Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Stela_M
    08. Rujan 2021. 17:38

Vickvale čestitam na curkama i puno sreće 
    Anchy prestani sve analizirati i stvarati si presing izludit ćeš idi dan po dan svaka od nas je individualna i svaku od nas dr liječi različito a za folikule ovi su ti još mali tako da moraju još rasti do pon će biti taman  smiri se,udahni duboko i samo pozitivno ❤ tko će nas sve voditi i pratiti ako nas izludiš 😁🤣🤣

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

marimare
    08. Rujan 2021. 17:48

Ja evo po treci put smaram. Unaprijed hvala na odgovorima. Prije postupka sam citala ko luda i mislila da sam sve polovila.
    Danas nakon prvog samostalnog iglarenja s Orgalutranom, 🤷🏻‍♀️!
    Uglavnom, na prvom pregledu nakon Elonve, 3 x jedan jajnik i 1x drugi. Jel to prihvatljivo?
    I moze malo iskustava; u ponedjeljak imam punkciju, ostati na bolovanju ili cuvati bolovanje za tranfer?
    Hvala puno 
    P.s. Slucajno sam ostavila isti kormntar na Jesenske bebe 2021. Citam i mislim se… od jučer više nitko nema problema, wow! 💆🏻‍♀️

💃🏻 34 - visok prolaktin
    👨🏻‍💻35 - OLIGOASTHENOZOOSPERMIA
    Previše godina truda 5+
    9/21 Elonva, Menopur, Orgalutran, Ovitrelle…✨
    13.9.punkcija - 4 oplodjene js
    18.9.transfer - 1 js ET - 0 🐧
    29.9. 543 bHCG
    25.11. Nifty uredan, dečko!
    33. tjedan

Anči 💕
    08. Rujan 2021. 17:52

marimare

Ja evo po treci put smaram. Unaprijed hvala na odgovorima. Prije postupka sam citala ko luda i mislila da sam sve polovila.
    Uglavnom, na prvom pregledu nakon Elonve, 3 x jedan jajnik i 1x drugi. Jel to prihvatljivo?
    I moze malo iskustava; u ponedjeljak imam punkciju, ostati na bolovanju ili cuvati bolovanje za tranfer?
    Hvala puno
    P.s. Slucajno sam ostavila isti kormntar na Jesenske bebe 2021. Citam i mislim se… od jučer više nitko nema problema, wow! 💆🏻‍♀️

Nas dvije se pratimo onda i ja imam u pon punkciju 😁

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Asli 🌱
    08. Rujan 2021. 18:14

marimare

Hvala puno

Meni su nakon punkcije rekli strogo mirovanje da se ne bi dogodila torzija jajnika ili sl. A i nisam se osjećala dovoljno dobro za ići raditi. Zavisi od broja stanica, svakako pitaj za preporuku. Ja sam i nakon punkcije 1 stanice mirovala 2 dana i kad sam 3. dan krenula hodat okolo uhvatila me bol 😂 Najbolje pitati nakon punkcije 🙂

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

Joka95
    08. Rujan 2021. 18:23

anchy321

Joka95

Cao cure
    Ja imam dva folikula od 14 mm jedino je endometrij 6 al nadoknadit cemo to
    Dobila sam cetrotide i stopericu i sad čekam nalaz estradiola da vidim kad ce bit aspiracija !
    Jesu dva folikula samo ali su vrijedna 🤞🤞😍😍😍😍😍

Cikla i ananas za endometrij jeli tako😍

Moji su 19,12,12,16,9,16,14,15,12,13,12,12,10,9…
    Sad mi je čudno da tebi na te od 14mm ide aspiracija u subotu, a meni tek u ponedeljak…..moram prestat analizirat sve 😅

Ne znam ni ja 😅 
    Dr. P. zna zasto i kako 🤞🙈😅 
    Valjda ce i moji do subote narast jos🤞🥰❤ 
    No necemo sve analizirat,nego se opustit iislit pozitivno. Narucila sam se na masazu🤣

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

marimare
    08. Rujan 2021. 18:25

anchy321

marimare

Hvala puno

Nas dvije se pratimo onda i ja imam u pon punkciju 😁

Predobro! Držim nam fige i na rukama i na nogama!
    Vidim da si desetljeće mlađa, a bome i 🍳 vise!
    Valjda ce se moji barem uduplati! Je li brojka premala? 4 na oba jajnika? Cca 8,5 veliki.
    Kako tek par puta pišem poruke, ne mogu vam opisati riječima koliko mi znači da s nekim mogu o ovome ćakulati. Hvala vam!

