Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ma2013 👣
    23. Rujan 2021. 10:31

malala

Jutro, cure!
    Čitam ove vaše priče o autoimunim bolestima i kako su vam se samo jednog dana pojavile same od sebe. Vidim da je kod nekih povezano sa stresom vezanim uz nemogućnost ostvarivanja trudnoće. Ja sam po tom pitanju isto kako loše. Već 2 g traje "pokušavanje", svaki mjesec razočarenja nosi suze, bol, letargiju, nezadovoljstvo,…. Vjerojatno znate i same. Unazad 2 mj mi jako kosa opada. To su šake kose kod pranja i češljanja. Imala sam gustu kosu, a sada pola fali. Jedva svežem rep, gumica klizi. Stalno si govorim da se ne smijem toliko psihički iscrpljivati, biti tužna stalno, ali ne mogu si pomoći. Već sam mislila ići psihologu jer nemam s kim pričati o tome. Svi daju one floksule "opusti se", "nemoj misliti", "bit će", "ne gledaj sve crno", "imaš drugih stvari u životu".. Ali mene ništa ne veseli više. Nitko ne razumije. Bojim se da ću se razboljeti od toga svega, a ne znam kako si pomoći. 😔

Hei, vidim da je bio neuspješan prirodni postupak, žao mi je. 😪
    U kojoj si bolnici? Kak je bio proces cjeli? Imaš uredne cikluse?
    Sad me strah malo mog prirodnog postupka. 🙈

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

Zoe🌸
    23. Rujan 2021. 10:40

Anci jos je rano😊🤞🏻
    Domleon bravo za 7 oplodjenih🥰🍀
    Asli ajme pa napokon! Bravo, super si izdrzala tih 40 dana, uzivaj doma❤️
    Malala pa nije sramota potraziti pomoc, ako te nista u zivotu ne veseli, mogla bi biti neka vrsta depresije, a to se treba lijeciti.. znas kako kazu, isto kako za zubobolju trcimo zubaru, tako bi trebalo i za psihicke probleme. 
    Pa zeno, bit ce ti lakse sigurno. Bit ces opet sretna majka i supruga, a jos jedno djetesce samo slag na torti.💓

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

Kacusha
    23. Rujan 2021. 10:44

Lita.1234

Mtbica
    🥰🥰
    Hvala ti, trudim se stvarno se trudim. I nasla sam Naftalan kremu, ali ni ona se ne smije koristiti u trudnoci. A jedino ona relativno pomaze protiv tog svrbeza i suhoce. Sve sam probala al ne ide. Ok, hvala. Idem u subotu raditi to, pa cemo vidjeti. Neizmjerno sam sretna zbog tebe!!’n bas ono full ful!! Mislim da te se svaka cura sa foruma sjetila ovo ljeto barem jednom tjedno!! Znala sam da si iskemijala nesto 😍😍🥰
    Kaca, pa sta nije da su kortikosteroidi losi u trudnoci? Kako se onda piju u postupku 😣😣🤯 kakva je tebi situacija sa tom psorijazom, sto kazu mpo doktori, jel ti utjece na prihvat ploda? Meni se cini da sam vec pitala Maricica za to pa da je on komentirao da nema veze to..
    idem ja raditi testove,, ne prepustam slucaju nista vise

Nemam psorijazu, nego drugu autoimunu bolest. Pije se od ovulacije, a male su doze pa ne skodi u trudnoci. Znam da se pije do 12tt.

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• Hani
    23. Rujan 2021. 10:46

Hrabrice, zaskoči prvog na kojeg naiđeš😉😁 Ma taman ce bit vecernji termin😊 🤞

Hrabrica
    23. Rujan 2021. 10:47

Hani

Hrabrice, zaskoči prvog na kojeg naiđeš😉😁 Ma taman ce bit vecernji termin😊 🤞

aaaa ajmeee pukla sam od smijeha na ovo 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Joka95
    23. Rujan 2021. 10:48

Draga Malala,sve se mozemo poistovjetit sa tobom. Svima nam je tako i sve placemo i kukamo i svaki mjesec iznova. Ja sam u pocetku i isla kod psihologa na razgovore jer sam se iz mjeseca u mjesec hvatala u sve vecu paniki da sam se dovela do anksioznosti. Svi uvijek daju iste odgovore ko sto su i tebi davali. Doc ce vrime i ostalo... 
    U danasnje vrime je sasvim normalno da se ide kod psihologa i strucnih osoba na razgovor. Nemoj da ti bude to ono ajme meni. Probaj,ne moze naskoditi. A na kraju krajevi,imas tu nas da ti damo savjet uvijek. Nije lako i nece bit lako. Tu smo❤

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

Joka95
    23. Rujan 2021. 10:49

Hani kraljice🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

👦 -43, zdrav ko dren
    Kbc Split :
    1/25- 1.FET beta 👎

Joka95
    23. Rujan 2021. 10:51

Malala ja sam uz gonal i letrazol imala prazne folikule,a uz klomifen i letrazol imala u 2 golikula 2 perfektne js
    Ja sam shvatila da nekad ima anovulatornih ciklusa kod mene. Tocno znam kako ti jr i tocno znam da sam i ja tolko citala. Al probaj ne citat. Jer svak je zaseban. Evo ti mene u 6 mj prazna a u 9om mj  u 2 folikula 2 js 🤞🤞🤞🥰🥰🥰🥰🥰

👦 -43, zdrav ko dren
    Kbc Split :
    1/25- 1.FET beta 👎

Anči 💕
    23. Rujan 2021. 10:55

Malala jasno mi je o čemu govoriš..mi smo 10 godina u vezi..4 u braku..na bebi radimo vec 5-6 godina..samo prvih godinu dvije nismo obraćali pažnju...mislili smo mladi smo uspijet će..ne moram ti ne pričat kolko negativnih testova, laznih nadanja i prolivenih suza je bilo u tom razdoblju...i ja sam bila pala u depresiju..nista mi nije imalo smisla..imala sam dojam da sto se vise trudim, da vise zeznem stvar..samo sam padala..na srecu muz je shvatio da sam praktički pala na dno i nagovorio me da odem kod psihijatra..prosla sam dnevnu bolnicu i svasta nesto..razne tablete..nista mi nije pomagalo dok nisam sama sa sobom presjekla u glavi i rekla sama sebi jebote sta ti to sa 22 godine treba...ako vidis da padas potrazi strucnu pomoć..to nije sramota..ovaj put je nekima jako dugačak i jedino što ti u ovom svemu sigurno moze pomoć je hladna i čista glava..samo hrabro dalje ❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Tiinaa
    23. Rujan 2021. 11:04

Dobro jutro cure i pozdrav od nas dvoje ❤
    Svim curama koje imaju danas nesto sretno od ❤
    https://ibb.co/RbBq9Xp

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.