Anchy123 ja bih isto idealno 1 x ET! Ali ne znam ovisi li to samo o njima? Njihova procjena?
Sto se tice genetskih testova, ne znam ni sama, ali u Podobniku sam, probala bih sto god mogu saznati.
Nemam mucnice ni bolove, osjecam se samo umorno, onako lelujavo.
Iscjedak mi je u potocima, to sigurno.
Jesi ti spremna za ponedjrljak?
Ja jos sutra imam pregled prije ponedjljka.
Plus pati me da li da uzimam bolovanje odmah za punkciju pa onda jos tri dana kasnije za transfer.
Punkcija je svima skroz drugo iskustvo.
💃🏻 34 - visok prolaktin
👨🏻💻35 - OLIGOASTHENOZOOSPERMIA
Previše godina truda 5+
9/21 Elonva, Menopur, Orgalutran, Ovitrelle…✨
13.9.punkcija - 4 oplodjene js
18.9.transfer - 1 js ET - 0 🐧
29.9. 543 bHCG
25.11. Nifty uredan, dečko!
33. tjedan
Anchy123 ja bih isto idealno 1 x ET! Ali ne znam ovisi li to samo o njima? Njihova procjena?
Sto se tice genetskih testova, ne znam ni sama, ali u Podobniku sam, probala bih sto god mogu saznati.
Plus pati me da li da uzimam bolovanje odmah za punkciju pa onda jos tri dana kasnije za transfer.
Mi bi mozda isli na 2 ako budemo imali...ovisi o embrijima kakvi su..i općenito o tvom zdravstvenom stanju i o dogovoru s doktorom...neki preferiraju vraćat 2 jer onda kao maternica bolje reagira...
Pa onako malo me hvata panika..a ti?
Jel mislis na neke testove embrija? Ne znam jel to postoji uopće 🤷🏽♀️
Ja sutra idem ujutro samo izvadit krv i dajem si štopericu navečer...
Mozda najbolje da uzmes bar taj dan kad je punkcija..vjerovatno će te bolit trbuh i bit ces sva nikakva...ja sam na bolovanju od 6DC....
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Mi bi mozda isli na 2 ako budemo imali…ovisi o embrijima kakvi su..i općenito o tvom zdravstvenom stanju i o dogovoru s doktorom…neki preferiraju vraćat 2 jer onda kao maternica bolje reagira…
Ja sutra idem ujutro samo izvadit krv i dajem si štopericu navečer…
Mozda najbolje da uzmes bar taj dan kad je punkcija..vjerovatno će te bolit trbuh i bit ces sva nikakva…ja sam na bolovanju od 6DC….
Postoji genetsko testiranje embrija koje se u RH ne radi. Jedno genetsko testiranje se radi kad roditelji imaju genetske bolesti pa onda embrije testiraju baš na to. Drugo genetsko testiranje se radi da se baš utvrdi jesu li embriji genetski ok. Meni bi to bilo super jer imam ponavljajuće spontane pobačaje, ali ukoliko se odlučim na to, moram vam RH.
👩 41, AMH 18, sve ok
🧑 39, sve ok,
3 godine pokušavamo, 1 blighted i 1 missed iz prirodne trudnoće, 2 missed iz IVF-a
Cure, meni je od jučer ujutro do danas popodne endometrij narastao od 8,5 do 11 mmne znam jel to do cikle i ananasa ili čega, ali zvuči mi čudesno 😊😊
Waaaauu 🥳 sta kazu kad bi mogo transfer?
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Cure, meni je od jučer ujutro do danas popodne endometrij narastao od 8,5 do 11 mmne znam jel to do cikle i ananasa ili čega, ali zvuči mi čudesno 😊😊
Waaaauu 🥳 sta kazu kad bi mogo transfer?
Daaa, bas me razveselilo 🥳 stvarno je cikla zakon!
Ako mi folikul naraste na 17 mm do ponedjeljka (sada je 15 mm) onda bi sljedeci pon mogao transfer 🥰 nadam se da hoce 🙏
👱🏻♀️ 32, neprohodni jajovodi, PCOS, inzulinska rezistencija, AMH 26, FSH 6.5, LH 4.4.
👨🏻🦲 41, sve ok
05/2020: heterotopična trudnoća, 6.tt spontani.
07/2021: 1. IVF (Suprecur, Gonal 225 IU, Ovitrelle): 8 zrelih jajašca, 7 oplođenih, 5 blastica, 2 vraćene - biokemijska 🥺
09/2021: 1. FET 2 blastice 🙏
6 dnt: ➕ 9 dnt: 435 🥳 11 dnt: 835 🙏 15 dnt: 3695 🥰
1.UZV (6+2): imamo 2 srčeka ❤❤🙏🙏
Summer bas je glupo da te neke pretrage koje bi puno olakšale nema kod nas...nadam se da ce se i kod nas malo poboljšat s tom aparaturom jer nazalost sve vise parova se bori s nekim občikom neplodnosti...za prebacivanje zametaka moras pisat neku zamolbu al dalje ti ne znam reć...sretno 🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Mi bi mozda isli na 2 ako budemo imali…ovisi o embrijima kakvi su..i općenito o tvom zdravstvenom stanju i o dogovoru s doktorom…neki preferiraju vraćat 2 jer onda kao maternica bolje reagira…
Mozda najbolje da uzmes bar taj dan kad je punkcija..vjerovatno će te bolit trbuh i bit ces sva nikakva…ja sam na bolovanju od 6DC….
Postoji genetsko testiranje embrija koje se u RH ne radi. Jedno genetsko testiranje se radi kad roditelji imaju genetske bolesti pa onda embrije testiraju baš na to. Drugo genetsko testiranje se radi da se baš utvrdi jesu li embriji genetski ok. Meni bi to bilo super jer imam ponavljajuće spontane pobačaje, ali ukoliko se odlučim na to, moram vam RH.
Ja sam baš o tome pričala sa biologicom i rekla mi je da bi mogli nesto takvo da moraju uzeti uzorak od embrija tj na neki način ga razoriti i da se to ne radi kod nas.
I mene brine što je sa mojom embrijima jer su mi na zadnjem transferu rekli da me čeka "ista porcija".
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Mozda najbolje da uzmes bar taj dan kad je punkcija..vjerovatno će te bolit trbuh i bit ces sva nikakva…ja sam na bolovanju od
Ja javim odmah iza 8h ujutro sto su meni rekli.
Znam da moram ponijeti sve inekcije koje mi ostanu da donesu zavrsnu odluku primam li još išta u subotu ili samo štoperica.
Summer21 nadam se da ipak neces morati van RH jer ce sve proci najbolje moguce.
Hvala na informacijama, svakako.
Znam da je svim curama koje ovo prolaze po n - put dosta smiješno, ali pitanja samo naviru.
Hvala svima jos jednom na podrsci, mozemo mi to žene!
💃🏻 34 - visok prolaktin
👨🏻💻35 - OLIGOASTHENOZOOSPERMIA
Previše godina truda 5+
9/21 Elonva, Menopur, Orgalutran, Ovitrelle…✨
13.9.punkcija - 4 oplodjene js
18.9.transfer - 1 js ET - 0 🐧
29.9. 543 bHCG
25.11. Nifty uredan, dečko!
33. tjedan
Marimare ja sam danas bockala zadnje injekcije..super je da smo u isto vrijeme pa se mozemo pratit..i Joka je tu al je ona pozurila malo 😂
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji