Pisalo je jučer po portalima da će covid potvrdu/negativan test morati imati pratnja trudnicama, roditelji koji prate djecu na hospitalizaciju, i mislim oni koje dolaze u posjet (iako ne znam da se igdje u bolnici može u posjet, možda griješim 🤷)
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Ne, svi pacijenti će morati imati potvrde, radi se paralelno i za zdravstvene djelatnike i za pacijente. Samo hitni slučajevi neće morati imati potvrdu. https://hr.n1info.com/vijesti/n1-nesluzbeno-doznaje-pacijenti-koji-nisu-hitni-morat-ce-imati-covid-potvrde/
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Kud ide ovaj svijet... prepreprestrasno! 😔😔😔
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Pisalo je jučer po portalima da će covid potvrdu/negativan test morati imati pratnja trudnicama, roditelji koji prate djecu na hospitalizaciju, i mislim oni koje dolaze u posjet (iako ne znam da se igdje u bolnici može u posjet, možda griješim 🤷)
Pa ne znam ja sam čula, a sad sam evo stavila link da ce kao svi morat imat koji ulaze u krug bolnice, osim hitnih slučajeva...to se još ljetos spominjalo da će se uvodit na jesen i zato smo se muž i ja otišli cijepit...cim oni nesto najavljuju to će tako i bit 🙄 makar se dosta spominjalo da nema sanse da to uvedu, da je to protiv ustava i tako to, ali evo lagano dolazimo do toga 🤷🏽♀️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Idu itekako protiv ustava,ali svi. Sto je najzalosnije i cijepljene osobe prenose zarazu. Ja znam par kolegica s posla koje su imale nekog doma pozitivnog a ona cijepljena,nema simptoma i pozitivna je. Sto znaci da prenosi bolest na druge.
Mozemo tako do vijeka vjekova.
Ovo ce bit jebeno da oprostite 🤔
👦 -43, zdrav ko dren
Kbc Split :
1/25- 1.FET beta 👎
Pa ne znam ja sam čula, a sad sam evo stavila link da ce kao svi morat imat koji ulaze u krug bolnice, osim hitnih slučajeva…to se još ljetos spominjalo da će se uvodit na jesen i zato smo se muž i ja otišli cijepit…cim oni nesto najavljuju to će tako i bit 🙄 makar se dosta spominjalo da nema sanse da to uvedu, da je to protiv ustava i tako to, ali evo lagano dolazimo do toga 🤷🏽♀️
A ja i muž smo se odlučili ne cijepit dok smo u postupku jer to cjepivo nije detaljno istraženo i oprečna su mišljenja kako ono utječe na plodnost, i ne želimo riskirati s tim. Napominjem da nisam antivakser niti teoretičar zavjere.... Zato vas i pitam sve kako ćemo to - ako uputnicu daje npr.ginekolog za svaki drugi dan, pa država će bankrotirat, a ako ga plaćam ja - ja ću bankrotirat 😔😔😔
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Idu itekako protiv ustava,ali svi. Sto je najzalosnije i cijepljene osobe prenose zarazu. Ja znam par kolegica s posla koje su imale nekog doma pozitivnog a ona cijepljena,nema simptoma i pozitivna je. Sto znaci da prenosi bolest na druge.
Mozemo tako do vijeka vjekova.
Ovo ce bit jebeno da oprostite 🤔
To je zapravo eto ako se zarazis da ne umreš..ali ti ni to naravno niko ne moze garantirat 🤷🏽♀️🤦🏽♀️
A kuzis to ti je ono niko te ne tjera da se cijepiš ali ako se ne cijepiš ne mozes nista 🤦🏽♀️ zato smo mi to odradili prije svih ovih gluposti jer sam točno znala da će tako bit...evo sad npr da nismo cijepljeni pa ti sad plaćaj svakih par dana test...pa bankrotiraš s tim 🥴
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Pa ne znam ja sam čula, a sad sam evo stavila link da ce kao svi morat imat koji ulaze u krug bolnice, osim hitnih slučajeva…to se još ljetos spominjalo da će se uvodit na jesen i zato smo se muž i ja otišli cijepit…cim oni nesto najavljuju to će tako i bit 🙄 makar se dosta spominjalo da nema sanse da to uvedu, da je to protiv ustava i tako to, ali evo lagano dolazimo do toga 🤷🏽♀️
A ja i muž smo se odlučili ne cijepit dok smo u postupku jer to cjepivo nije detaljno istraženo i oprečna su mišljenja kako ono utječe na plodnost, i ne želimo riskirati s tim. Napominjem da nisam antivakser niti teoretičar zavjere…. Zato vas i pitam sve kako ćemo to - ako uputnicu daje npr.ginekolog za svaki drugi dan, pa država će bankrotirat, a ako ga plaćam ja - ja ću bankrotirat 😔😔😔
Vjerovatno ćeš moć dobit uputnicu..jer i ja sam je dobila bez problema...ne znam zasto ju je pisala kad mi ne treba al aj 🤷🏽♀️
Al eto test ti vrijedi 48 sati..znaci trebat ce ti 3DC, 6DC, za aspiraciju, za transfer i za betu...
Iskreno ja sam htjela izbjeć sva ta silna testiranja jer mi se bas neda da mi guraju taj štapić svakih dva dana 🙄 a i nisam htjela riskirat pozitivan test...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Anci tocno to.. mislim da ce u pocetku prolazit preko uputnica al cim drzava ne bude vise profitirala,eto ti belaja. Bankrot svima.
Ne znam sta misle postic osim da kontroliraju ljude u svakodnevnom zivotu.
👦 -43, zdrav ko dren
Kbc Split :
1/25- 1.FET beta 👎
Monkica ja i muz smo se isto zbog postupka odlucili nr cijepiti i dok se to malo bolje ne ispita za taj dio plodnosti. Nisam ni ja antivakser il teoreticar zavjera samo zelim to odgoditi jos malo. Al prisilit ce nas da odradimo to sto prijr
👦 -43, zdrav ko dren
Kbc Split :
1/25- 1.FET beta 👎
Sortiraj odgovore
Najstariji