Anci. O svekrvama i svekrima necu ni pricat! Meni ni na oamet nebi palo da im kazemo nesto jer automatski znam da bi ja bila kriva jer ne kuham dobro itd i da ne pazim na sebe i muza😂😂 ni slucajno njima govorit. Meni jedino od svih znaju moja mama(a sa njom sam bas povezane i ona apsolutno nikome nije rekla) oa cak ni mojoj sestri, a ona zna samo jer mi mora pricuvati djecu! Tako da, nit me itko ista pita, niti nista❤️ Ti znas da si sa svoje strane bila fer i htjela ih ukljuciti, a drugi puta misli na sebe ne na njih!
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Evo još jedne PUPO! 🥰🥰🥰🥰
Vratili jednog trodnevnog, ocijenjen kao vrlo dobar, nažalost nema 🐧, ali ja sam presretna i ovako! ❤️❤️❤️
Sad slijedi ovaj dio čekanja, rekla sam sama sebi da ću se naoružati pozitivom i da neću raditi nikakve testove u međuvremenu! 💪
Idem po zaslužene krumpirićeeeee! 😁😁😁
Pupooooo 🥳 zao mi je za smrzlice, ali nadam se da ce se primit pa da ti nece niti trebati 🤞🤗
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Lita to smo već prosli 😂 mislim ovo da ne kuham zdravo i milion razloga u kojima sam ja kriva 😂 pa kad smo popizdili i pokazali im nalaze bilo je aj ti ponovi pretrage ne moguće da je u njemu problem pa svi su plodni s njegove strane i tako to 🤦🏽♀️ s moje strane znaju mama i sestra jer smo baš povezane ali nemaju nikakve filozofije..poslale su poruke da im javim, kad sam javila da je nula, normalno su reagirale poželjele nam srecu dalje i vise o tom ne pričamo...
Roxy ma joj to je posebna sorta ljudi ne znam sta bi rekla uopće...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sve svekrve i svekri su posebne sorte ljudi 😂😂😂❤️ Ja ih prihvatila takve! Al na kraju nam je najbitnije da su prema unucima dobri, a jesu, i tu nas odnos zavrsava nazalost. U neku ruku svi sretni i zadovoljni. Muz i ja smo postavili granicu i vise se ne usude ni blizu. I sada imam sina i trudim se zapamtiti da ne postanem takva svekrva 😂😂 al moram ti reci da kada stanes na drugi stranu i postanes mama sinu, da ti neke stvari postanu jasnije(vrlo vjerovatno da bi i ja sinovu zenu krivila za neplodnost) jer kako, pa moj sin je … 😂😂❤️ Uglavnom show. Drzi se i samo prema cilju i to je to
9 oplodeno 🥰🤞
Sve svekrve i svekri su posebne sorte ljudi 😂😂😂❤️ Ja ih prihvatila takve! Al na kraju nam je najbitnije da su prema unucima dobri, a jesu, i tu nas odnos zavrsava nazalost. U neku ruku svi sretni i zadovoljni. Muz i ja smo postavili granicu i vise se ne usude ni blizu. I sada imam sina i trudim se zapamtiti da ne postanem takva svekrva 😂😂 al moram ti reci da kada stanes na drugi stranu i postanes mama sinu, da ti neke stvari postanu jasnije(vrlo vjerovatno da bi i ja sinovu zenu krivila za neplodnost) jer kako, pa moj sin je … 😂😂❤️ Uglavnom show. Drzi se i samo prema cilju i to je to
Tako smo i mi postavili neke granice i nedamo na sebe...posebno muz neda na mene i nekad mi je znalo bit i krivo kad se pokolje s njima jer su meni rekli ili napravili nesto loše..al dobro, kako vise ne zivimo s njima nemamo takvih problema...odrzavamo odnos s njima jer zelimo da dijete danas sutra ima baku i dedu i da odrasta u normalnom okruzenju..
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Hvala :) Idem u Beta+, UZV prije postupka 15.10. Trebali smo na postupak početkom godine, ali sam prije postupka ostala prirodno trudna, nažalost, missed ab, pa kiretaža, sad smo odlučili krenuti opet.
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Cure sretno svima danas 🍀🤗 DomLeonnemoj me sad krivo shvatiti, ali opusti se malo. Prominit ne mozes nista. Znam da je koma cekanje i neizvjesnost. Ali simptome ne mozes jos imat kao i implantacijsko krvarenje mozes i ne moras imat to nije nikakvo pravilo. Zabavi se necim sto te cini sretnom, neki hobi, setnja bilo sta sta ce ti pomoc da se opustis. Ja sam cili taj proces se opustila ponasala se sasvim normalno. Mazila svoju busu i pivala svojim bebicama po uputama nase Seni i vidi kako je kod nje lipo ispalo🤗. Nije ti jos puno ostalo za koji dan ces sve saznati,drzim fige🤞😚
Cure sretno svima danas 🍀🤗 DomLeonnemoj me sad krivo shvatiti, ali opusti se malo. Prominit ne mozes nista. Znam da je koma cekanje i neizvjesnost. Ali simptome ne mozes jos imat kao i implantacijsko krvarenje mozes i ne moras imat to nije nikakvo pravilo. Zabavi se necim sto te cini sretnom, neki hobi, setnja bilo sta sta ce ti pomoc da se opustis. Ja sam cili taj proces se opustila ponasala se sasvim normalno. Mazila svoju busu i pivala svojim bebicama po uputama nase Seni i vidi kako je kod nje lipo ispalo🤗. Nije ti jos puno ostalo za koji dan ces sve saznati,drzim fige🤞😚
Roxy hvala ti na vremenu odvojenom za mene 🙏sta bi te krivo shvatila.😁nisi vidjela vjerojatno al bacila sam se na posao da skratim vrijeme i posluat cu savjet svih vas.u pravu si 🥰🥰🥰🥰
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Tako smo i mi postavili neke granice i nedamo na sebe…posebno muz neda na mene i nekad mi je znalo bit i krivo kad se pokolje s njima jer su meni rekli ili napravili nesto loše..al dobro, kako vise ne zivimo s njima nemamo takvih problema…odrzavamo odnos s njima jer zelimo da dijete danas sutra ima baku i dedu i da odrasta u normalnom okruzenju..
Mene svekrva nakon kiretaže nije pitala kako sam, treba to prihvatiti i ne zamarati se nebitnim ljudima, a okružiti se ljudima koji razumiju kroz što prolazimo. Zato sam vam se odlučila pridružiti jer je vaša pozitiva jednostavno divna i zarazna
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Rainbow hope!!! Tako je!!! Ova grupa je cudo!! Ni ne treba ti nitko drugi 😂😂 to je najdivnije od svega!! ❤️
9 oplodeno 🥰🤞
Lita, ne bih se složila s tobom, nisu svi jednaki. Žao mi je svih koji nemaju tu potporu bilo od svoje obitelji, bilo od muževe. Meni je to nezamislivo, mene su njegovi od prvog dana prihvatili kao svoje dijete. Uvijek su tu za nas, imamo zajedničke ručkove, odemo na kavu, shoping, dođu po mene autom kad treba, pa čak i u bolnicu kad muž nije mogao ići.
Tako da, ima i lijepih i pozitivnih primjera 😊
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji