktor da je nalaz uredan, NK stanica više nema tj. nisu pozitivne 🎉🎉🎉
Odliiičnoo 🥳🥳 kad krećeš
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Pozdrav svima..
Javila mi se neka divna sestra, koja je vjerojatno po mom glasu shvatila da sam jako uzbuđena i izgubljena.. 🙈
I ja sam kod njega 😁 on ti je super, al ne priča puno..mislim kaze ti sve bitno al nije da ce pričat s tobom nesto bezveze..tako da sta god te zanima samo ga pitaj..a i sestra Mara je odlična..sretnoo 🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Pozdrav svima..
I ja sam kod njega 😁 on ti je super, al ne priča puno..mislim kaze ti sve bitno al nije da ce pričat s tobom nesto bezveze..tako da sta god te zanima samo ga pitaj..a i sestra Mara je odlična..sretnoo 🤞
Moram si onda zapisati pitanja sve što me zanima.. jer gora sam od djeteta kada sam uzbuđena..pa ne znam složiti jednu smislenu rečenicu 🤦♀️
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Pozdrav svima..
Moram si onda zapisati pitanja sve što me zanima.. jer gora sam od djeteta kada sam uzbuđena..pa ne znam složiti jednu smislenu rečenicu 🤦♀️
I ja sam isto takva 🙈
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Razmak između dvije STIMULACIJE mora biti 3 mjeseca (nekim ženama, koje jače izreagiraju, se preporučava i duže), Govorim o punim stimulacijama. Drugo su FETovi, blage stimulacije, prirodnjaci, ...
Prebacivanje sperme je kompleksan proces, traje 3-6 mjeseci, ovisno kako vam grah padne.
💔💔💔
Dani divne vijesti🥰! Cestitam ❤️!
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Razmak između dvije STIMULACIJE mora biti 3 mjeseca (nekim ženama, koje jače izreagiraju, se preporučava i duže), Govorim o punim stimulacijama. Drugo su FETovi, blage stimulacije, prirodnjaci, …
Prebacivanje sperme je kompleksan proces, traje 3-6 mjeseci, ovisno kako vam grah padne.
Bok MTBica.Jedno pitanje neznam jesi li vidjela moje pitanje par str prije nebitno.Pojavio mi se sluzavi rastezljivi iscjedak ko onaj u ovulaciji proziran ,pa mi nije jasno kako to .ja sam 23 imala et 2 dnevnih emnrija.hvala na odg unaprijed
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Razmak između dvije STIMULACIJE mora biti 3 mjeseca (nekim ženama, koje jače izreagiraju, se preporučava i duže), Govorim o punim stimulacijama. Drugo su FETovi, blage stimulacije, prirodnjaci, …
Bok MTBica.Jedno pitanje neznam jesi li vidjela moje pitanje par str prije nebitno.Pojavio mi se sluzavi rastezljivi iscjedak ko onaj u ovulaciji proziran ,pa mi nije jasno kako to .ja sam 23 imala et 2 dnevnih emnrija.hvala na odg unaprijed
Ni prvi ni zadnji iscjedak koji ćeš imati. Dok nije zelene boje i dok ne smrdi toliko da ti se povraća, dobro je.
Žene smo, imamo iscjetke.
💔💔💔
Ni prvi ni zadnji iscjedak koji ćeš imati. Dok nije zelene boje i dok ne smrdi toliko da ti se povraća, dobro je.
Žene smo, imamo iscjetke.
Kuzim al ovaj je isti onaj ovulacijski pa me to zbunjuje
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Sortiraj odgovore
Najstariji