Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    24. Rujan 2021. 08:00

Joka95

Aurora wooooow! Bas lijepo tamni! 🥰🥰🥰🥰🥰
    Neka svaki dan sve lijepsa crtica bude! 😍😍😍😍
    Dani draga nadam se da te nece izmucit mucnine i glavobolja i da ces bit odmornija. ❤ smeckasto je imalo dosta mojih prija,vecinom bi znacilo hematomcic neki. Kazu kao dok nemas bolove da je to sve dobro🙏
    Leia nisam jos. Mislim ds cu cekat ponedjeljak ipak za sve.
    Sretno svim curama koje imaju nesto danas🤞🙏❤

Ajme zeno odakle ti zivaca 😅😱 ja mislim da si se onosvjestila tamo dok čekam betu..bolje ako je 0 i da znam prije nego dodem tamo...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Leli91
    24. Rujan 2021. 08:01

Ja sam dobro, jedan dan sam imala mučninu, jedan dan strašnu glavobolju, žgaravicu, ali mi se to smirilo i sad se osjećam normalno. 
    Jedino mi čudno što su svi začepljeni od utrogestana, jedino ja imam već 4 dana, da prostite, proljev. Jedan dan sam bila 10 puta na wc. 😶
    Sise su me preostale jako boljeti, sad me bole malo. Jučer sam radila još jednu betu za svaki slučaj i 2000 je pa sam se malo smirila. 

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

ma2013 👣
    24. Rujan 2021. 08:01

AuroraB, kako divni testoviiiii. 🥰🥰🥰😍 Baš mi je dragoooo zbog tebe!!!😊😊
    Nek bude i odlična beta. Čekam sutra testić! 🤞🥰

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

AuroraB
    24. Rujan 2021. 08:02

Roxy vraćena su mi dva, jedan dobar drugi lošiji🤭 
    Anči, u ponedjeljak ću vaditi, to bude 12dpt. Iako bi najrađe odmah da se slučajno ne desi da nestane crtica😀
    Joka95 hvala🤞🤞🤞🤞 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Anči 💕
    24. Rujan 2021. 08:03

AuroraB

Roxyvraćena su mi dva, jedan dobar drugi lošiji🤭
    Anči, u ponedjeljak ću vaditi, to bude 12dpt. Iako bi najrađe odmah da se slučajno ne desi da nestane crtica😀
    Joka95 hvala🤞🤞🤞🤞

Bit će to velika beta 🤞🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Vesca
    24. Rujan 2021. 08:04

Stela samo da znaš kolko mi je lakše sad kad vidim da te u Petrovoj izluđuju, ja sam mislila da je u meni problem. Jedva sam dobila laboratorij da mi kažu što je s urinokulturom i sestra mi kaže da je već davnih dana poslala nalaz na mail! Znači nonšalantno mi laže, pa znam provjeriti vlastiti mail i znam gdje je junk mail..... Tako mi ga niti prvi put nije poslala.... a da ne pričam da sam poslala mail u bolnicu da molim za pomoć jer nisam dobila nalaz (ni na portal zdravlja) i da mi se nitko ne javlja.... Znaš koji sam odgovor dobila?.. "Poštovana, broj laboratorija je 01/..."   Ko tu koga?!?! Doslovno sam im napisala da se u labosu ne javljaju! Na rubu sam da pošaljem na ured predstojnika pritužbu. NIGDJE nisam doživjela tolike komplikacije po nalazu, a imam iskustva s bolnicama  Zbog toga sam se jučer naručila u IVF i nadam se da ću tamo bolje kliknuti s ljudima. 
    Imam još priča s nalazima iz Petrove s više strnaa i stvarno mi nije jasno kako su toliko neorganizirani.

Draga cure čestitam svima na lijepim vijestima, pratim vas i veselim se što je jesen ovako plodna 

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

AuroraB
    24. Rujan 2021. 08:05

ma2013 🌺🌺

AuroraB, kako divni testoviiiii. 🥰🥰🥰😍 Baš mi je dragoooo zbog tebe!!!😊😊
    Nek bude i odlična beta. Čekam sutra testić! 🤞🥰

Hvala ma2013, ti ćeš onda posebnu slikicu sutra dobiti😀😉

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Leli91
    24. Rujan 2021. 08:05

Ultrazvuk sam se naručila najprije u betaplus 6.10 onda sam poslije išla kod svoje ginekologice socijalne i ona me naručila kod sebe na ultrazvuk 7.10. A ja joj nisam rekla da sam već naručena 6.10 jer sam htjela vidjeti kad će mi ona dat termin. Tako da sad imam dva termina dva dana za redom. Da li se smije raditi tako često ili obvezno moram jedan otkazat (ovaj kod socijalne) 

lelicaa91@gmail.com

Vesca
    24. Rujan 2021. 08:08

PS. mail s kojeg mi je stigao nalaz je mikrobiologija@kbc-zagreb.hr pa ih probaj na njega kontaktirati.... Divno je što objave na stranicama brojeve na koje se nitko ne javlja..... 

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Leli91
    24. Rujan 2021. 08:08

Dani ja nemam smeđarenje niti ikakve bolove/grčenja/probadanja, pa sam opet zabrinuta da ni to ne valja jer ništa ne osjećam. Tako da mislim da ćemo mi uvijek biti zabrinuti. Ne valja kad ima simptoma, ne valja kad nema, nikada mira 

lelicaa91@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.