Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    23. Rujan 2021. 20:35

Lavica168

Cure, ponavljam pitanje 😂 posto sam cula svasta za Rijeku, da nisu dobili licencu za raditi itd… Da li koja cura zna vise o tome? Nekim curama odgadaju transfere, nekima ne… 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Najbolje ih nazvat i pitat..vidjela sam na fejsu u grupi da su cure pisale da im nije još produzena licenca...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Roxy ✨
    23. Rujan 2021. 20:37

Anči 💕

Roxy 💫

Anci i JokaSlazem se za simptome cure. Meni su tek malo pocele grudi boliti na dan kad sam isla vadit betu i onda kako je trudnoca napredovala se sve polako pojacavalo. Meni su osobno bile najgore grudi, tako su me bolile 🙈 Ali vas ja sve razumim znaci bila sam trudna i znam da mi se nece nista pojavit prije nekog tjedna trudnoce ali opet ako se nesto dogodi, sta je mozda malo drugacije nego inace ja si mislim aaa mozda je ipak ovo neki znak 😂😂😂 tako da vas sve razumim, tesko je prestat nakon toliko godina sve analizirat 🙈 Cekam vase bete kao ozebli sunce ☀️😘

Pa kuziiis 😅 znam da je još rano za ikakav simptom ali ipaak hahahha..znaš šta mi padne na pamet mozda ako su blizići pa su već krenuli simptomi 😂😂

😂😂😂😂 Heheheh dobra si, sve znam ja danas vidila malo kao krvi na papiru i ne nisam ja pomislila da je to uranila vjestica nego da je to vjerojatno implantacijsko krvarenje 😂😂😂 i odma sam iza posla isla kupit test,evo smijem se sama sebi. Nije jos krenila ali mislim da ce noćas tako da ako moram uzimat kakve lijekove ne mogu sa ovom mengom u FET 🙈🤦

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

GPgirl
    23. Rujan 2021. 20:38

Lavica168

Cure, ponavljam pitanje 😂 posto sam cula svasta za Rijeku, da nisu dobili licencu za raditi itd… Da li koja cura zna vise o tome? Nekim curama odgadaju transfere, nekima ne… 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Stimuliranih nema dok ne dobiju licencu. Prirodni - nekima rade nekima ne (jednom frendici napravili drugoj rekli da se javi slijedeci ciklus). Kaos totalni☹️☹️☹️ 

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

Anči 💕
    23. Rujan 2021. 20:38

Roxy 💫

Anči 💕

Roxy 💫

Anci i JokaSlazem se za simptome cure. Meni su tek malo pocele grudi boliti na dan kad sam isla vadit betu i onda kako je trudnoca napredovala se sve polako pojacavalo. Meni su osobno bile najgore grudi, tako su me bolile 🙈 Ali vas ja sve razumim znaci bila sam trudna i znam da mi se nece nista pojavit prije nekog tjedna trudnoce ali opet ako se nesto dogodi, sta je mozda malo drugacije nego inace ja si mislim aaa mozda je ipak ovo neki znak 😂😂😂 tako da vas sve razumim, tesko je prestat nakon toliko godina sve analizirat 🙈 Cekam vase bete kao ozebli sunce ☀️😘

Pa kuziiis 😅 znam da je još rano za ikakav simptom ali ipaak hahahha..znaš šta mi padne na pamet mozda ako su blizići pa su već krenuli simptomi 😂😂

😂😂😂😂 Heheheh dobra si, sve znam ja danas vidila malo kao krvi na papiru i ne nisam ja pomislila da je to uranila vjestica nego da je to vjerojatno implantacijsko krvarenje 😂😂😂 i odma sam iza posla isla kupit test,evo smijem se sama sebi. Nije jos krenila ali mislim da ce noćas tako da ako moram uzimat kakve lijekove ne mogu sa ovom mengom u FET 🙈🤦

A lude smo sve od reda 😂 kad to tolko jedva cekamo i moš ga slikat...
    Zasto mislis da ne mozes  u fet? 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Roxy ✨
    23. Rujan 2021. 20:57

Anči 💕

Roxy 💫

Anči 💕

Roxy 💫

A lude smo sve od reda 😂 kad to tolko jedva cekamo i moš ga slikat…
    Zasto mislis da ne mozes u fet?

