Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ana26
    22. Rujan 2021. 21:55

UdaUda Da, za potpomognutu je najbolje da je TSH do 2. Dr mi je rekla da TSH utječe na kvalitetu jajnih stanica i da ne mogu u postupak s tolikom TSH.
    Trebala si otići kod endokrinologa da ti povisi terapiju i za par dana se TSH regulira. 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

• Ivevk
    22. Rujan 2021. 22:14

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Anči, o znam kako je pratiti simptome. Evo me u trećoj trudnoći, ZNAM da nema simptoma do 5, 6tt. I opet, kad budem trudna sa idućim (a imat ću još jedno ), opet ću od transfera pratiti što se zbiva i nadati se da je TO TO.malala, žao mi je. U prirodnjacima se to često događa. U stimulaciji, sa tvojim AMH, bi trebali imati lijepe rezultate ako ti se pogodi terapija. Imaj na umu da u prvoj stimulaciji nikad nisu sigurni kako ćeš reagirati, pa na nju gledaj kao na istraživačku stimulaciju za koju se nadaš da će ipak upaliti.

Kača, žao mi je. Svejedno izvadi betu.

Miss_Ivy, HaniDOMLeon, čestitam!!! Jako lijepe brojke.

Ivevk, ma to zvuči kao nešto što se može i mora riješiti. Da, trebat će pauza jer je to nova operacija, ali svejedno. Samo je bitno da nađeš kvalitetnog operatera.
    Inače, tebi nitko ne brani da odeš na postupak prije i samo smrzneš blastice da te čekaju dok se oporaviš.Mjau, Dani30, čestitam!

Mariaa94, trebaš napraviti ANA, ENA i hormone i antitijela štitnjače. Nakon toga ćeš znati imaš li imunoloških problema.

Avocado, nakon spontanog tijelo svakom drugačije reagira. Nakon prve kiretaže, menstruacija mi je došla nakon 12 dana. Nakon drugog spontanog, nije došla uopće, pa su me stavili na progesteronsku terapiju da je izazovu.

Monkica24, sretno!

Vidis..o tome nisam razmisljala da odem samo na aspiraciju🤔🤔🤔🤔🤔
    Sad si me bacila u razmisljanje🙈

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

Leoni
    22. Rujan 2021. 22:20

Preporuka je da TSH bude do 2. sto nije merilo dal ce uspeti ili ne. Meni je TSH bio 3,1 na dan transfera i uspelo je... pijem inace duze vreme terapiju, ali sa istom terapijom se primilo. 

ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
    Nepravilno dupliranje bete.
    Nifty+Anomaly uredni

peggy95
    22. Rujan 2021. 22:25

Bome odličan 9.mjesec, baš ima puuno lijepih vjesti 🥰🤗
    Sretno svim curama koje su pupo ❤️💪🏼
    Ja u petak pijem zadnji antibiotik pa ću u pon ići ponovit bris i mokraću 🤞🏼 ako je sve ok, onda će biti FET u 10mj 🤗
    Anči kad će test?

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

Anemona
    22. Rujan 2021. 22:30

Peggy95, molim te savjet kako ste popravili spermiogram od oligoastenozoospermie do blage oligozoospermie? Hvala 🙂

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

Anči 💕
    22. Rujan 2021. 22:32

peggy95

Bome odličan 9.mjesec, baš ima puuno lijepih vjesti 🥰🤗
    Sretno svim curama koje su pupo ❤️💪🏼
    Ja u petak pijem zadnji antibiotik pa ću u pon ići ponovit bris i mokraću 🤞🏼 ako je sve ok, onda će biti FET u 10mj 🤗
    Anči kad će test?

Sutra..
    Ali evo slomili me hormoni...danas sam značila bila uzasnooo nadrkana...sta god me muz pito ja sam se samo otresala...sad mi je zao i evo cmizdrim dok on spava jer mi je zao sto se uvijek nekako na njemu prelomi...naravno da sad i plačem zbog straha da nam nije uspijelo..skupilo se, a podivljali hormoni mi ne idu u prilog...budala 🤦🏽‍♀️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Ramesh21
    22. Rujan 2021. 22:59

So many people have lost their lives because of the doctor report, doctor is not God and they do not have the final say about your health report so do not believe the doctor, they only say what they know and that is not final. i almost committed suicide because i was told have human papillomavirus and also there is no cure for it, but today i am 100% healed and healthy of doctor Osasu herbal medicine, i have refer several people to this herbal doctor for cure and he has never fail. contact doctor Osasu today on his cure for hpv or hsv and your life will be back again WhatsApp/call... +2347064365391 or his email drosasu25@gmail.com  Please share as you read okay, you may save a soul today. Natural herbs are really great.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Rujan 2021. 23:44

Doriana 

Leptirica90, baš mi drago da uživate 

Clarissa 
    I ja često mislim na tebe, razmišljala sam da uletim na zimske da ti se javim 

Ana26, super da su ti IGMovi pozitivni. I meni je sve pozitivno osim vaginalnog herpesa. Da, pozitivan je i od cijepljenja, znaći da si razvila imunitet.

UdaUda, nije drama TSH, samo moraš na terapiju - Euthyrox. Odi što prije kod endokrinologa ili traži od MPO ginekologa da ti da terapiju. Jako brzo se to regulira, unutar par tjedana.
    Inače, odi kod endokrinologice Herman u Petrovu, termin se dobije unutar tjedan dana. Kakav crni prosinac.
    Izvadi odmah FT3, FT4, antiTG i antiTPO da imaš potpunu informaciju kad dođeš kod nje pa da dobiješ korektnu terapiju.

Anči, samo ti plači. Bez brige, naplakat ćeš se još u prvim tjednima trudnoće, hormoni nam divljaju. 

💔💔💔

Anči 💕
    23. Rujan 2021. 06:08

Za sad je još ⛄ danasa je 7dnt..testovi su od 25 osjetljivosti..vjerovatno je još rano da bi išta pokazalo 🤔

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Leoni
    23. Rujan 2021. 07:05

Pa Anci zeno slikaj kad je suv. Ovo jos nije se ni napio kako treba, vidi mokar... 10 min nakon radjenja se gleda i tad mora biti suv i linija jasna, a ne ovakva...

ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
    Nepravilno dupliranje bete.
    Nifty+Anomaly uredni

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.