Ok , hvala Anči i DOMLeon. Nisam još dobila nikakve upute, to bi mi trebao biti 1.uzv na kojem ću valjda dobiti daljnje upute. Onda ništa, čekam do sljedeće menge u 10.mj.
A što se tiče bockalica, utješite me, jel se svaki dan daju obje koje mi pišu? Ili naizmjenično 😭
Rekovele do 6DC, a onda od 6DC i rekovele i orgalutran…
Samo da te upozorim orgalutran je malo deblja igla pa malo teze ulazi i malo peće 🙈
Hvala ti. Uf da, čula sam da je orgalutran kao "tupa igla", sve me strah 😭😭😭
Odmalena mrzim igle i evo mi sad 😱
Nije tolko strasan..ja sam uvijek prije nego ga bockam sa kockicom leda istrljala di ću ubost i uvijek sam gledala da okrenem onaj vrh kako treba i bockala sam pod kutem od 45...brzo ćeš skuzit...nikad mi nije bilo ni modrica ni crvenila..osim jednom kad sam kasnila pa sam sve na brzinu..e onda je bolilo ko vrag 😬😬
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Pozdrav cure,
Krećem u novu borbu sredinom 10 mj.🙏
Čekam jos nalaz prolaktina.
Ovo je nalaz trombofilije:
Da li je ovo tezi oblik?Vidim da neke trudnice ne dobivaju heparin već samo andol 100 i sl.
FII - G/G homozigot divljeg tipa
FV Leiden- G/A heterozigot
PAI 1 - 4G/4G mutirani homozigot
P.S.MTBica toliko sam sretna radi tvog ishoda,želim ti svu sreću svijeta!❣🥳
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, nema oplodnje 💔
Ok , hvala Anči i DOMLeon. Nisam još dobila nikakve upute, to bi mi trebao biti 1.uzv na kojem ću valjda dobiti daljnje upute. Onda ništa, čekam do sljedeće menge u 10.mj.
A što se tiče bockalica, utješite me, jel se svaki dan daju obje koje mi pišu? Ili naizmjenično 😭
Samo da te upozorim orgalutran je malo deblja igla pa malo teze ulazi i malo peće 🙈
Nije tolko strasan..ja sam uvijek prije nego ga bockam sa kockicom leda istrljala di ću ubost i uvijek sam gledala da okrenem onaj vrh kako treba i bockala sam pod kutem od 45…brzo ćeš skuzit…nikad mi nije bilo ni modrica ni crvenila..osim jednom kad sam kasnila pa sam sve na brzinu..e onda je bolilo ko vrag 😬😬
Poslušat ću tvoj savjet i nadat se mirnoj ruci 🙈
A tebi sutra držim fige, još ima nade 🤞🤞🤞
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Pozdrav cure,
Da li je ovo tezi oblik?Vidim da neke trudnice ne dobivaju heparin već samo andol 100 i sl.
FII- G/G homozigot divljeg tipa
PAI 1- 4G/4G mutirani homozigot
Jesi bila kod hematologa? Sta on kaze?
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Nije tolko strasan..ja sam uvijek prije nego ga bockam sa kockicom leda istrljala di ću ubost i uvijek sam gledala da okrenem onaj vrh kako treba i bockala sam pod kutem od 45…brzo ćeš skuzit…nikad mi nije bilo ni modrica ni crvenila..osim jednom kad sam kasnila pa sam sve na brzinu..e onda je bolilo ko vrag 😬😬
Poslušat ću tvoj savjet i nadat se mirnoj ruci 🙈
A tebi sutra držim fige, još ima nade 🤞🤞🤞
I mi se malo nadamo 🙈🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Pozdrav cure,
Citam teme na forumu vec neko vrijeme i puno ucim od vas :)
Partner i ja pokusavamo dobiti bebicu godinu dana, bili smo na savjetovanju na humanoj reprodukciji, u listopadu krecemo s lijecenjem. Zbog vise dijagnoza (endometrioza, operacija jajnika prije 8god, los spermiogram) predvideni smo za IVF/ET u stinuliranom ciklusu.
Ja sam imala Lletz zahvat 13.9., da li je netko imao Lletz ili konizaciju, a da je nakon isao na IVF?
Ja sam imala konizaciju. Sta te zanima? :)
Hey :) zanima me koliko nakon konizacije mozes planirati trudnocu? Negdje sam citala da nebi trebalo 6 mjeseci, doktorica je rekla samo da to rijesim i da krecem s hormonskom terapijom 😯
Ja sam imala klasicnu konizaciju (noz) a ne postednu Lletz. Meni su isto rekli da mogu prakticki odmah ali ja nisam htjela nista dok nisu prosle 2 uredne pape (godinu dana). Sve to i o dijagnozi ovisi. Ako je HPV (cin3) rade Lletz jer manje ostecuje sve. Ja sam imala adenokarcinom i onda ide klasicna jer kada se koristi noz rubovi su “cisci” sta je bitno radi patohistoloskog. U trudnoci ces morati cesce na preglede to je sigurno. Meni su maknuli dosta cerviksa i vec mi je receno ako ostanem trudna odmah strogo mirovanje. Ali sam Lletz nije prepreka nikakva za MPO :) Sretno🤞🤞🤞
Hvala ti puno :) sretno i tebi 🤞🤞🤞
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
cure, brine me ovo da će svi pacijenti od 01.10 morat imati covid potvrde za svaki ulazak u bolnicu. što to znači za nas u postupku (govorim ako nisi cijepljen), pa mi moramo svaki drugi dan pičiti na uzv ili aspiracije, ili transfere, ili vađenje bete svaki drugi dan?? znači da bi doslovno svaki drugi dan morale ganjat testiranja, i to će to plaćati? pcr testovi nisu jeftini, a u našem slučaju će ih trebati hrpa 😔
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Monkica msm da si krivo vidila. Zdravstveni djelatnici ce morati imati potvrde za dolazak na poso a ne pacijenti. Msm da traze od svakog pacijenta test za ulazak i za pretrage moro bi im pisat up za testoranje ijecnik koji ih na pretragu,pregled upucuje i to bi tek bio bankrot za drzavu. A neki ljudi se ne smiju cijepiti il im nije preporuka zbog zdravlja. Tako da ovo je vezano samo za svo osobolje zdr ustanova
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Monkica msm da si krivo vidila. Zdravstveni djelatnici ce morati imati potvrde za dolazak na poso a ne pacijenti. Msm da traze od svakog pacijenta test za ulazak i za pretrage moro bi im pisat up za testoranje ijecnik koji ih na pretragu,pregled upucuje i to bi tek bio bankrot za drzavu. A neki ljudi se ne smiju cijepiti il im nije preporuka zbog zdravlja. Tako da ovo je vezano samo za svo osobolje zdr ustanova
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/nesluzbeno-nece-samo-lijecnicima-i-sestrama-trebati-covid-potvrda-za-ulazak-u-bolnicu-bez-nje-lijecniku-nema-ni-pacijentima-izuzetak-su-hitni-slucajevi-1129859
Svi će morat imat osim hitnih slučajeva...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Pozdrav cure,
FII- G/G homozigot divljeg tipa
PAI 1- 4G/4G mutirani homozigot
Jesi bila kod hematologa? Sta on kaze?
Jesam,svega 5 min i napisala da se radi o nasljednoj trombofiliji te da cu morat koristit Andol 100.
Isto tako ne zna se da li je to imalo utjecaja na spontani ili ne,rekla je da mnoge cure to imaju pa iznesu urednu trudnocu.😱
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, nema oplodnje 💔
Sortiraj odgovore
Najstariji