Mi smo upravo naoravili jedan veliki korak..bili smo u czs i predali pismo namjere za posvojenje..dobili smo popis dokumenata i moramo se prijavit za edukaciju..bas smo sretni 🥰 svjesni smo da ce trajat al nema veze 😁
Anči,
Držim fige za oboje. Ako ćeš imati kakvih pitanja za posvojenje, pitaj… Naša priča je prekrasna što se tog tiče i živim najbolju godinu svog života od kad imamo svoju malu princezu.
I mi smo išli paralelno na mpo i sve je nekako bilo lakše kad smo se borili na dvije fronte😁
Hvala ti ☺️ tvoja priča je predivna i ona nam je bila motivacija…moram se sad čut sa udrugom adopta da vidim kako ćemo odradit edukaciju jer kod nas tog nema..i mi napadamo na obje fronte pa šta prvo upali ali svakako ne mislim odustat ni od jednog ni od drugog…
Ostale cure koje pružate podršku grlim vas sve ❤️ i pišem vam detalje kako budemo prolazili kroz to 🤭
Anči,
Za edukacije zovi i udrugu Drugi način i Obiteljski centar Zagreb, pa vidi koja će ti se prva javiti sa slobodnim mjestima.
10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4
Ludakopatka procitala sam vise puta tvoju pricu o posvojenju, prekrasno.❤️
Naklon do poda!!i
Koliko je princeza sada stara?🥰
Zoe,
Sada je prava mala klinceza od 20 mjeseci. I sad sa odmakom vremena, svakim danom sve više i više imam osjećaj da smo se našli jer smo rođeni da se nađemo, moj mm, ona i ja♥️
❤️
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Ludakopatka evo prijavili smo se preko Adopte..kod njih sad idu online preko zuma a to nam najbolje i paše..jel ti se da ukratko napisat kako to izgleda?
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Ludakopatka ❤️❤️❤️
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Ludakopatka evo prijavili smo se preko Adopte..kod njih sad idu online preko zuma a to nam najbolje i paše..jel ti se da ukratko napisat kako to izgleda?
Edukacija je super, mi smo išli jednom tjedno po par sati, 13 tjedana. Mi nismo bili on line, pa ne znam kako to izgleda. Ali bez obzira na način kako se odvija i preko koje udruge, edukacija prolazi dio o roditeljstvu, o odrastanju djece, o svim izazovima koje posvojenje donosi. I to od najmanje posvojene djece pa do onih starijih. Kako je Maslačak rekla koja je prošla edukaciju, jedan dio edukacije bio bi dobar za sve roditelje. Zapiši si sva pitanja koja te zanimaju, sve strahove i nedoumice koje imaš, pa ćeš to moći prokomentirati sa stručnim osobama koje edukaciju vode, to su iskusni stručnjaci, psiholozi i oni su tamo da odgovore na sve što te zanima.
10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
Drage moje, kod mene je privatno jako, jako tezak period koji evo vec mesecima ide samo od loseg ka gorem. Moracu malo da se maknem sa foruma i pokusam da skupim snagu za sve sto se desava. Sto se tice ovog postupka sada, krenuo je dobro sa 5 antralaca, od kojih je na kraju ostao jedan folikul koji je posle aspiracije jutros bio prazan, sto me jos samo dotuklo.
Sve ovde divne, snazne lavice Anci, Sunny, Tweety, Maslacak, Nikitta, MTB (koliko su me samo tvoje vesti obradovale), Dada (jos samo malo i carolija se biti jos stvarnija nego sto mislis) i sve, sve, sve ostale - mnogo vas volim i saljem vam sve najbolje, najjace, najsrecnije misli i zelje. Praticu vas i dalje iz prikrajka ❤️❤️❤️
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
vidim da se gata iz simptoma, da vam ja "pomognem" sa svojima iz prve trudnoće- dakle ništa nisam ni posumnjala ni osjećala, do jedno 20-25 dc, kad sam dobila zatvor, i želudac mi je bio kao kamen. dakle, ja sam popila jedno 200 rakija, gastala, sode bikarbone, coca cola (koju inače ne pijem), dobila sam čak i hemeroid od naprezanja (koje nikad nemam), i liječila sam ga guranjem neke kreme- ma kaos- sve dok nisam odbila janjetinu ahahahahhahaha pa mi je muž rekao da bi možda mogla piškiti na štapić. i bio je pozitivan 25 dc.
dakle sise ništa
grčevi ništa
jajnici ništa
mučnice ništa
implatacija ništa
JA: 40godina/ amh 4.96 / fsh 10.9/ ovulacije uredne/ jedna trudnoća, spontana, uredno iznešena/ dijete 6 god/ tempirani odnosi 10 mj/ nema dijagnoze al se ni ne prima
mm: savršeni nalazi
8/21: 20 dana antibaby/enolva/prazni folikul
10/21: letrozol 5 dana/1 folikul/1 jajna/1 zametak/beta 0
11/21 prirodan ciklus/1 folikul/1 jajna/neuspjela oplodnja
I hvala svima na lijepim riječima. Ja za svaku betu navijam. Vadila sam 15 beta, i svaka ima svoju priču. Bolan osjećaj negativne bete, ili izgubljene trudnoće, pozna samo onaj tko je to doživio. Drugi možda pokušavaju razumijet, neki nas i žale, drugi ohrabruju. Ali bol izgubljenog svaka nosi u svom srcu.
Zato želim svima da se nađete, vaše dijete i vi♥️
Drage moje, kod mene je privatno jako, jako tezak period koji evo vec mesecima ide samo od loseg ka gorem. Moracu malo da se maknem sa foruma i pokusam da skupim snagu za sve sto se desava. Sto se tice ovog postupka sada, krenuo je dobro sa 5 antralaca, od kojih je na kraju ostao jedan folikul koji je posle aspiracije jutros bio prazan, sto me jos samo dotuklo.
Sve ovde divne, snazne lavice Anci, Sunny, Tweety, Maslacak, Nikitta, MTB (koliko su me samo tvoje vesti obradovale), Dada (jos samo malo i carolija se biti jos stvarnija nego sto mislis) i sve, sve, sve ostale - mnogo vas volim i saljem vam sve najbolje, najjace, najsrecnije misli i zelje. Praticu vas i dalje iz prikrajka ❤️❤️❤️
Drzi se❤️❤️❤️
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
I hvala svima na lijepim riječima. Ja za svaku betu navijam. Vadila sam 15 beta, i svaka ima svoju priču. Bolan osjećaj negativne bete, ili izgubljene trudnoće, pozna samo onaj tko je to doživio. Drugi možda pokušavaju razumijet, neki nas i žale, drugi ohrabruju. Ali bol izgubljenog svaka nosi u svom srcu.
Zato želim svima da se nađete, vaše dijete i vi♥️
Zelim Vam svu srecu ovog svijeta sa vasom princezom 😍🥰🥰🥰🥰🙏
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Sortiraj odgovore
Najstariji