Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    darliv
    21. Rujan 2021. 11:43

DOMLeon neka se oplodi sto vise 🤞🏻
    Woman name, Tuma kakve malene ljepotice, rastopila sam se 🥰🥰 Bajo Mariju nisam uspjela uhvatiti 😊 iako ne sumnjam da je mala secerusa 😍
    MTB neopisivo sam sretna zbog tebe, kao i zbog Bozme, cestitam i neka bude sve uredno do kraja 🙏🏻❤️
    AuroraB prvo cu vidjeti kako ce mi proci konzultacije kod njih, pa cu paralelno traziti jos rezervu ako bude nekih zezancija..a iskreno se nadam da nece, od nalaza imam sve sto je trebalo zadnji puta, jedino me cista moze zeznuti..

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Lindsay
    21. Rujan 2021. 11:45

darliv

DOMLeon neka se oplodi sto vise 🤞🏻
    Woman name, Tuma kakve malene ljepotice, rastopila sam se 🥰🥰 Bajo Mariju nisam uspjela uhvatiti 😊 iako ne sumnjam da je mala secerusa 😍
    MTB neopisivo sam sretna zbog tebe, kao i zbog Bozme, cestitam i neka bude sve uredno do kraja 🙏🏻❤️
    AuroraB prvo cu vidjeti kako ce mi proci konzultacije kod njih, pa cu paralelno traziti jos rezervu ako bude nekih zezancija..a iskreno se nadam da nece, od nalaza imam sve sto je trebalo zadnji puta, jedino me cista moze zeznuti..

Hej, jednom si rekla pisati zasto si odustala od Os? Kada sam i ja s njima gubila zivce oko feta 🤣
    Rina89 citas li ? Kako si? Kako napreduje trudnoca?

• *.Women_name.*
    21. Rujan 2021. 11:47

AuroraB

Ma2013rekla sam da idem u 9mj, samo nisam pisala jer mi je tako bilo lakšeProšlu srijedu je bio transfer trodnevnih, jedan dobar drugi lošiji, bojala sam se čekati do 5. dana iako je embriolog htio čekati…
    Sunnydaa, napokon dobar postupak i sve je dobro teklo od početka.. vodili su me dr. Grbavac, Šimunić i prof. MTBDarliv, nek ti vrijeme prođe što prije!A da ti zakažeš i jedne konzultacije u nekoj od privatnih klinika preko HZZO-a?
    Anči, zapravo mi nisu rekli kad da radim betu, zna doktor da imam već iskustva pa je rekao da napravim testWomen i Tuma, zasuzile su mi oči kakve prekrasne bebe imateRuska ❤️MTB💙💙

❤️❤️❤️ Zelim i tebi isto ! ❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

iris_iris
    21. Rujan 2021. 11:53

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Missed me?

aaa čestitaaaaaam  treća sreća najveća 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

Emma05
    21. Rujan 2021. 11:54

Emma05

Joka95

Heeej
    Heterozigot gena (CT) , i PAI-1 4G/5G
    Pijem Andol 100 i folnu 800 (tocnije elevit pronatal i folacin jos dodatno mi je nakon transfera uveo)

Istu imamo. Ja uzimam samo Methylfolate i Methylcobalamin…od neaktivnih ne uzimam skoro nista vise jer koliko sam shvatila kad imas mutaciju nemas potrebnog "kljuca" za pretvorbu neaktivnog oblika u aktivni pa ga organizam ne moze ni iskoristiti te se pretjeranim akumuliranjem njega stvaraju nus produkti odnosno raste Homocistein koji kao takav ostecuje krvozilni sustav. S tim da je heterozigot blazi oblik. Pa jos donekle organizam i moze do nekog postotka iskoristiti…Mene su prije puno "šopali" samo s Folacinima pa sam se nakon nekog vremena pocela osjecati bas lose. I nisam znala zasto. I dan danas nisam 100posto sigurna da je to uzrok ali svakako ga ne uzimam vise.
    Nek me ispravi netko ako misli da nije to tocno sto sam napisala..drage volje bi poslusala vasa iskustva. Meni su ovako rekli i toga se drzim. A sto se tice andola, njega uzimam samo povremeno… 😊

Kasnim s citanjem lijepih 5 dana tako da pardonček😜...treba to sve stic procitati.😁

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

Nakapaka
    21. Rujan 2021. 12:00

Moram se javiti, citam redovno al nemam sta za reci al danas kakve divne vijesti!!! MTB jaaako mi drago! Cestitam!!! 
    Anchy cekamo da nastavis niz 🥰
    Ostale trudne cure nek je sa srecom, uzivajte, zasluzile ste ❤️
    Mjau prvo cestitam na beti a onda ako mozes mi reci kod kojeg si dr? (Posto vidim da si isto iz Cg ako nisam pogrijesila)  
    Sretno svima 💞🥰

👩🏽34god

• ribic
    21. Rujan 2021. 12:07

Ajme koje vijestiiiii❤️

Znala sam da MTB kuha nesto i vidim da je dobro skuhala😍😍😍

Ovakve vijesti mi daju nadu da cu i ja jednog dana isto docekati.

Cestitam svima i sretno nam u kojem god stadiju bile! 

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    21. Rujan 2021. 12:13

Anči 💕

MTB molit cu ljepo da nam opišeš tu bajkovitu priču s Gićem, sve jedva čekamo detalje… i da ljubazno molim za malo trudničke prašine 🤭😁
    I nemoj sad pobjeć i ne javljat se…naravno da fališ 💙
    Domleon navijam da se sve oplode 🤞🤞🤞

Hvala Anci 😘

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Dani30, zafrkavam 

Teja1408, Ana26, Zoe, AuroraB, darliv, iris_iris, malala, Nakapakica, ribic 

DOMLeon, čestitam, to je super brojka. 

Ana26, ja sam imala smrzlića.Inače je manje više bilo kao i uvijek, transfer, pozitivni testić, pozitivne bete, ... samo je ovaj malac odlučio ostati   : Iron HULK :
    G je bio divan, podrška i navijač kakvu se rijetko nalazi.

Anči, ne idem ja nigdje. Tu sam da bljujem trudničku prašinu na sve vas. 
    Jako jako jako puno dugujem ovoj zajednici, ne bi bilo fer da ne vratim barem djeličak onoga što ste mi dale. 

AuroraB, prof MTB  

Magnoli.ja, hahaha, kako me znaš. Samo Panoramu. I dalje se borim sama sa sobom da ne šmugnem još odraditi i Qualified bez da ikome kažem, ali pokušavam zadržati tračak normalnosti. Imala sam nisku glupu fetalnu frakciju pa me to nekad grebe po mozgu, ali UZVovi su za sad dobri pa... budem izdržala ovak i uštedila te pare. 

💔💔💔

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤

Dani30

DOMLeon

Cure ja sam gotova s aspiracijom dobila sam 8 🥚🥳🥳🥳🥳🥳

Divne vijesti.. neka se sve lijepo oplode…🥳🥳🥳🙏🙏🙏

Hvala 🥰🥰🥰🥰

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.