Sia bila sam ja u Petrovoj, daju anesteziju bez brige samo na zadnjem uzv pitaj kad ti je anestezioloski pregled. Moja dr u petrovoj je striktno protiv aspiracije na zivo, vjerujem da i ostali tako rade.
Razumna normalno je jace crveno krvarenje, ne brini, meni se blighted dogodio u sestom tjednu, lezala sam u kadi, kaj da ti kazem… ali za dan dva si ko nova, vjeruj svom tijelu ( da je meni netko ovo rekao prije svih mojih iskustava poslala bi ga u krasni ***, ali tijelo nekako nađe put i nacin)
Hvala na odgovoru 😘
Nadam se da ipak neću morati na medikamentozni pobačaj ili kiretazu 🙏.
Sia moje iskustvo je da dobre zenice koje ne rade probleme u bolnicama najebu. Ako ćeš doći tamo i sutiti i trpiti normalno da ti neće dati ništa ali ako budeš panucarila i tresla se onda će ti nešto dati. Možda te loše savjetujem ali ja nisam šutila i doslovno sam rekla doktoru " baš mene briga neće se meni pacijentica bacati po stolu " i onda mi je dao anasteziju ali opet to je bilo kod privatnika i platila sam to 🤷🏻♀️.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Pozdrav svima
Pisem iz BiH
Suprug i ja smo u braku 4 godine, i imali smo 3 bezuspjesne IVF, na klinikama u BiH.
Od ljudi iz struke smo dobili savjet i preporuku da idemo na CITO kliniku u Split.
Suprug ima dijagnozu translokacijski hromosomi.
Interesuju me vasa iskusta, i bilo koji savjet je dobro dosao za 4-ti pokusaj 🙂
I jos pitanje... Obzirom na Covid situaciju, kakvi ste vi sa cjepljenjem, slusala sam preporuke strucnjaka da zene koje nisu radjale do 45 godine da im se ne preporucuje cjepljenje
Hvala
Lijep pozdrav svima 😘😘😘😘
Lida Ovo s ne-cijepljenjem je totalni bullshit, ali moj savjet ti je ako je u pitanju translokacija da idete u zemlju koja radi predimpolantacijsku dijagnostiku. Dzabe se stimuliras ako su embriji genetski losi
Dvojajcane blizanke 🍒
Razumna drzi se..ne mogu ni zamislit kako ti je..nadam se da ce brzo proć i da te neće puno mučit...
Ma inače se udebljam od zraka 😂 sad mi pasu samo keksici i pomfri..nije obecavajuce ali al aj bar od tog ne povracam...izdrzat cu jos malo..sve za malu mrvu 🤞🤞
Joka blago tebi..oceš koju da ti posudim 😂
Miss_Ivy e hvala na potvrdi 😅
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Ee daa palo mi je na pamet još jedno pitanje 😅
Znači u ponedeljak je aspiracija..ok..oni meni to izvade i odlede spermiće i onda ih spajaju..dali ćemo odma u pon znat jel se sta oplodilo pa onda samo sutradan jave kako se razvijaju i kad ce bit transfer ili?
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Cure meni javili da su daanas zamrzli jos 2 embrija
Dakle ostalo ih 5zamrznutih od cega 1odlican 2 vrlo dobra i 2slabija...
Prvi dan dakle DNT 1 = 0 simptomi. Nista bas nista. Sem sto sma kao budala podigla psa od 10kg zaboravljajuci da ne smijem 😥 i ne lezim dovoljno? Lezim mozda 30% dana. Treba li vise da odmaram?
1994god. Bez jajovoda
Prva stimulacija gonalima pocev od 23. avgust 2021. Dobijeno 19oocita oplodilo se 16. Cekamo 5ti dan
09.09.2021. Transfer jedne blastociste, zamrznuto 5
Ee daa palo mi je na pamet još jedno pitanje 😅
Znači u ponedeljak je aspiracija..ok..oni meni to izvade i odlede spermiće i onda ih spajaju..dali ćemo odma u pon znat jel se sta oplodilo pa onda samo sutradan jave kako se razvijaju i kad ce bit transfer ili?
Dan nakon aspiracije javljaju broj oplođenih stanica i potencijalan dan transfera. Sretno 😘😉
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Dobro jutro svima 😘
Sretno svima koji danas imaju nešto 🙏♥️
Ja sam danas obilno prokrvarila, svježa krv, do sad su izlazili ugrušci ( ali čini mi se da ih nije dovoljno) a sad šiba svježa krv (ako je netko ovo doživio slobodno neka mi napiše svoje iskustvo, svaka pomoć je dobro došla).
Leona Paraminski rodila curu 🥳♥️ vidjela sam na IG da je bila u IVF poliklinici. Baš mi je drago zbog nje 🌞
Anchy drži se, bolje da ti je muka jer sam ja jela ko 🐖 pa sam poslje stimulacije natukla 30kg. Mislim da sam rekorder ali i visoka sam 178🤷🏻♀️ tako da sam jako velika žena. Ali sad ne mogu jesti, ne znam jeli to od tuge ili nedostatka hormona ali jedem kao pričica. Paše mi samo pastela i paprika 🤢 nadam se da ću do 1.10 kad počinjem vježbati izgubiti barem 5kg….
Meni je odmah krenula svježa krv…i ugrušci pa neko tkivo/sluznica, nemam pojma…ugl ne bas lijep prizor… proći će, drži se ❤
Sve vas pozdravljam i držim fige, nemojte se bojat, mi sve možemo 💪Sretno svima! 🍀🙏🤞
Drago mi je da se malo više priča o endo!
Ja sam još malo na go 😊😊
Avokado 😘 baš mi je drago da si se javila 🥰
Ja sam htjela na more ali mi se neda. Jučer sam roknula na certificiranju pa bi se trebala primiti učenja da barem nešto dobro izvučem iz ove situacije. Da barem nešto u zivotu uspijem odmah bi se bolje osjećala, ali na žalost nemam volje za ništa 🤷🏻♀️ gledam vani divan dan a ja slobodna ali neda mi se ni do vrta otići....
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Cure meni javili da su daanas zamrzli jos 2 embrija
Dakle ostalo ih 5zamrznutih od cega 1odlican 2 vrlo dobra i 2slabija…
Prvi dan dakle DNT 1 = 0 simptomi. Nista bas nista. Sem sto sma kao budala podigla psa od 10kg zaboravljajuci da ne smijem 😥 i ne lezim dovoljno? Lezim mozda 30% dana. Treba li vise da odmaram?
Ne moras uopce lezati, samo usporiti tempo. Izbjegavati teze poslove i intenzivniju tjelovjezbu.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Anchy u utorak te zovu koliko se oplodilo. A za vracanje trodnevne ili blastice ce ti oni predloziti.
Mjau ne sekiraj se, ja sam se sama odvezla na transfer, vratila se kuci, napravila rucak, prosetala psa i to tako svaki dan. Nista nisam mirovala, normalno sam se ponasala. Naravno, nisam isla na trcanje al kuzis me 😊
Prvi simptom mi je bio 2dnt navecer lagani pritisak u stomaku nekoliko sati i 3dnt se ponovilo opet navecer i tu sam vjerovala da se nesto dogadja. 4dnt sam dobila pozitivan test. Samo taj pritisak navecer po par sati i ujutro opet kao metak. Drzim Fige da je to to
Sortiraj odgovore
Najstariji