Mi smo u fazi kada super zivimo, a i zbog bebe ako bide spremni smo financijski. Nijedan posao mi nije tesko raditi ali neke stvari su neizdrzive zato me zanimalo jel jos kome doslo eto da prelomi i pukne i bude ljuta na posao i ljude jer donose toliki stres u ovoj situaciji u kojoj smo sve mi trenutno. Svjesna sam isto i da cu dobiti otkaz cim krenem na bolovanja itd i ako ostanem trudna jer sam na ugovore i nece mi naravno produzit ako ostanem trudna pa nekako mislim ako vec tako mora mozda bolje sada kada mi stres pogotovo ne treba jer posao je takav da nemam vremena ni paziti na prehranu sto sam planirala ni unositi druge promjene u zivot, a naravno stresna okolina ne pomaze situaciji a ni cesto radno vrijeme od 12 sati. Razumna (ne znam boldat ime) razumljivo je da se sada tako osjecas i od srca ti zelim da ti krene sve po malo nakon ove grozne situacije.
Zao mi je sto ti je tako grozno na poslu. Ta odluka je naravno samo na tebi i tvom muzu da je donesete. Ja sam svakako mišljenja da ne triba ostajat na poslu na kojem se osjecamo lose, jer na kraju s tim ljudima i s tim kolektivom provodimo veci dio dana i na kraju se te frustracije odrazavaju i na privatan zivot. Jer kad nam se nesto lose dogadja na poslu tesko je to da to ostane na poslu i da onaj tren kad odes s posla to ostane na poslu. Svakako dobro razmisli sto je najbolje za tebe u ovom trenutku 😘
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
A muz jedva ceka da dam otkaz jer dolazim nervizna kuci tak da on nije problem isto haha. Kazem eto zanimalo me jel ijedna dosla do toga da pukne i uzme vrijeme za sebe.
bas mi je zao zbog svega kaj ti se desava 😔
nadam se da cete donjeti odluku s kojom cete biti sretni 😊❤️
👱♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
🧔30, sve ok
Hvala vam na misljenjima… Trebalo mi je malo tudih razmisljanja…
Ja se sutra javljam ginekologu da se narucim za folikulometriju kako mi je i rekao pa javljam rezultate 🤞 da vidimo jel letrozol ista napravio 😬
drzi se 😘💪
👱♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
🧔30, sve ok
Mi smo u fazi kada super zivimo, a i zbog bebe ako bide spremni smo financijski. Nijedan posao mi nije tesko raditi ali neke stvari su neizdrzive zato me zanimalo jel jos kome doslo eto da prelomi i pukne i bude ljuta na posao i ljude jer donose toliki stres u ovoj situaciji u kojoj smo sve mi trenutno. Svjesna sam isto i da cu dobiti otkaz cim krenem na bolovanja itd i ako ostanem trudna jer sam na ugovore i nece mi naravno produzit ako ostanem trudna pa nekako mislim ako vec tako mora mozda bolje sada kada mi stres pogotovo ne treba jer posao je takav da nemam vremena ni paziti na prehranu sto sam planirala ni unositi druge promjene u zivot, a naravno stresna okolina ne pomaze situaciji a ni cesto radno vrijeme od 12 sati. Razumna (ne znam boldat ime) razumljivo je da se sada tako osjecas i od srca ti zelim da ti krene sve po malo nakon ove grozne situacije.
Ako ćeš dobiti svejedno otkaz onda sama napravi rez, e sad što se tiče prehrane ja radim po 12 sati smjene i noćne i dnevne pa si obroke pravim doma i nosim na posao tako da ako nešto želiš da uspije to se može ja se već dugo borim s viškom kila nisam pratila ali nisam niti sitna pa sam se posložila u glavi da moram radi sebe i svog zdravlja regulirati prehranu naravno da mi se neda svaki dan slagati klopu trpati u posudice i vući na posao ali što se mora teško je ☺
Vjeruj mi draga sve se može kada to čovjek želi i kada si zacrtaš svoj cilj 💖
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
A muz jedva ceka da dam otkaz jer dolazim nervizna kuci tak da on nije problem isto haha. Kazem eto zanimalo me jel ijedna dosla do toga da pukne i uzme vrijeme za sebe.
