Ovo je stvarno odlična tema- napuštanje posla.
Meni je zao napustiti posao jer konačno imam prijavu na puni iznos plače 🥳 a ne neke kemije, putni nalozi.... i u koroni sam dobila ugovor na neodređeno ( u prošloj firmi su me šutnuli kao psa kad sam im rekla zašto idem na bolovanje, a bolovanje je bilo nakon aspiracije) i primili su me kao princezu ( kolegica i ja smo same sa 14 muškića) čak su i kolegici dali ugovor na neodređeno da ne budem sama sa njima, ovoj trudnoći su se obradovali kao da sam im sestra ali jednostavno ja više nisam ista. Ne sminkam se, osjekla sam nokte, ne mazem ih, sva sam zapuštena, jedino ću početi vježbati ali samo zato da budem u boljoj formi za trudnoću.
Baš sam rekla mužu da bi željela da barem nekoga udomimo, da nekog pomognemo barem dok ta obitelj ne stane na noge. Imam more ljubavi a nemam je kome dati ♥️ baš bi voljela nekoga pomoći, a i moja krilatica je "na svijetu ima dovoljno djece ali fali ljubavi"... i onda je idem na ivf 🤷🏻♀️
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Razumna odlično za situaciju na poslu 🥳 to bi si mi sve pozeljele...ja radim u maloj firmi i šefica zna i stvarno mi je podrska..zato sam toliko vagala to bolovanje i presudila je dihagnoza s kojom nemamo mjesta za greske..da je normalnija situacija vjerovatno bi radila dok ne padnem s nogu...
Što se tiče udomljavanja i nama je ta opcija otvorena..samo ja bi rade posvojila..srce bi mi puklo da dijete moram vratit u dom nakon nekog vremena ili vratit ga pravim roditeljima...
Mi za sad imamo peseka, svoju bebicu...i njoj dajemo svu ljubav svijeta 🤭❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Meni je zao napustiti posao jer konačno imam prijavu na puni iznos plače 🥳 a ne neke kemije, putni nalozi…. i u koroni sam dobila ugovor na neodređeno ( u prošloj firmi su me šutnuli kao psa kad sam im rekla zašto idem na bolovanje, a bolovanje je bilo nakon aspiracije) i primili su me kao princezu ( kolegica i ja smo same sa 14 muškića) čak su i kolegici dali ugovor na neodređeno da ne budem sama sa njima, ovoj trudnoći su se obradovali kao da sam im sestra ali jednostavno ja više nisam ista. Ne sminkam se, osjekla sam nokte, ne mazem ih, sva sam zapuštena, jedino ću početi vježbati ali samo zato da budem u boljoj formi za trudnoću.
Baš sam rekla mužu da bi željela da barem nekoga udomimo, da nekog pomognemo barem dok ta obitelj ne stane na noge. Imam more ljubavi a nemam je kome dati ♥️ baš bi voljela nekoga pomoći, a i moja krilatica je "na svijetu ima dovoljno djece ali fali ljubavi"… i onda je idem na ivf 🤷🏻♀️
Draga ne treba odustati od sebe nitko nije rekao niti igdje pise da je život lagan ili da će biti lagan svatko nosi svoj križ i svatko se na svoj način bori s istima , moraš se izdići iznad svega zbog sebe i svog psihičkog zdravlja trgni se i okreni novi list jer vjeruj mi ima ljudi koji žive ma načine na koje ne možeš zamisliti, budi zahvalna na tome što imaš i njeguj to imaš za što živjeti i boriti se, ali glava ja najvažnija.... ja sam si odavno posložila glavu u smislu ok idem probati imati dijete ako dobijem makar jedno biti ću sretna a ako ne ide iz ove kože ne mogu van, bit će kako mi je dragi Bog namijenio sve ima svoju svrhu i pred svakoga od nas je stavljena određena životna kušnja .... trgni se zbog sebe, svoje obitelji i muža to su zaslužili ❤
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Meni je zao napustiti posao jer konačno imam prijavu na puni iznos plače 🥳 a ne neke kemije, putni nalozi…. i u koroni sam dobila ugovor na neodređeno ( u prošloj firmi su me šutnuli kao psa kad sam im rekla zašto idem na bolovanje, a bolovanje je bilo nakon aspiracije) i primili su me kao princezu ( kolegica i ja smo same sa 14 muškića) čak su i kolegici dali ugovor na neodređeno da ne budem sama sa njima, ovoj trudnoći su se obradovali kao da sam im sestra ali jednostavno ja više nisam ista. Ne sminkam se, osjekla sam nokte, ne mazem ih, sva sam zapuštena, jedino ću početi vježbati ali samo zato da budem u boljoj formi za trudnoću.
Baš sam rekla mužu da bi željela da barem nekoga udomimo, da nekog pomognemo barem dok ta obitelj ne stane na noge. Imam more ljubavi a nemam je kome dati ♥️ baš bi voljela nekoga pomoći, a i moja krilatica je "na svijetu ima dovoljno djece ali fali ljubavi"… i onda je idem na ivf 🤷🏻♀️
Razumna slazem se sa Stelom. Jedan je zivot sto ga imamo i trebamo ga ziviti. Naravno da mi svi zelimo biti majke zato i jesmo u ovoj borbi. Ali ako to cak i ne upali imaju i drugi nacini. Brini se za sebe, voli se i uzivaj u zivotu jer ti on jos ima toliko toga ponuditi. Mislim da je najgore trenutno u tvojoj situaciji sto si u iscekivanju oce li sta krenit mislim kad taj dio bude iza tebe da ce tek onda krenuti tvoj oporavak. Ovako si trenutno nigdi i naravno da psiha cini svoje.
