Eloise vjerujem da ce brzo doc i tvoj postupak..i meni se cinilo kao vječnost od sestig do devetog mjeseca koliko smo čekali...da da u ponedeljak..jedva cekam...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
da vas pitam, o cemu ovisi hoce li ici stimulirani ili prirodni ciklus?
👱♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
🧔30, sve ok
Cure sretno svima i u kojem ste god dijelu neka vam dan prođe što bezbolnije i smirenije
Moj najveći strah se približava budući da uskoro trebam dobiti M i krenuti u postupak, jako se bojim punkcije. Nemam niski prag boli ali mislim(nadam se) da ću opet imati veliki broj stanica jer inače na ultrazvuku uvijek između 14-16. Čula sam u zadnje vrijeme da Petrova baš ne daje anesteziju eventualno neki koktelčić koji je slab da većina sve osjeti.. Jel me može utješiti neka cura koja je u postupku u Petrovoj da ipak nije tako ?
Evo, ima nas još takvih, ja očekujem M idući tjedan, vrlo vjerojatno 14. i stalno razmišljam o toj aspiraciji. Ne muče me zapravo injekcije, al ta aspiracija je već nešto drugo, samo mi idu misli po glavi o tome. 😁
To su valjda te "čari" prvih postupaka kad nemaš pojma što očekivati, svakakva iskustva čuješ sa strane, a svi smo drugačiji.
Također sam u postupku u Petrovoj. 😊
Cure mislim d aje to sasvim normalno..i mene je prvo bilo strah bockalica..sad me strah aspiracije..onda sigurno ide strah sta ce bit s embrijima..pa onda cekanje bete..pa prvi uzv..pa isčekujes ovo pa ono..nikad mira čini mi se 🙈
meni to izgleda ko daleka buducnost 😔 a htjela bi sto prije krenuti… znam da cu u tom trenutku bit sva uplasena, al jedva cekam da dodem do tog trenutka kad ce se poceti nesto desavati…
Ti si u pon na aspiraciji, jel tak?
Ja tako iscekujem samo da krenem vise u postupak i da se imam cemu nadati i da imam sta proucavati a znam da cu dane provoditi ispitivajuci…za ovu stimulacija bas i nemam neke nade
tak i ja 😊
jesi i ti u Petrovoj ili? nisam uspjela polovit tko je gdje 😊
🧔30, sve ok
Mariaa a u kojoj si sad fazi?
Eloise ja mislim da ti to ide po dogovoru s doktorom..ako je loš spermiogram onda ti to bas nema nekog smisla kolko sam skuzila..imas pravo na dva prirodna i 4 stimulirana preko hzzo..prirodni je dobar jer se ne kljukaš toliko sa hormonima, ali je i veliki rizik..manje su šanse za uspijeh i uvijek postoji šansa da folikul pukne prije aspiracije...prirodnjaci su večini cura zapravo opcija između stimuliranih...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Mariaa a u kojoj si sad fazi?
Eloise ja mislim da ti to ide po dogovoru s doktorom..ako je loš spermiogram onda ti to bas nema nekog smisla kolko sam skuzila..imas pravo na dva prirodna i 4 stimulirana preko hzzo..prirodni je dobar jer se ne kljukaš toliko sa hormonima, ali je i veliki rizik..manje su šanse za uspijeh i uvijek postoji šansa da folikul pukne prije aspiracije…prirodnjaci su večini cura zapravo opcija između stimuliranih…
ahaa, znaci ja sama mogu odabrat koji zelim? mislila sam da doktori o tome odlucuju
🧔30, sve ok
Eloise ti svakako na prvim konzultacijama mozes pitat sta ti on preporuča..i da ti objasni prednosti i mane..kod nas nije bilo govora o prirodnjaku tako da ti ne znam detalje...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Cure moje stiga mi je nalaz od Nifty-a. Dolazi nam zdrava curica Melani ❤️❤️❤️ Od ❤️ vam svakoj ovo želim sta prije,samo vurujte u to i budite pozitivne sta više 😘Ja virujem u svaku od Vas🙏
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Cure moje stiga mi je nalaz od Nifty-a. Dolazi nam zdrava curica Melani ❤️❤️❤️ Od ❤️ vam svakoj ovo želim sta prije,samo vurujte u to i budite pozitivne sta više 😘Ja virujem u svaku od Vas🙏
Baš mi je drago 🥳🥳🥳❤️
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Čestitaaam na princezi ❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
cestitammmm ❤️🥳
🧔30, sve ok
Sortiraj odgovore
Najstariji