Cure jel manja vjerojatnost trudnoce ako se samo jedan embrij vraca ?
Ne..nema garancije..postoje neka istrazivanja da kad se vrate dva, maternica bolje reagira…ali nista nije garancija da ce uspijet..tako je nazalost u mpo svijetu,nikad nisi na čisto…
Anci a sto je to dugi protokol?
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Domleon e to ti ne znam 🤷🏽♀️ curke može pomoć? Jel neka voljna objasnit nasoj Domleon sta je dugi protokol...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Ovo je toliko prekrasnih vijesti da ne stignem ni popratiti (i super što je tako)
Čestitke MTB i ostale curke, vidim i Lindsay je trudna - nje se sjećam s druge teme.
Ove divne vijesti nam svima daju nadu i motivaciju!
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️, stiže braco💙
Ovo je toliko prekrasnih vijesti da ne stignem ni popratiti (i super što je tako)
Čestitke MTB i ostale curke, vidim i Lindsay je trudna - nje se sjećam s druge teme.
Ove divne vijesti nam svima daju nadu i motivaciju!
❤❤❤👶👶👶😗😍😍
Domleon evo strana 5., 6. i 7. o protokolima https://cito.hr/download/IVF_upute_za_pacijente.pdf
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️, stiže braco💙
MTB čestitam na trudnoći 🥰
Jednostavno sam sam se nadala ovakvom ishodu. I napokon si dočekala 😇🤗
Od srca ti želim urednu trudnoću, uživanje, nimalo tegoba, i čist put kroz narednih cca 25 tjedana , minimalno 🥰
Čestitam na dečkiću ,urednom nalazu i sve najbolje 🙃🙃
endometrioza
Inna_92, hvala!
Dugi protokol… pokušavam se suzdržavati i ne odmah pametovati, ali jače je od mene.
Dugi protokol je kad kreneš u hormonsku terapiju u ciklusu koji prethodi ciklusu u kojem će se raditi aspiracija.
Najčešće se kreće 21DC, i to sa supresijom. Ona se prima do menstruacije (koja je često jadna i oskudna) i nakon toga kreće stimulacija. Supresija se prima u paraleli cijelo vrijeme. Kad folikuli dođu do prave veličine, daje se štoperica i nakon toga ide aspiracija.
Modifikacija dugog protokola je kad se ciklus prije aspiracijskog ciklusa uzima kontracepcija.
Nisu svi kandidati za dugi protokol. Npr djevojke koje imaju visoki AMH ne smiju ići u dugi protokol (ovaj sa supresijom) jer se tad hiper ne može ama baš nikako izbjeći. Često se on propisuje ženama koje su "rubne" za hiper (pritom se zna da je hiper rizik, radi se na tome da bude blagi hiper, i računa se da će dobit biti veća od neugode), ili onima koje nisu uopće kandidat za hiper. Osim toga, gledaju se i neke druge karakteristike žene.
💔💔💔
MTB svejedno hvala od srca. Meni su svi lijecnici i svi oko mene koji i imaju mthfr rekli "Ma samo Andol i pojacaj folnu..."
Sva sreca na mojim mutanticama🧡🙈
Vidjela sam da solgar ima sve ovo samo odvojeno u bocicama. Jeli tko pije tako ? 🙈
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Draga MTB čestitam od srca, sada dan po dan dok ne dođe mala beba! 🙂💗
Svim ostalim curama čestitam koje su trudne, a čekalicama držim srećke jer doći će i taj dan🤗
Čitam vas redovito, ipak sam na ovom forumu i sama tražila utjehu i potporu.
Moja mala beba za par dana ima 3 mjeseca💗
Pusa svima
Sortiraj odgovore
Najstariji