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Ja sam danas skoro kupila psa. Crno bijelu pomeranku ali mi je lik rekao da u nedjelju dolazi obitelj iz Splita pa ako ja dođem prije njih da je mogu uzeti ali to mi je bilo baš glupo. Budem ga nazvala u pon i provjerila. E da odgodila sam medikamentozni za sljedeći tjedan jer idem na more za vikend a i u petak imam certificiranje pa ne mogu tamo doći sva u bolovima. Dala sam si rok do 20.9 da se saberem. Taj dan idem kod kozmeticarke i frizera. 1.10 bit će mužu i meni aktivirana multisport kartica pa krećem i sa vježbanjem....
2/22 FET 2xmorula👎
Razumna doc ce to sve na svoje, sad lipo uzivaj na moru 🏊🏖️😄 i ja bi vrlo rado 😉
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Anchy 14 🎉🎉🎉🎉 bit ce tu bebaca! I bit ce sve ok ne brini!
Preletila sam novosti, ne mogu vas bas pratiti ovih dana, jer se udajem u subotu ❤️ a bas ste se raspisale! I konacno nakon 3 mjeseca boli su mi pronasli bestiju E. Coli u uretri! Glupo zvuci, al sam sretna da je gotovo s pretragama! Lijecim, i spremam se za FET 🥰
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Koji vitamin D preporucate? Nisam vadila ali uvijek fali.. ja sam u spreju koristila 3000iu better you Dlux.
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Vidim svakakvih iskustava ima 😕 moj sef je nedavno nazvao moju kolegicu da je pita kad ja mislim ostat trudna da on zna trazit novu radnicu i ja razumijem da trebaju zamjenu ali to su stvari koje nekoga mozda bole i koje su privatne, sigurno da su okej ne bih samo rekla e ja sam trudna sutra odlazim vec bi sve u skladu i u hodu dogovarali i bili bi obavjesteni. Isto tako nedavno cujem pricu po firmi od strane kolega kako sam ja sigurno neplodna kad sam toliko u braku a jos nisam trudna, pa onda price kak oni nebi na mom mjestu dali otkaz jer to samo rade ljencine i sponzoruse. Mislim da mi zaista to ne treba u zivotu i ne u ovom trenutku kada samo zelim biti fokusirana na sebe i supruga i na to da ostanem u drugom stanju, da sve obavimo po tome kako nam lijecnici kazu, a ne da razmisljam sto me ceka iduci dan na poslu. Drago mi je sto ste podijelile svoja iskustva 🥰 lijepo je cuti malo podrske
Bome si tvoj šef svašta dopušta 🤬 Mene je kolega kad sam dosla u firmu pitao koliko imam djece i ja sam mu na to rekla da ne znam kako je to bitno za posao.... uglavnom to mi je jedini kolega zenomrzac i provokator ali ja njega po kratkom postupku od.ebem pa mi često kupi cvijeće što ja prokomentiramo "ti jedva čekaš da ja umrem" ili kad dobijem čokoladu " šta mi jedna guzica nije dovoljna " uglavnom nasmijem cijeli ured i svima to bude simpatično... ali sjeba.no je sa njim raditi jer namjerno zavlaci svoj posao pa onda meni ostane manje vremena za moj ali ako ja kaj kažem onda bude ti nemaš djecu... u principu zbog njega moram ostati duže na poslu a onda on viče kad odlazi ja moram u vrtić a ti možeš raditi do kad želiš i zalupi vratima prije nego mu šta kažem a ako mu kažem drugi dan budem zlopamtilo.
Moj zaključak je da uvjek ima govana i zbog toga treba gledati svoj interes jer na kraju dana gleda se što za sebe ucinis i koliko se ucinis sretnom.
Još jednu stvar bi rekla, koliko god mi je sad teško drago mi je što kroz ovo sve prolazi samo moje tijelo, da moj muž se mora pikati bome nebi imali djece. On je jedno vrijeme bio bolestan i duša me bolila što mu ne mogu pomoći. Ja dosta skrivam od njega što me boli i glumim da sam super jer kad plačem on sjedne kraj mene i plače i on.... ali danas mi je rekao "ti si se promjenila" i to mi je dosta prijateljica reklo tipa da se više ne zezam i smijem kako prije, ali realno nisam kao prije.
2/22 FET 2xmorula👎
Jutro 😊 Mislim da ovo sve na nama ostavlja traga... Ja odem na kavu i imam podrsku prijateljica ali trenutacno me umaraju neki trivijalni razgovori, jer nosim svoju bol. O tome pricam samo sa muzem jer je to nasa borba. Suze su vec presusile... Ali se nadam da ce jednom uspijeti i da ce sve ovo u tom jednom trenutku nestati... Zato dan za danom hrabro naprijed 🦾❤️🙏
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji