Haniii mah, mah😊 kako ste vas dvoje, malecki ok? ☺️
Hrabrice bojim se da neces moc sva tri ako nisu na istoj slamci.. em sto nrmate puno postupaka, a ni zbog godina..
Nadam se da je sve ok sad sa curkom?🍀🤞
Sunny kad krecete? 🤗🤭🙈🍀
Anksi ti se bas odlucno krijes😮😉🤞🤞
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Haniiimah, mah😊 kako ste vas dvoje, malecki ok? ☺️
Hrabrice bojim se da neces moc sva tri ako nisu na istoj slamci.. em sto nrmate puno postupaka, a ni zbog godina..
Sunny kad krecete? 🤗🤭🙈🍀
idem u četvrtak na dogovor s doktorom, ali nadam se da krecemo krajem 6og
ajme ti već skoro 17 tjedana kako se osjecas?
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
Pozdrav lavice, može pitanjce? U vezi brzog testa u Zg, ja sam bila sad već 3x, zadnji put prije nekih mj i pol dana i normalno se naručila. Sad mi stalno stoji da nema slobodnih termina, ne mogu ni odabrati Prilaz Baruna Filipovića npr. Jel tko išao bez naručivanja?
ej nemam odg na tvoje pitanje, sigurno će se naći neka cura iz ZGa koja će imati odg
vidim da ste u Repromedu u postupku. Kako si zadovoljna dosadašnjim pristupom? mi se pripremamo za postupak kod njih
hej Sunny, pa zadovoljna sam. Prvi put sam bila jako zadovoljna jer je bila blaga stimulacija i samo jedna stanica koju su pustili da se razvije do morule, do 4. dana, ja sam bila odusevljena jer kad je tako malo sam mislila da brže bolje vrate čim prije. Npr. u Sv. Duhu sam imala 5 stanica, 2 mi vratili 2. dan (jer je 3. bio vikend), ostale mi propale. Prošli put su mi popucali folikuli prerano, nije Orgalutran odradio svoje pa sam bila malo razočarana. Ali sad se pripremam za novi postupak kod njih, nadam se da će sve bit ok.
Moj savjet je dobro se pripremit s pitanjima za dr. jer neće on uvijek nadugo i naširoko objašnjavati, neke stvari baš treba ispitivati. A biolog im je vrhunski i zbog njega najviše želim ostati, on sve lijepo objasni i siguran je u sebe.
Pitaj još kaj te zanima konkretno :)
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
TirelessIvy hvala ti. Da ne trpam sad sve u sebe, vidjet cu da li ovo pomaze pa probam i s tim. Nadam se da necu trebati isprobavati. .
Iris ja sam se naručivala u rockfellerovoj putem maila. Ja bi ih zvala na tvom mjestu i objasnila situaciju. covid@hzjz.hr
Doduše ja sam plaćala, ne znam jel ista procedura ako si na uputnicu. I to sam bila prije 2 tjedna.
Hvala ti! Ja bi na onaj brzi antigenski test, on je besplatan u Zagrebu, samo ne mogu naručit uopće, ni preko maila ni preko telefona ni preko stranice ....
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
Haniiimah, mah😊 kako ste vas dvoje, malecki ok? ☺️
Sunny kad krecete? 🤗🤭🙈🍀
ha ne znam jer mi je prvo moja mpo spomenula vraćanje tri pa sam se ja izvrnula na tu ideju ali sad kad razmislim, možda i nije losa ideja..Dva su na jednoj a treći na drugoj slamkici a oboje imamo 33g..Jel igra kakvu ulogu sto idemo privatno?
