Anci bas mi je drago da vam se sve poslozilo kako treba 😉
Leli i Aurora nadam se da ste dobro 😘
Cure sretno svima danas 🌻🍀
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Dobro jutro sestre po mukama 💪 Bi li se ovdje našla koja dobra duša da mi kaže šta se i kad otprilike događa nakon transfera blastice. Doktori ju sparkiraju u maternicu i nakon koliko kreće implantacija? Odmah ili kroz neko vrijeme? Pitam to zato jer smo mi u srijedu imali FET šestodnevne blastice i koji je po riječima doktorice prošao odlično. Idući dan, je krenuo ludi pritisak u kičmi i leđima (i pojačavao se kroz dan) i prvo sam mislila da se to malo psiha igra samnom međutim popodne nkad je ta napetost (neka tupa bol) bila najača, pojavila se neka prozirna sluz sa par ful svijetlosmeđih točkica (onako na papiru, znam da sve to gledamo ). To je bio vrhunac boli i tog pritiska i od onda se stanje smirilo. Jel moguće da je to bila implatacija? Sve ostalo što osjećam je vjerojatno od utrića pa ću do testa nastojati ignorirati sve drugo i biti što realnija...
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Dobro jutro sestre po mukama💪 Bi li se ovdje našla koja dobra duša da mi kaže šta se i kad otprilike događa nakon transfera blastice. Doktori ju sparkiraju u maternicu i nakon koliko kreće implantacija? Odmah ili kroz neko vrijeme? Pitam to zato jer smo mi u srijedu imali FET šestodnevne blastice i koji je po riječima doktorice prošao odlično. Idući dan, je krenuo ludi pritisak u kičmi i leđima (i pojačavao se kroz dan) i prvo sam mislila da se to malo psiha igra samnom međutim popodne nkad je ta napetost (neka tupa bol) bila najača, pojavila se neka prozirna sluz sa par ful svijetlosmeđih točkica (onako na papiru, znam da sve to gledamo). To je bio vrhunac boli i tog pritiska i od onda se stanje smirilo. Jel moguće da je to bila implatacija? Sve ostalo što osjećam je vjerojatno od utrića pa ću do testa nastojati ignorirati sve drugo i biti što realnija…
imaš na prvim stranicama točno po danima napisano što se događa nakon transfera. Evo kopirano:
Nakon transfera zametka starog 5 dana događa se sljedeće:
0 dpt…zametak je u stadiju blastociste
1 dpt…blastocista se izliježe iz svog omota
2 dpt…blastocista prianja na sluznicu maternice
3 dpt…započinje implantacija (ugnježdenje) i blastocista polako tone u sluznicu
4 dpt…implantacija se nastavlja kako morula sve dublje tone u sluznicu maternice
5 dpt…morula se u potpunosti ugnijezdila u sluznicu i ima stanice placente i fetusa
6 dpt…stanice placente počinju lučiti hormon HCG u krv
7 dpt…više HCG-a se proizvodi kako se fetus razvija
8 dpt… više HCG-a se proizvodi kako se fetus razvija
9 dpt… nivo HCG-a sada je dovoljno velik da ga može detektirati kućni test na trudnoću iz urina
ovo tvoje zvuci jako optimistično, neka to bude to 🤩
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Dobro jutro sestre po mukama💪 Bi li se ovdje našla koja dobra duša da mi kaže šta se i kad otprilike događa nakon transfera blastice. Doktori ju sparkiraju u maternicu i nakon koliko kreće implantacija? Odmah ili kroz neko vrijeme? Pitam to zato jer smo mi u srijedu imali FET šestodnevne blastice i koji je po riječima doktorice prošao odlično. Idući dan, je krenuo ludi pritisak u kičmi i leđima (i pojačavao se kroz dan) i prvo sam mislila da se to malo psiha igra samnom međutim popodne nkad je ta napetost (neka tupa bol) bila najača, pojavila se neka prozirna sluz sa par ful svijetlosmeđih točkica (onako na papiru, znam da sve to gledamo). To je bio vrhunac boli i tog pritiska i od onda se stanje smirilo. Jel moguće da je to bila implatacija? Sve ostalo što osjećam je vjerojatno od utrića pa ću do testa nastojati ignorirati sve drugo i biti što realnija…
Hrabrica meni su u poliklinici rekli da implatacija nastupa 24 do 48h nakon transfera i također sam imala tu tupu bol 2 dana nakon transfera, kao nekoliko jakih grceva i nakon toga je sve nestalo.. a na kraju test je pozitivan 🥳🙏 iako je to na mikroskopskoj razini pa tesko da moze boljeti (MTB je objasnila nekoliko stranica prije) nadam se da ce i tebi biti ➕🤞🏻🤞🏻🤞🏻
👱🏻♀️ 32, neprohodni jajovodi, PCOS, inzulinska rezistencija, AMH 26, FSH 6.5, LH 4.4.
👨🏻🦲 41, sve ok
05/2020: heterotopična trudnoća, 6.tt spontani.
07/2021: 1. IVF (Suprecur, Gonal 225 IU, Ovitrelle): 8 zrelih jajašca, 7 oplođenih, 5 blastica, 2 vraćene - biokemijska 🥺
09/2021: 1. FET 2 blastice 🙏
6 dnt: ➕ 9 dnt: 435 🥳 11 dnt: 835 🙏 15 dnt: 3695 🥰
1.UZV (6+2): imamo 2 srčeka ❤❤🙏🙏
Sunny hvala ti :))
Tina eee tooo, neko pozitivno iskustvo Baš kako si rekla, neka tupa bol i par jačih "štrecanja"..ono kad te naglo i jako presječe da ti oči ispadnu... I predvečer (nakon točkastog ..nečeg 🤦♀️) se smirilo.. Danas sam već puno bolje... 🙏 I čestitam ti na pozitivnom testu, neka je školski do finala 🙏❤️
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Anči svaka čast na pozitivi i na odluci za posvojenje.
Ja sam jučer bila na uzv, bebica je super. Danas nam je 10+2 tjedana. Idući uzv je 28.10. Dr. me poslao da opet vadim krvnu grupu i rh faktor, nije mi jasno zašto. Zar se to može promijeniti, jer ja imam stari od prve trudnoće 🤔
Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
Cure moje za sada je sve super… imamo jedno hrabro ❤…hvala vam svakoj koje ste mi davale nadu…🤗🤗🤗
bravo!!!
Dani super, bravo!!!
Sto se tice impl boli tupe i jake u kicmi kada sam bila trudna imala sam je, svaki put kad nisam bila trudna nisam je imala. Ni sada je nisam imala, tako da vec polako znam sto da ocekujem. Iako mtbica kaze da nema boli. Ja bi na tvom mjestu vec radila test, biti ce pozitivan! Javi nam ❤️
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Cure moje za sada je sve super… imamo jedno hrabro ❤…hvala vam svakoj koje ste mi davale nadu…🤗🤗🤗
Drago mi je da je sve dobro 🙂❤️
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Sortiraj odgovore
Najstariji