Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garawa¤
    01. Listopad 2021. 14:16

Pozdrav svima.. 
    Danas sam dogovorila konzultacije, 13.10. kod dr. Šijanović 
    Javila mi se neka divna sestra, koja je vjerojatno po mom glasu shvatila da sam jako uzbuđena i izgubljena.. 🙈
    Umirila me ,i brzo smo se sve dogovorile.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Anči 💕
    01. Listopad 2021. 14:17

Arnoldica

Cure meni danas stigao nalaz biopsije što sam bila na scratchingu pred 2tjedna. Kaže doktor da je nalaz uredan, NK stanica više nema tj. nisu pozitivne 🎉🎉🎉

Odliiičnoo 🥳🥳 kad krećeš

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    01. Listopad 2021. 14:20

Garawa

Pozdrav svima..
    Javila mi se neka divna sestra, koja je vjerojatno po mom glasu shvatila da sam jako uzbuđena i izgubljena.. 🙈

I ja sam kod njega 😁 on ti je super, al ne priča puno..mislim kaze ti sve bitno al nije da ce pričat s tobom nesto bezveze..tako da sta god te zanima samo ga pitaj..a i sestra Mara je odlična..sretnoo 🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Garawa¤
    01. Listopad 2021. 14:24

Anči 💕

Garawa

Pozdrav svima..

I ja sam kod njega 😁 on ti je super, al ne priča puno..mislim kaze ti sve bitno al nije da ce pričat s tobom nesto bezveze..tako da sta god te zanima samo ga pitaj..a i sestra Mara je odlična..sretnoo 🤞

Moram si onda zapisati pitanja sve što me zanima.. jer  gora sam od djeteta kada sam uzbuđena..pa ne znam složiti jednu smislenu rečenicu 🤦‍♀️

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Anči 💕
    01. Listopad 2021. 14:32

Garawa

Anči 💕

Garawa

Pozdrav svima..

Moram si onda zapisati pitanja sve što me zanima.. jer gora sam od djeteta kada sam uzbuđena..pa ne znam složiti jednu smislenu rečenicu 🤦‍♀️

I ja sam isto takva 🙈

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Listopad 2021. 15:33

Razmak između dvije STIMULACIJE mora biti 3 mjeseca (nekim ženama, koje jače izreagiraju, se preporučava i duže), Govorim o punim stimulacijama. Drugo su FETovi, blage stimulacije, prirodnjaci, ...

Prebacivanje sperme je kompleksan proces, traje 3-6 mjeseci, ovisno kako vam grah padne.

💔💔💔

petra30
    01. Listopad 2021. 15:34

Dani divne vijesti🥰! Cestitam ❤️!

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    01. Listopad 2021. 15:39

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Razmak između dvije STIMULACIJE mora biti 3 mjeseca (nekim ženama, koje jače izreagiraju, se preporučava i duže), Govorim o punim stimulacijama. Drugo su FETovi, blage stimulacije, prirodnjaci, …

Prebacivanje sperme je kompleksan proces, traje 3-6 mjeseci, ovisno kako vam grah padne.

Bok MTBica.Jedno pitanje neznam jesi li vidjela moje pitanje par str prije nebitno.Pojavio mi se sluzavi rastezljivi iscjedak ko onaj u ovulaciji proziran ,pa mi  nije jasno kako to .ja sam 23 imala et 2 dnevnih emnrija.hvala na odg unaprijed 

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Listopad 2021. 15:58

DOMLeon

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Razmak između dvije STIMULACIJE mora biti 3 mjeseca (nekim ženama, koje jače izreagiraju, se preporučava i duže), Govorim o punim stimulacijama. Drugo su FETovi, blage stimulacije, prirodnjaci, …

Bok MTBica.Jedno pitanje neznam jesi li vidjela moje pitanje par str prije nebitno.Pojavio mi se sluzavi rastezljivi iscjedak ko onaj u ovulaciji proziran ,pa mi nije jasno kako to .ja sam 23 imala et 2 dnevnih emnrija.hvala na odg unaprijed

Ni prvi ni zadnji iscjedak koji ćeš imati. Dok nije zelene boje i dok ne smrdi toliko da ti se povraća, dobro je. 
    Žene smo, imamo iscjetke.

💔💔💔

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    01. Listopad 2021. 16:01

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

DOMLeon

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Bok MTBica.Jedno pitanje neznam jesi li vidjela moje pitanje par str prije nebitno.Pojavio mi se sluzavi rastezljivi iscjedak ko onaj u ovulaciji proziran ,pa mi nije jasno kako to .ja sam 23 imala et 2 dnevnih emnrija.hvala na odg unaprijed

Ni prvi ni zadnji iscjedak koji ćeš imati. Dok nije zelene boje i dok ne smrdi toliko da ti se povraća, dobro je.
    Žene smo, imamo iscjetke.

Kuzim al ovaj je isti onaj ovulacijski pa me to zbunjuje 

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.