A ako mi trebaju lijekovi necu stic otic do tamo i uzet lijekove 🙈 pisali su mi danas da su poslali plan sad kad ce on doc pojma nemam. A ako stvarno dodje menga sutra onda cu ih nazvat pa vidit. Premda se nadam da ce mi opet bit prirodni jer do sad nisam imala problema ni sa ovulacijom ni sa endometrijem. Ma kako bude sama sam si kriva sta sam se tako kasno odlucila. 

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    23. Rujan 2021. 21:10

malala

Jučer bila aspiracija i danas cijeli dan kao da ništa nije bilo, ali sad me počeli jajnici boljeti. Kao za O i to dosta. Jel to normalno? Općenito me dolje u trbuhu boli na pritisak i mjehur nekako "čudno osjetim".

Da to ti je normalno da si napuhana i da sve dolje ubija i kad piskis ti moze bit pritisak 😪

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Rujan 2021. 21:10

Lita.1234, ja sam oboje radila u Breyeru, nalaz je za nekih 2 tjedna. Obično se ENA vadi ako je ANA pozitivna, tako da nije drama ako radiš samo ANA. Ja sam, NARAVNO, radila oboje. Plus još par dodatnih. Ali ne morate svi biti luđaci kao ja. 

Stela1987, hvala. U leukocite se ne razumijem. Svatko od nas ima neko kronično stanje, i za nas je ono normalno, tako da ja ne bih brinula oko svih tih detalja, barem dok iza sebe nemam nekoliko neuspjeha. Koliko vidim, imala si jedan postupak, u njemu si došla do blastica, to za početak djeluje obećavajuće. Napravi one početne pretrage sa uvodnih postova da pokriješ najčešće probleme, imaš vremena za one opskurne.

Lorena3009 - jesi li radila test na mutacije? To traje mjesec dana.
    Inače, za brzinsku provjeru, napravi testove koagulacije i D-dimere, to ti je brzo dijagnostičko sredstvo je li sve okej i nalazi dođu isti dan ili sutra.
    Inače, test za mutacije je najbolje raditi prije trudnoće, za sve koje su zainteresirane. 

malala, znam da je teško, ali tek si krenula. Imaš dobre nalaze, već imaš dijete što znači da možeš iznijeti trudnoću... Mislim da imaš razloga za optimizam. 

💔💔💔

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    23. Rujan 2021. 21:16

Anci cekaj subotu probaj izdrzati iako ja neznam kako cu 2 tjedna 🤭🤭🤭🤭

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

Anči 💕
    23. Rujan 2021. 21:19

DOMLeon

Anci cekaj subotu probaj izdrzati iako ja neznam kako cu 2 tjedna 🤭🤭🤭🤭

Nemam više testova tako da neću past u napast sutra 🤭
    Znači meni se dize zeludac na odvratne stvari koje vidim na tv 🤔 sad mi je malo falilo da se ispovraćam..i bas me muči zgaravica..nadam se da bi to moglo bit to 😂 hahahhaa..a jesam blesava 🤦🏽‍♀️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

Lita.1234
    23. Rujan 2021. 22:56

Anci hvala na trudu ❤️
    Mtbica ❤️ Pusti ti to, ti si frikusa koja je uspjela 😂😂 samo to je bitno. I ja zelim biti frikusa sa svim nalazima i potrebnim i nepotrebnim. 😂😂
    Cure drzite se. Iskljucujem se par dana pa se javim.. procitam vas ja svako malo da vidim novosti. ❤️ 
    Anci drzim fige za taj plus. U subotu! ❤️❤️

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.