Juricka drzim fige i javljaj nam se 🤞🍀
Da da, naravno da idemo ☺️ želja nam je velika da posvojimo dijete, još i od prije dok nismo znali da imamo problem, govorili smo da bi posvojili uz svoju biološku djecu…tako da nam je ova situacija samo ubrzala odluku..pa sta od tog uspije..mi se nadamo da ce uspijet oboje 🤞🍀
I ja držim fige da uspije oboje 🤞🤞
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Curke ako nema krvarenja u ove dane to nije nuzno lose jel tako?mislom na implataciju.Neke zene produ bez toga zar ne ?Ja se iz prve trudnoce 2013 ni ne sjecam toga da je bilo 🤦♀️
nije lose :)
ja u prvoj trudnoci uopce nisam imala implant.krvarenje :)
samo strpljivo... (koliko je to moguce jer znam da kakva je to neizvjesnost :) )
KetrinPUPO sretno 👍😊❤️ Ostalim curama također sve najbolje. Anči sad si me nabrijala 😊 super su informacije na stranici UdrugeAdopta 😊
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Mi smo upravo naoravili jedan veliki korak..bili smo u czs i predali pismo namjere za posvojenje..dobili smo popis dokumenata i moramo se prijavit za edukaciju..bas smo sretni 🥰 svjesni smo da ce trajat al nema veze 😁
Anči,
Držim fige za oboje. Ako ćeš imati kakvih pitanja za posvojenje, pitaj... Naša priča je prekrasna što se tog tiče i živim najbolju godinu svog života od kad imamo svoju malu princezu.
I mi smo išli paralelno na mpo i sve je nekako bilo lakše kad smo se borili na dvije fronte😁
10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4
Stela, Litajavite se u Podobnik.
Ne znam zasto ljudi ne pokusaju tamo.
Ok, ja sam dobila dva plusa na testovima doma, pa sad mogu sretnija o tome. Ali i dalje ne znam sta ce se ni kako događati kod mene. Ali… prime te ko covjeka, bome mene su sestre i zapamtile, doktor te zove imenom (koji mu sestra šapne, ali i to je ok, + za trud).
Jednostavno nisi na traci i osjecas se ko u nemoj bolnici za bogate. 😂😂😂 ne znam kako bi drugacije objasnila.
Svoj apartman, sok nakon punkcije i kava.
Iskreno, nemam jednu zamjerku.
Jos kad bi beta 1.10.bila dobra. 🤪🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Marimare,
Koja je cijena postupka cca ivf u stimuliranom?
Koliko dugo se čeka na red?
Hvala.
Lp.
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.
Ludakopatka procitala sam vise puta tvoju pricu o posvojenju, prekrasno.❤️
Naklon do poda!!
Koliko je princeza sada stara?🥰
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Anci samo naprijed.❤️💪🏻
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Mi smo upravo naoravili jedan veliki korak..bili smo u czs i predali pismo namjere za posvojenje..dobili smo popis dokumenata i moramo se prijavit za edukaciju..bas smo sretni 🥰 svjesni smo da ce trajat al nema veze 😁
Anči,
Držim fige za oboje. Ako ćeš imati kakvih pitanja za posvojenje, pitaj… Naša priča je prekrasna što se tog tiče i živim najbolju godinu svog života od kad imamo svoju malu princezu.
I mi smo išli paralelno na mpo i sve je nekako bilo lakše kad smo se borili na dvije fronte😁
Hvala ti ☺️ tvoja priča je predivna i ona nam je bila motivacija...moram se sad čut sa udrugom adopta da vidim kako ćemo odradit edukaciju jer kod nas tog nema..i mi napadamo na obje fronte pa šta prvo upali ali svakako ne mislim odustat ni od jednog ni od drugog...
Ostale cure koje pružate podršku grlim vas sve ❤️ i pišem vam detalje kako budemo prolazili kroz to 🤭
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Katrin, ako sam zapamtila ime, sretno PUPO!
Anči to je najbolja vijest ikad. Bas sam sretna zbog tebe.
Anemona doslovno sam isto promislila. Doslovno cu danas nazvati svoju svekvru i svekra da im se zahvalim kako su dobri i kvalitetni ljudi. Oduvijek se osjecam ko da sam im rod.
RITA55 12000 ICSI. Plus lijekovi koji ovise o tebi.
Dosta je, ali cekam betu sutra, pa sam trenutno u 7.nebu.
Ako trebas jos neki info, pisi!
Tina292 kad si u synlabu sutra?
💃🏻 34 - visok prolaktin
👨🏻💻35 - OLIGOASTHENOZOOSPERMIA
Previše godina truda 5+
9/21 Elonva, Menopur, Orgalutran, Ovitrelle…✨
13.9.punkcija - 4 oplodjene js
18.9.transfer - 1 js ET - 0 🐧
29.9. 543 bHCG
25.11. Nifty uredan, dečko!
33. tjedan
Mejan mozda smo kod istog. Ja sam u Cita u st dr. Poljak🤗