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Pozdrav lavice, može pitanjce? U vezi brzog testa u Zg, ja sam bila sad već 3x, zadnji put prije nekih mj i pol dana i normalno se naručila. Sad mi stalno stoji da nema slobodnih termina, ne mogu ni odabrati Prilaz Baruna Filipovića npr. Jel tko išao bez naručivanja?
ej nemam odg na tvoje pitanje, sigurno će se naći neka cura iz ZGa koja će imati odg
vidim da ste u Repromedu u postupku. Kako si zadovoljna dosadašnjim pristupom? mi se pripremamo za postupak kod njih
hej Sunny, pa zadovoljna sam. Prvi put sam bila jako zadovoljna jer je bila blaga stimulacija i samo jedna stanica koju su pustili da se razvije do morule, do 4. dana, ja sam bila odusevljena jer kad je tako malo sam mislila da brže bolje vrate čim prije. Npr. u Sv. Duhu sam imala 5 stanica, 2 mi vratili 2. dan (jer je 3. bio vikend), ostale mi propale. Prošli put su mi popucali folikuli prerano, nije Orgalutran odradio svoje pa sam bila malo razočarana. Ali sad se pripremam za novi postupak kod njih, nadam se da će sve bit ok.
Moj savjet je dobro se pripremit s pitanjima za dr. jer neće on uvijek nadugo i naširoko objašnjavati, neke stvari baš treba ispitivati. A biolog im je vrhunski i zbog njega najviše želim ostati, on sve lijepo objasni i siguran je u sebe.
Pitaj još kaj te zanima konkretno :)
hvala ti ❤️ da, mi smo u stvari zbog biologa kod njih meni se on svidio na prvu, stvarno sve lijepo objasni, dostupan je na telefon i slovi kao najbolji. Dr R mi se malo manje svidio
to što kažeš, nije od nekog objašnjavanja, a koje god sam pitanje postavila mi je rekao da se ne brinem da oni znaju što rade. Bila sam samo jednom kod njega na konzultacijama, idem u četvrtak ponovo za dogovor oko postupka. I opet ja imam spreman svoj popis pitanja
možda se i sretnemo ovaj mjesec želim ti svu sreću i neka ovaj bude dobitni ❤️
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
Hej cure da se javim, nastavljam i ja niz carskog reza. Pisala sam da imam jake mučnine, kaže doktor da je beba jako velika i da je došla skroz gore, nema više mjesta. A nije se spustila u zdjelicu, i ja nisam ni trunkicu otvorena. U petak opet kontrola, pratit pokrete bebe i u ponedjeljak me primaju ujutro u bolnicu 😊
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Sunny e baš to, za dr. R. kao ne brini se, bit ce sve ok i bla bla, ode ja od tamo s još 10 pitanja koje nisam pitala heheh ali recimo danas sam bila i skroz je bio smiren i lijepo smo si popricali i dogovorili kaj dalje. Možda se i sretnemo, mi krećemo kad dođe M, kroz nekih tjedan dana cca hvala ti na lijepim željama, i ja tebi svu želim sreću i da bude bingoooo ❤️⭐🍀🤞
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
Evo i mene nakon duze pauze. Em bio kaos na poslu, pa se malena razbolila i tako se naredalo i nikako upratit sto pišete Nadam se da ste sve dobro i da sam propustila samo lijepe vijesti ❤ Pitanje…ima li koja od trudilica da je vraćala tri embrija? Kak našim embrijima daju malene sanse, onih famoznih 20-25%, počela sam razmišljati ima li smisla riskirati i vratiti sva tri odjenom? Ima li netko ovdje s takvim iskustvom? Doslovno ici na sve ili ništa.. .
E, naletila sam na tvoj post pa da ti napišem nešto o tome. Ne vjerujem da će ti uopće dati da ih vratiš 3 odjednom jer si još mlada. Meni nisu dali, uz objašnjenje da nekad lošiji znaju povući i onog koji bi se možda sam izborio. Nisam sigurna ima li istine u tome, ali možeš pitati. U svakom slučaju, sretno! Ja nikako da dobijem mjesečnicu pa da udomim preostale eskime.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Cure kolika je lista cekanja u IVF poliklinici za stimulirani postupak? 😊 Sretno svima 😘
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji