Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ⭐ Miss_Ivy ⭐
    08. Lipanj 2021. 11:48

Rina89

⭐ Miss_Ivy ⭐

Pijem čaj od peršina 4 dana, i neke tablete što su mi dali u ljekarni. Sad sam došla u Stuttgart, idem po sok od brusnice i probati u ljekarnu, vidjeti za tu d manozu. Kazem probati, jer ja ne znam njemački, a oni bas ne znaju engleskiNisam mislila ići u postupak ako me ne prođe, nego me zanima ako prođu tegobe, da li svejedno moram napraviti briseve? Meni i brisevi rade problem, pošto moram putovati 800 km da ih napravim . Znaci, ovo je zadnji put da si ovo radim. Ako ovaj put ne uspije, ženim dragog za zdravstveno

Pa ne mogu sa sigurnošću reći za briseve, ali ja sam samo radila urinokulturu i kad bude dobra krenula.
    Ja sam samo jednom probala s čajem od peršina pa mi nije pomagao.
    Nadam se da će ubrzo proći. 🤞🤞🤞

Onda cu tu napraviti urinokulturu, mislim da ne bi trebalo biti skupo, cisto za sebe da sam mirna. Ma izgleda ni meni ne pomaze. Hvala ti 😘

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Hrabrica
    08. Lipanj 2021. 11:49

Evo i mene nakon duze pauze. Em bio kaos na poslu, pa se malena razbolila i tako se naredalo i nikako upratit sto pišete  Nadam se da ste sve dobro i da sam propustila samo lijepe vijesti ❤  Pitanje...ima li koja od trudilica da je vraćala tri embrija? Kak našim embrijima daju malene sanse, onih famoznih 20-25%, počela sam razmišljati ima li smisla riskirati i vratiti sva tri odjenom? Ima li netko ovdje s takvim iskustvom? Doslovno ici na sve ili ništa.. .

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

• šesnica
    08. Lipanj 2021. 11:56

⭐ Miss_Ivy ⭐

Rina89

⭐ Miss_Ivy ⭐

Pijem čaj od peršina 4 dana, i neke tablete što su mi dali u ljekarni. Sad sam došla u Stuttgart, idem po sok od brusnice i probati u ljekarnu, vidjeti za tu d manozu. Kazem probati, jer ja ne znam njemački, a oni bas ne znaju engleskiNisam mislila ići u postupak ako me ne prođe, nego me zanima ako prođu tegobe, da li svejedno moram napraviti briseve? Meni i brisevi rade problem, pošto moram putovati 800 km da ih napravim . Znaci, ovo je zadnji put da si ovo radim. Ako ovaj put ne uspije, ženim dragog za zdravstveno

Pa ne mogu sa sigurnošću reći za briseve, ali ja sam samo radila urinokulturu i kad bude dobra krenula.
    Ja sam samo jednom probala s čajem od peršina pa mi nije pomagao.
    Nadam se da će ubrzo proći. 🤞🤞🤞

Onda cu tu napraviti urinokulturu, mislim da ne bi trebalo biti skupo, cisto za sebe da sam mirna. Ma izgleda ni meni ne pomaze. Hvala ti 😘

Ima jedan super način možda je to malo teže nabaviti,  ljuske od badema prokuhati u vodi i onda tu vodu piti.  Kao rukom odnešeno nakon dan,dva. 😊
    I voda općenito,piti ju dok ti na uši ne počne izlaziti 🤣🤣🤣

⭐ Miss_Ivy ⭐
    08. Lipanj 2021. 13:39

Teja drzi se, jos malo 😘
    Sanjass drzim fige da se svi oplode 🤞
    Šesnica cim naucim kako se kazu ljuske badema na njem, mogu poceti traziti 🤣 kupljena femannose. Budem recenzirala.
    Nisam vas ipak sve stigla poloviti ovih dana. U
    Vidjela sam da je bilo puno transfera, cestitam svim PUPO curama, drzim fige da se deca pohvataju! Čestitam i curama sa srcekima ❤️❤️
    I Rinino ❤️ za tebe mi je posebno drago, zbog tih tvojih satelita. Tvoja mrva je jača od te dijagnoze! Puse svima, idem kuhati, piti i pišati 🤣😘

👩 40 👨 39

iris_iris
    08. Lipanj 2021. 13:43

Pozdrav lavice, može pitanjce? U vezi brzog testa u Zg, ja sam bila sad već 3x, zadnji put prije nekih mj i pol dana i normalno se naručila. Sad mi stalno stoji da nema slobodnih termina, ne mogu ni odabrati Prilaz Baruna Filipovića npr. Jel tko išao bez naručivanja? 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

• T_Ivy
    08. Lipanj 2021. 13:48

Miss_Ivy ja sam vec tu pisala, ja ince imam problema sa tim urinarnim infekcijama strasno. Cim malo pokisnem ili su mi noge u hladnom, pecka i eto je infekcija. Meni uvek pomogne ulje divljer origana - pisala sam vec tu. Neke cure imaju problem sa zelucem od njega, ali meni skroz odgovara. Najbolje je da se uzme cim osetis tegobe i posle dva dana (bar meni je tako) sve se povuce. Uzimaju se tri do cetiri kapi rastvorene najbolje u maslinovom ulju, tri puta na dan. Inace ulje mora biti minimum 80% cisto (tako se i prodaje po apotekama) i mozes ga uzimati 7-10 dana, pa onda je potrebno napraviti pauzu. To je prirodan antibiotik i antimikotik. Cudo 

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

Sunny_🐣
    08. Lipanj 2021. 14:00

iris_iris

Pozdrav lavice, može pitanjce? U vezi brzog testa u Zg, ja sam bila sad već 3x, zadnji put prije nekih mj i pol dana i normalno se naručila. Sad mi stalno stoji da nema slobodnih termina, ne mogu ni odabrati Prilaz Baruna Filipovića npr. Jel tko išao bez naručivanja?

ej nemam odg na tvoje pitanje, sigurno će se naći neka cura iz ZGa koja će imati odg 
    vidim da ste u Repromedu u postupku. Kako si zadovoljna dosadašnjim pristupom? mi se pripremamo za postupak kod njih 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

• Hani
    08. Lipanj 2021. 14:00

Pozz, žene😊
    Samo da vidim jel mi ostao potpis...

MISS
    08. Lipanj 2021. 14:04

Ivona, Ana123456, Roxy čestitam vam na divnim betama!!!😊😊🥰
    Teja1408 super vijesti,bebica je bome ogromna ! 👏👏
    Sretno svima danas !!

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

⭐ Miss_Ivy ⭐
    08. Lipanj 2021. 14:13

TirelessIvy hvala ti. Da ne trpam sad sve u sebe, vidjet cu da li ovo pomaze pa probam i s tim. Nadam se da necu trebati isprobavati. .
    Iris ja sam se naručivala u rockfellerovoj putem maila. Ja bi ih zvala na tvom mjestu i objasnila situaciju. covid@hzjz.hr 
    Doduše ja sam plaćala, ne znam jel ista procedura ako si na uputnicu. I to sam bila prije 2 tjedna. 

👩 40 👨 39

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.