💃🏻 34 - visok prolaktin
    👨🏻‍💻35 - OLIGOASTHENOZOOSPERMIA
    Previše godina truda 5+
    9/21 Elonva, Menopur, Orgalutran, Ovitrelle…✨
    13.9.punkcija - 4 oplodjene js
    18.9.transfer - 1 js ET - 0 🐧
    29.9. 543 bHCG
    25.11. Nifty uredan, dečko!
    33. tjedan

Razumna
    08. Rujan 2021. 18:49

Mariaa94

Evo mene opet, vidim nekih lijepih vijesti i vidim vas par koje ce nam sigurno uskoro javiti lijepe vijesti 🤞❤️ ja sam na rubu da dam otkaz i koncentriram se na sebe i na sve ovo. Imam osjecaj kao da me taj stres ogranicava i pravi probleme, nema dana kada na poslu nisam sa grcem u trbuhu, puna bijesa. Ima li itko da je u cijelom ovoj borbi za bebace prelomio i dao otkaz da se posveti sebi? Trudim se da ovih par mj prije postupka napravim promjene, da uklonim taj stres ali ovo je prestrasno sto prozivljavam ovdje od ljudi da ne spominjem da sam imala pokusaj silovanja i da me to prati u stopu cim udjem u ovaj prostor, kada spomenem npr kolegicama da bih dala otkaz odmah krene osudivanje tipa neces valjda muzu na grbaci zivjet. Da se razumijemo da nisam financijski spremna i pripremljena nebi razmisljala o tome dok ne nadem novi posao. Ne znam koliko nas stres ogranicava u tome da postanemo majke ali ja ga nekako dosta krivim 🙄😔

Ja isto razmišljam o otkazu.  Baš mi je presing ljecite se i ići stalno na bolovanje i objašnjavati na poslu što radim i čim se bavim, to mi je gore od bili čega jer smo mali sustav i svi o svima ovisimo.....
    A opet si mislim ako dam otkaz da ću popizditi doma sa mužem.  Što se financija tiče možemo živjeti od muževe plače ali mojih 1000e čini nam život baš komotnim i lijepim i neznam jesam li spremna  odreći se toga. Iskreno ne vraća mi se na posao . Najrađe bi sjedila doma i gledala u jednu točku. Što u principu radim. Trenutno bi trebala učiti za jedan certifikat ( i realno samo sam o tome sanjala da mogu imati mira uciti) i meni se ništa neda... A valjda sam u procesu zalovanja 🤷🏻‍♀️

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Stela_M
    08. Rujan 2021. 18:55

Mariaa94

Evo mene opet, vidim nekih lijepih vijesti i vidim vas par koje ce nam sigurno uskoro javiti lijepe vijesti 🤞❤️ ja sam na rubu da dam otkaz i koncentriram se na sebe i na sve ovo. Imam osjecaj kao da me taj stres ogranicava i pravi probleme, nema dana kada na poslu nisam sa grcem u trbuhu, puna bijesa. Ima li itko da je u cijelom ovoj borbi za bebace prelomio i dao otkaz da se posveti sebi? Trudim se da ovih par mj prije postupka napravim promjene, da uklonim taj stres ali ovo je prestrasno sto prozivljavam ovdje od ljudi da ne spominjem da sam imala pokusaj silovanja i da me to prati u stopu cim udjem u ovaj prostor, kada spomenem npr kolegicama da bih dala otkaz odmah krene osudivanje tipa neces valjda muzu na grbaci zivjet. Da se razumijemo da nisam financijski spremna i pripremljena nebi razmisljala o tome dok ne nadem novi posao. Ne znam koliko nas stres ogranicava u tome da postanemo majke ali ja ga nekako dosta krivim 🙄😔

Pozz draga nitko od nas ti ne može reći e daj otkaz i mirna si ipak je to odluka između tebe i tvoga muža ako financijski možete podnijeti da ti budeš doma a posao ti donosi samo loše onda daj otkaz ako ti tako osjećaš u dubini svoje duše,  teško je raditi u lošem okruženju gdje šef niti tvoje radne kolege nemaju živaca niti razumijevanje za tebe i sve što prolaziš moj ti je savjet da se treba iz takvog okruženja maknuti jer posao se odraditi mora kakav god da je ali ako je i sve dugo u banani ja bi se s njima pozdravila  ali to sam ja svatko od nas donosi odluke za sebe  a da stres utječe jako na organizam i sve to je istina zato draga misli na sebe ti i tvoj suprug znate što je najbolje za vas... želim ti svu sreću ovoga svijeta da uspijete 💞💞

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Anči 💕
    08. Rujan 2021. 19:16

Stela a ljepo sam vam rekla da cu vas sve uzludit a niko mi nije vjerovo 😂
    Joka ja sam taman odradila masazu i bas mi je dobro došla 😁 narucila sam se 17.9 opet..racunam na blastice pa će to bit taman dan prije transfera 😅
    Maria ne brini dobar je broj..kao sto su ticure rekle nijedna od nas tu ti ne moze rec daj otkaz jer ni jedna od nas ne zna tvoju situaciju...ja sam htjela radit do aspiracije jer ipak veca plaća bla bla..ali sam odustala na nagovor cura, doktora i muža...najbolje ti je savjetovat se s muzem i dogovorit se sta i kako...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    08. Rujan 2021. 19:39

Mariaa94

A muz jedva ceka da dam otkaz jer dolazim nervizna kuci tak da on nije problem isto haha. Kazem eto zanimalo me jel ijedna dosla do toga da pukne i uzme vrijeme za sebe.

Mislim da je bilo cura....koje su i dobile i dale otkaz...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.