Ja sam iskreno isto bila na rubu da ga dam. Stvarno sam imala potporu u postupku od strane sefice i kolegice, al moj posao, tj naša firma ovisi dosta o meni i mom radu. Pa aj, računam necu. Radim sa ženama, jedno cca kroz moje ruke dnevno ih prođe 10-15 i presing je ogroman. Na bolovanju u životu nisam bila a dok se nisam udala ni na godišnjem. Radila za sebe 12 godina, i naravno da ne smiš bit ni bolestan ni pomisliti na gidisnji😂 Vjerojatno mi se sve skupa u 18 godina rada nakupili, još taj stres u postupku, ocu li dobit koronu, ma milijun stvari. Dođem iz samobora u 12 navečer ujutro se u 6 dizem i idem radit. Bas mi je postalo nepodnošljivo, molila sam boga da ostanem trudna da se psihički odmorim.I nisam dala otkaz na kraju😂 Al razumim te u potpunosti sta oces rec, veliku podršku od mene imas😘
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Stela a ljepo sam vam rekla da cu vas sve uzludit a niko mi nije vjerovo 😂
Joka ja sam taman odradila masazu i bas mi je dobro došla 😁 narucila sam se 17.9 opet..racunam na blastice pa će to bit taman dan prije transfera 😅
Maria ne brini dobar je broj..kao sto su ticure rekle nijedna od nas tu ti ne moze rec daj otkaz jer ni jedna od nas ne zna tvoju situaciju…ja sam htjela radit do aspiracije jer ipak veca plaća bla bla..ali sam odustala na nagovor cura, doktora i muža…najbolje ti je savjetovat se s muzem i dogovorit se sta i kako…
Anchy ne brini nećeš ti nas izluditi zato i imamo jedna drugu sa se jadamo i podržavamo a ako i izludiš opet smo tu za tebe ne brini 😉🥰
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Apsolutno te razumem.Ja sam imala situaciju da jedva prezivim vanmatericnu pre dve godine, u tom momentu imala super posao ali jako stresan i smene po 12 sati. Cim sam skinula konce od operacije ja se vratila poslu jer sam osetila taj precutni pritisak sa njihove strane, a i kao ajde sto pre da se vratim u normalu, kao bice mi lakse, kao jaka sam ja.Kakvu sam samo medvedju uslugu ucinila sebi, dozivela sam apsolutni krah posle par meseci, muz i ja smo odlucili da dam otkaz i da se posvetim samo sebi i nama jer godinama ne ostajem u drugom stanju.
Evo vec dve godine ja ne radim, bavim se samo sobom i radimo na bebi.Jeste da imamo manje novca jer ja ne radim, ali imamo dovoljno, i taj mir i spokoj koji imamo sada su neprocenjivi u odnosu na bilo koji novac i posao. Eto nadam se da ce ti moja prica posluziti kao neki primer.
Dozvoli sebi da se malo smiris i hladne glave doneses odluku, nista ne moze na silu :) Zelim vam svu srecu 🍀🌼
Imala alicnu situaciju sa poslom.
Toliko mi je tezak BIO posao i fizicki i psihicki da sam posle prve vanmatericne nakon tri mjeseca dala otkaz. Odmah sam nasla drugi mnogo ljepsi i laganiji. Da sam ostala na starom poslu vjerovatno jih se razvela do sad jer muz vise nije mogao da me slusa
1994god. Bez jajovoda
Prva stimulacija gonalima pocev od 23. avgust 2021. Dobijeno 19oocita oplodilo se 16. Cekamo 5ti dan
09.09.2021. Transfer jedne blastociste, zamrznuto 5
Joj hvala vam cure punoo na podrsci. Ma ja sam budala, razmisljam kako ce firma bez mene i hoce li na vrijeme pronaci zamjenu a to su mi oni utuvili u glavu. Umjesto da mislim na sebe ja gledam kako ce oni. Kad je covjek u ovoj situaciji svaki rizik zeli eliminirati tako i ja razmisljam sto ako ne bude islo radi nervoze, sto ako ono, sto ako ovo. Probat cu skupiti snage i razmisljati hladne glave. Zelim biti neopterecena i ici na preglede i ostalo bez straha hoce li me itko htjeti mjenjati 🙄
Ako ces svakako dobiti otkaz i ako mozete zivjet onda idi...bit ces bez stresa i briga te...i ja sam razmisljala kako će oni na poslu bez mene, joj pa kud bas sad bit ce im guzva, joj pa sad nema ko radit, ali onda sam stala i poslozila prioritete..nitko od nas nije ne zamjenjiv i nekad jednostavno moras stavit sebe na prvo mjesto...sretno kako god odlučila ❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Stela a ljepo sam vam rekla da cu vas sve uzludit a niko mi nije vjerovo 😂
Joka ja sam taman odradila masazu i bas mi je dobro došla 😁 narucila sam se 17.9 opet..racunam na blastice pa će to bit taman dan prije transfera 😅
Maria ne brini dobar je broj..kao sto su ticure rekle nijedna od nas tu ti ne moze rec daj otkaz jer ni jedna od nas ne zna tvoju situaciju…ja sam htjela radit do aspiracije jer ipak veca plaća bla bla..ali sam odustala na nagovor cura, doktora i muža…najbolje ti je savjetovat se s muzem i dogovorit se sta i kako…Anchy ne brini nećeš ti nas izluditi zato i imamo jedna drugu sa se jadamo i podržavamo a ako i izludiš opet smo tu za tebe ne brini 😉🥰
Evo bit ću dobra i neću ispitivat gluposti....
Do sutra 😂😂😂
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji