Takav imam samo 1 put mjesecno a ne kuzim kako sad il je najava menge 😪
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Drage cure, molim na odgovoru, bas sam i nervozna i Uzbuđena. Sinoc sam zavrsila sa bocanjem. Sutra ujutru je aspiracija🙏🏻
Da li je neka od vas primila dvije stoperice? Citam i nigdje ne vidim da je neko primio dvije. I bas od sinoc sam nekakva tegobna. Sinoc sam grozna bila samo sam plakala
Primila sam 11 gonala od 300, cetrotide 6 komada i sinoc još dvije injekcije decapeptyla odjednom.
Samo me zanima jel to nekad neko primio tako, jer vidim i na uputstvu da doslovno jedna na dan ide. Prva mi je stimulacija, pa sve nekako previše razmisljam, možda i bespotrebno.
Unaprijed hvala i sorry na dužem postu🙈🙏🏻
🙋🏻♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,
🙋🏻♂️ 33 sve ok
1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
08/21 prve konsultacije za IVF
09/21 pocetak postupka IVF
Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
7 ❄️
22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️
Dani, čestitam!!!! 🥳🥳🥳🥳🥳 Baš, baš lijepe vijesti.
Još je netko imao nešto pozitivno danas, čestitke!!!
Anči, super što ste uspjeli odmah krenuti s edukacijom. 🤩👍👍👍 Vidiš kako ide brzo kad se stvari poslože.
Domleon, odahni malo. Previše si napeta i previše analiziraš sve.
MTB, super odgovor na "osjećanje" implantacije i ostalog…. Mislim da je sve to psihički kod nas jer znamo što se kao treba događati pa "osluškujemo". U prvoj t nit sam osjetila implantaciju ni ništa dok test nije pokazao +. 🤷
Malala u pravu si.Previse analize pojede covjeka.🤦♀️🤷♀️
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
Malala kako si ?
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
Pozdrav, cure! Ja sam se malo povukla nakon nuspjeha u 6. mjesecu da psihicki i fizicki odmorim. Sljedeci postupak je u 01/2022. Trenutacno sam u borbi sa ureoplazmom. Radila sam ponovo briseve jer su mi istekli i bestija je pozitivna. Nemam pojma di smo je pokupili. Sljedeci tjedan radim ponovo bris. Popila smo muz i ja turu antibiotika doksiciklina i ja jos vaginalete geonistin. Jel koja ima neku preporuku za borbu sa ureoplazmom?
Takodjer, vadila sam danas prolaktin (i onaj nakon talozenja) i povisen je. Ne strasno al je izvan granica, pa pretpostavljam da cu dobit terapiju. Cekam jos neke nalaze pa cu kontaktirat svoju dr u petrovoj. Cure koje koje koristite bromergon za prolaktin sta se dobile u zamjenu? Vidim da su ga povukli sa trzista.
26.4. 7+1 ❤️
Arnoldica baš mi je drago zbog nalaza, sretno ti u FET-u!🍀
Dani s tako dobrom betom, bilo je i za očekivati srčeko
DomLEON možda si samo napaljena? Ipak nema baš odnosa oko postupka, a od hormona nam tijelo divlja.
Monkica ti isto baš nemaš sreće...
Sunny, Roxy 💖
Ako netko želi malo drame, nek nastavi čitati 🍿🍿🍿... Dakle jučer smo saznali da su nam krivo javili nalaze bete iz bolnice, te umjesto rezultata 299.3, su nam rekli 233... Znači beta se bila pravilno poduplala!!! Možete si zamisliti kako smo skakali svi od sreće... Međutim, danas sam išla (skoro pa na štakama jer me ulovila križobolja od koje se ne mogu pomaknuti, niti ustati iz kreveta) ponovno izvaditi betu da vidim kako se razvija situacija, kad ono 💩.. Danas beta 547.3, nastavljam s terapijom i čekam termin za UZV. Cijelo vrijeme nakon transfera imam inače bolove u trbuhu kao nakon aspiracije, te se potajno nadam da je neki blagi hiper ili bilo što drugo što je moglo omesti duplanje bete, ali zapravo sam jako realna... Sve ću izdržati, samo na vanmaterničnu ne bih dobro reagirala... Trenutno mi je dosta svega, postupaka, trudnoće, bolova, a od pomisli na FET mi je muka. Evo, da izbacim malo iz sebe...
Nikitta
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
AuroraB ajme koja drama..ja se sve nekako nadam da ce bit sve uredu na kraju..drzim ti fige i drzi se.. 🤞❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Arnoldicabaš mi je drago zbog nalaza, sretno ti u FET-u!🍀
Dani s tako dobrom betom, bilo je i za očekivati srčekoDomLEON možda si samo napaljena?
Ipak nema baš odnosa oko postupka, a od hormona nam tijelo divlja.
Monkicati isto baš nemaš sreće…
Sunny, Roxy 💖
Ako netko želi malo drame, nek nastavi čitati🍿🍿🍿… Dakle jučer smo saznali da su nam krivo javili nalaze bete iz bolnice, te umjesto rezultata 299.3, su nam rekli 233… Znači beta se bila pravilno poduplala!!! Možete si zamisliti kako smo skakali svi od sreće… Međutim, danas sam išla (skoro pa na štakama jer me ulovila križobolja od koje se ne mogu pomaknuti, niti ustati iz kreveta) ponovno izvaditi betu da vidim kako se razvija situacija, kad ono 💩.. Danas beta 547.3, nastavljam s terapijom i čekam termin za UZV. Cijelo vrijeme nakon transfera imam inače bolove u trbuhu kao nakon aspiracije, te se potajno nadam da je neki blagi hiper ili bilo što drugo što je moglo omesti duplanje bete, ali zapravo sam jako realna… Sve ću izdržati, samo na vanmaterničnu ne bih dobro reagirala… Trenutno mi je dosta svega, postupaka, trudnoće, bolova, a od pomisli na FET mi je muka. Evo, da izbacim malo iz sebe…Nikitta
AuroraB ja se isto nadam da je hiper, a ovo za napaljenost 🤔tako nisam ni razmisljala 🤭🤭moguce pa sam zanemarila od panike Hvala ti drzim fige za sljedece vadenje bete 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞💖💖💖💖
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
Dani, predivno. Neka je ultrazvuka još i još.
Tina292 kako beta?
Evo ja sam malorpije dobila rezultate.
Prekjucer 523.3
Danas 1295.5
Malo je vise od duplo, nadam se da je to ok.
Sad se odo baciti na citanje jel to dobro, jel sve dobro, i slicno.
Boze koliko sam zivota potrosila citajuci o potpomognutoj, sad o ovome razdoblju nista ne znam. 😂😂😂
💃🏻 34 - visok prolaktin
👨🏻💻35 - OLIGOASTHENOZOOSPERMIA
Previše godina truda 5+
9/21 Elonva, Menopur, Orgalutran, Ovitrelle…✨
13.9.punkcija - 4 oplodjene js
18.9.transfer - 1 js ET - 0 🐧
29.9. 543 bHCG
25.11. Nifty uredan, dečko!
33. tjedan
Dani, predivno. Neka je ultrazvuka još i još.
Tina292 kako beta?
Evo ja sam malorpije dobila rezultate.
Prekjucer 523.3
Danas 1295.5
Malo je vise od duplo, nadam se da je to ok.
Sad se odo baciti na citanje jel to dobro, jel sve dobro, i slicno.
Boze koliko sam zivota potrosila citajuci o potpomognutoj, sad o ovome razdoblju nista ne znam. 😂😂😂
Super je to 🥰 jesi se naručila na uzv?
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji