Tiki Lindsy nisam tip da mofu lezati po cio dan! A onda sam se sinoc ziva pojela u krevetu
Prvo sam pristala na jednu blasticu a onda uopste nisam mirovala ono skroz! Hvaka vam nadam se da ce uspjeti a ako ne uspije sebe cu kriviti 😥
1994god. Bez jajovoda
Prva stimulacija gonalima pocev od 23. avgust 2021. Dobijeno 19oocita oplodilo se 16. Cekamo 5ti dan
09.09.2021. Transfer jedne blastociste, zamrznuto 5
Mjau opusti se..dok god se dobro osjećaš mozes radit sve kao i inače osim naravno bas teze fizikalije..doktori i preporučaju bar pola sata setnje dnevno zbog cirkulacije..nemoj sebe krivit ni slučajno...bit ce to sve ok ❤️
Tiki i Lindsay e hvala vam cure... 😁
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Mjau mi se pratimo. Ja sam 2 dnt i nemam nikakvih simptoma niti bolova. Mislim da se ne trebamo brinuti oko toga, ne osjećaju svi implantaciju.
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Ja sam danas 3 dnt i imala sam konzrolu da se vidi dali imam hiperstimulaciju jer me jajnici jos uvijek bole.. hvala Bogu nemam.. dobila sam inekciju hcg-a ,dali netko od vas zna za sta sluzi ona?
Mislim da je to kao neka potpora embriju..eh ssd nisam sigurna..mozda neka od cura bolje zna...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Mjau mi se pratimo. Ja sam 2 dnt i nemam nikakvih simptoma niti bolova. Mislim da se ne trebamo brinuti oko toga, ne osjećaju svi implantaciju.
Draga, kako je tebe put odveo cak u Istambul?
Cure sretno svima i u kojem ste god dijelu neka vam dan prođe što bezbolnije i smirenije
Moj najveći strah se približava budući da uskoro trebam dobiti M i krenuti u postupak, jako se bojim punkcije. Nemam niski prag boli ali mislim(nadam se) da ću opet imati veliki broj stanica jer inače na ultrazvuku uvijek između 14-16. Čula sam u zadnje vrijeme da Petrova baš ne daje anesteziju eventualno neki koktelčić koji je slab da većina sve osjeti.. Jel me može utješiti neka cura koja je u postupku u Petrovoj da ipak nije tako ?
Evo, ima nas još takvih, ja očekujem M idući tjedan, vrlo vjerojatno 14. i stalno razmišljam o toj aspiraciji. Ne muče me zapravo injekcije, al ta aspiracija je već nešto drugo, samo mi idu misli po glavi o tome. 😁
To su valjda te "čari" prvih postupaka kad nemaš pojma što očekivati, svakakva iskustva čuješ sa strane, a svi smo drugačiji.
Također sam u postupku u Petrovoj. 😊
🙋♀️28 hipotireoza/hashimoto
💁♂️28 Hodgkin limfom/oligoastenozoospermija
🌈1. IVF 9/21🌈Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle-11 folikula/4 oocita/nema 🐧, ET trodnevnog embrija 30.9., beta 0,5 ❌
🌞2. IVF/2022. 🌞 Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle-3 oocita, 2 blastice, 1 vraćena i 1 🐧; beta 1888 (13), 4073 (15), 7+4 💗
Draga, kako je tebe put odveo cak u Istambul?
Uh duga priča. Pisala sam negdje prije... Ukratko, u Hrvatskoj su nas otpisali jer nisu uspjeli naći spermije kod mm. Pa smo našli tog doktora urologa u Istanbulu i evo nas tu gdje jesmo.. S 5 smrznutih embrija, velik uspjeh za nas
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Cure sretno svima i u kojem ste god dijelu neka vam dan prođe što bezbolnije i smirenije
Moj najveći strah se približava budući da uskoro trebam dobiti M i krenuti u postupak, jako se bojim punkcije. Nemam niski prag boli ali mislim(nadam se) da ću opet imati veliki broj stanica jer inače na ultrazvuku uvijek između 14-16. Čula sam u zadnje vrijeme da Petrova baš ne daje anesteziju eventualno neki koktelčić koji je slab da većina sve osjeti.. Jel me može utješiti neka cura koja je u postupku u Petrovoj da ipak nije tako ?
Evo, ima nas još takvih, ja očekujem M idući tjedan, vrlo vjerojatno 14. i stalno razmišljam o toj aspiraciji. Ne muče me zapravo injekcije, al ta aspiracija je već nešto drugo, samo mi idu misli po glavi o tome. 😁
To su valjda te "čari" prvih postupaka kad nemaš pojma što očekivati, svakakva iskustva čuješ sa strane, a svi smo drugačiji.
Cure mislim d aje to sasvim normalno..i mene je prvo bilo strah bockalica..sad me strah aspiracije..onda sigurno ide strah sta ce bit s embrijima..pa onda cekanje bete..pa prvi uzv..pa isčekujes ovo pa ono..nikad mira čini mi se 🙈
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Curke bez brige, prvi put je najgore jer ne znaš šta te čeka. Mogu napisati za Petrovu da je procedura da dođeš s partnerom pred IVF laboratorij i tamo sjedneš i čekaš, dođe sestra, potpišete skupa nekoliko papira, uzmu njegov uzorak i onda se pozdravite i ti ideš u laboratorij sama. Dobiješ zaštitne papučice, dezinficiraš se, odvedu te u sobu, dobiješ krevetac, tamo se presvučeš u spavaćicu, legneš i čekaš svoj red. Dođe teta pa ti upikne iglicu za anesteziju, popiškiš se taman prije nego što kreneš na aspiraciju i to je to. Svi su dragi i ljubazni i sve ti lijepo objasne. Nakon aspiracije prebace te na tvoj krevet i odguraju nazad u sobu. Curke koje su vadile po 1 stanicu bez anestezije su čak i same hodale. Nakon toga dobiješ infuziju, malo se oporaviš, jave ti koliko su izvadili stanica i polako možeš doma.
Znam da nije za svakog isto, ali ovo je moje iskustvo iz 2 puta. I znam da neke malo jače boli poslije, neke ne boli uopće, ali bol kao bol nije nam nepoznata i nije strašna, ne morate se plašiti toga.
Sretno svima
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Cure mislim d aje to sasvim normalno..i mene je prvo bilo strah bockalica..sad me strah aspiracije..onda sigurno ide strah sta ce bit s embrijima..pa onda cekanje bete..pa prvi uzv..pa isčekujes ovo pa ono..nikad mira čini mi se 🙈
meni to izgleda ko daleka buducnost 😔 a htjela bi sto prije krenuti... znam da cu u tom trenutku bit sva uplasena, al jedva cekam da dodem do tog trenutka kad ce se poceti nesto desavati...
Ti si u pon na aspiraciji, jel tak?
👱♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
🧔30, sve ok
Sortiraj odgovore
Najstariji