Domleon odličnoo 🥳🥳
Joka mogla si i ti piškit u subotu 🤔 ma znam da je rano ali neda mi vrag mira 😂 ne stresiram se uopće oko tih ⛄ sve što si napisala i kod mene je tako...vidit ćemo..nema predaje do ponedeljka 🍀🤞🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Ahhh na to mislis Monica,pa ja isto perem i kuvam i kad sam trudna i kad nisam 🤷🏻♀️ Detaljno mislim. Ali na ovo se paznja obraca… na meso i mlecni proizvodi najvise, to jest izbegavaju se odredjene vrste.
Anči pa rano jeee, ja sam na 7dnt blastice imala onako senu.
Pa da..meni bi onda na 9dnt moglo nešto pokazat, a to je subota...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Danas smo potvrdili da je 7 jajnih st oplodeno sve su se jako lijepo podjelile cekam transfer u cekaoni
Odličan broj! Hoće li biti i smrzlića od tog broja?
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Anči msm da hocu u sub i ja brevactid je trebo danas izac iz tijela. Trudim se opustit i tjt 🤣 tako je! Nema predaje 💪💪💪🥰🥰🥰
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Domleon super brojka! Wow!🥳🥳🥰🥰🥰
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Nikitta
DOMLeon, sretno!
Anči, samo se ti deri na njega, zato nam služe. Mi smo jastučići za igle i speleološka istraživališta, oni su boks vreće, to je prirodna podjela u ovoj priči.
Što se salata, kupusa tiče - potrebno je dobro oprati. Zato doma možete jesti, po restoranima samo provjerenima. Listerija se rijetko dobiva, ali ako želite biti oprezne just in case, onda je to taktika.
💔💔💔
Ajmeeeee paaa 😍😍❤️❤️❤️ MTBICAAAA??!!! 😍😍😍 Znaci cestitam ti od srca onako do neba!!!! Zasluzila si za svu borbu i uoornost i svima si nam poticaj!!!! Sad sam isla listati unazad i trazim i trazim, kada sam vidjela tvoj nick!! Pa top!!!😍😍❤️ Divno draga. Uf, vrijedi ta borba!!
Ancy, nazalost to je tako, ljute smo, 7,8 dnt je kritican i bijesnimo na svih, nazalost. Objasni mu, razumiju oni. Ispricaj se i to je to ❤️
Ivevk jesam, trebala bi po smrzlice al nisam jos sigurna. Nesto razmisljam i imam nedoumica.
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Mtbica moze pitanjce za tebe nasu najvjerniju doktoricu, malo sam zapela sa necim pa razmisljam sto da radim. A kada vidim da si nam se vratila moram te pitati. ❤️ Imam smrznute dvije blaste, planirala sam ovaj mj u FET. Ali, vec sam pisala da imam bas problema sa psorijazom po rukama, tj sakama i bas onako do krvi nekada zna biti. Bila je malo bolje dok sam pila q10 cini mi se, ali sada mi se opet dosta pogorsala i nacelno bez kortikosteroidne kreme svakih par dana ne ide. I onda su me sada vasi postovi o tim autoimunim bolestima ponukali da mozda napravim i ja te testove?! Jer i psorijaza je autoimuna bolest i sigurno ce biti pozitivni, zar ne? Tu psorijazu sam dobila tocno nakon drugog poroda, ustvari od kada ne mogu zatrudniti vise. I nikako sa njom na zelenu granu. Ako napravim ANU I ENU i nalaz bude pozitivan, da li imaju neku terapiju u ivfu za to za fet? mozda stvarno je moj imunoloski sistem prejak i stalno se bori..
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Mtbica moze pitanjce za tebe nasu najvjerniju doktoricu, malo sam zapela sa necim pa razmisljam sto da radim. A kada vidim da si nam se vratila moram te pitati. ❤️ Imam smrznute dvije blaste, planirala sam ovaj mj u FET. Ali, vec sam pisala da imam bas problema sa psorijazom po rukama, tj sakama i bas onako do krvi nekada zna biti. Bila je malo bolje dok sam pila q10 cini mi se, ali sada mi se opet dosta pogorsala i nacelno bez kortikosteroidne kreme svakih par dana ne ide. I onda su me sada vasi postovi o tim autoimunim bolestima ponukali da mozda napravim i ja te testove?! Jer i psorijaza je autoimuna bolest i sigurno ce biti pozitivni, zar ne? Tu psorijazu sam dobila tocno nakon drugog poroda, ustvari od kada ne mogu zatrudniti vise. I nikako sa njom na zelenu granu. Ako napravim ANU I ENU i nalaz bude pozitivan, da li imaju neku terapiju u ivfu za to za fet? mozda stvarno je moj imunoloski sistem prejak i stalno se bori..
Samo kortikosteroidi koje ja pijem u svakom postupku i intralipidna infuzija kod Podobnika. Mislim da nema nista drugo 😐
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Lita.1234
Što se pitanja tiče, da, napravi ANA i ENA. U slučaju pozitivne, daje se Decortin u malim dozama, koji još malo ruši imunitet.
Bilo bi dobro da nađeš i terapiju za psorijazu koja ne uključuje kortikosteroide jer mislim da to ne smiješ koristiti u trudnoći.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji