štoperica danas u 22, malo me frka hoće li to mm znati :)
idem se sad testirati na covid, valjda sam neg…
Di se moraš bockat? Ako nisi sigurna da ce znat odi na hitnu nek ti oni daju..
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Ne znam, ni meni dosta toga nije jasno…do Letrozola je dosao zbog toga sto sam rekla da kako pratim svoje tijelo primjetila sam da mi ovulacije cesto izostaju barem na osnovu testova, mog osjecaja u tijelu tj nekih razlika iz mjeseca u mjesec ali to sam napomenula cisto da obrati paznju na to i tak smo zavrsili na Letrozolu. Meni nije problem probati s time ali mi je problem sto ne znam za sto posto jel mi uopce potreban Letrozol ili je samo gubljenje vremena ali boze moj mora se probati. Jedino sto sam do sad od pregleda prosla su uzv normalni, brisevi, hsg i to je to, muz spermiogram i mikrobiolosku obradu. U svemu ovom sam tek par mj znaci par puta bila kod dr. u vezi tog sveg i nisam toliko ni upucena jel normalno ovo sto sam ja prosla i sto mi je receno ili nije 🤷♀️🙄🥺
Ja prije svoga ivf postupka nisam probala ništa nego sam odmah krenula na IVF i sad žalim zbog toga. Mislim da si ti mlada i stigneš sve. Letrozol je puno blaza hormonska terapija od naprimjer gonala koji se koriste u IVF a ja 7mj nakon stimulacije Gonalima osjećam kao da me netko štipa za jajnike tako da nemoj se brinuti treba li ti Letrozol jer ionako planiraš IVF to obično podrazumijeva puno jače hormone.
Uživaj u sex gledaj svoje tijelo jer mlada si i zdrava 💗.
Drage moje podrškalice ja sam valjda još u šoku, nisam mogla zaspati do 5 U jutro, bila sam na telefonu 😲 sa tetom koja 17g nije mogla ostati trudna i onda je rodila dvije prekrasne curice, znači nakon svih terapija i liječenja u Americi ona je ostala trudna prirodno u 36g a da mjesecnicu nije imala par mjeseci...
Uglavnom, u šoku sam stalno se preispitujem, vrtim taj vikend kad se beba prestala razvijati u glavi, seciram ga, tražim svoju grešku, na silu hoću sama sebe okriviti, jednostavno moram biti kriva 😫.... to je valjda sad neki proces zalovanja iako tuga nije moja tema i po prirodi sam veseljak...
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Cure od bola u jajnicima nmg da citam stranice izvinjavam se stvarno.. Bas me boli sve. Imamo 19 oocita pa vidjecemo sta ce ostati od njih.
Ja sam frapirana i rezultatom i bolom!
1994god. Bez jajovoda
Prva stimulacija gonalima pocev od 23. avgust 2021. Dobijeno 19oocita oplodilo se 16. Cekamo 5ti dan
09.09.2021. Transfer jedne blastociste, zamrznuto 5
Ne znam, ni meni dosta toga nije jasno…do Letrozola je dosao zbog toga sto sam rekla da kako pratim svoje tijelo primjetila sam da mi ovulacije cesto izostaju barem na osnovu testova, mog osjecaja u tijelu tj nekih razlika iz mjeseca u mjesec ali to sam napomenula cisto da obrati paznju na to i tak smo zavrsili na Letrozolu. Meni nije problem probati s time ali mi je problem sto ne znam za sto posto jel mi uopce potreban Letrozol ili je samo gubljenje vremena ali boze moj mora se probati. Jedino sto sam do sad od pregleda prosla su uzv normalni, brisevi, hsg i to je to, muz spermiogram i mikrobiolosku obradu. U svemu ovom sam tek par mj znaci par puta bila kod dr. u vezi tog sveg i nisam toliko ni upucena jel normalno ovo sto sam ja prosla i sto mi je receno ili nije 🤷♀️🙄🥺
Ja prije svoga ivf postupka nisam probala ništa nego sam odmah krenula na IVF i sad žalim zbog toga. Mislim da si ti mlada i stigneš sve.Letrozol je puno blaza hormonska terapija od naprimjer gonala koji se koriste u IVF a ja 7mj nakon stimulacije Gonalima osjećam kao da me netko štipa za jajnike tako da nemoj se brinuti treba li tiLetrozol jer ionako planiraš IVF to obično podrazumijeva puno jače hormone.
Uživaj u sex gledaj svoje tijelo jer mlada si i zdrava 💗.
Drage moje podrškalice ja sam valjda još u šoku, nisam mogla zaspati do 5 U jutro, bila sam na telefonu 😲 sa tetom koja 17g nije mogla ostati trudna i onda je rodila dvije prekrasne curice, znači nakon svih terapija i liječenja u Americi ona je ostala trudna prirodno u 36g a da mjesecnicu nije imala par mjeseci…
Uglavnom, u šoku sam stalno se preispitujem, vrtim taj vikend kad se beba prestala razvijati u glavi, seciram ga, tražim svoju grešku, na silu hoću sama sebe okriviti, jednostavno moram biti kriva 😫…. to je valjda sad neki proces zalovanja iako tuga nije moja tema i po prirodi sam veseljak…
Razumna reci cu ti sto je meni doktor rekao kad sam isla na kiretazu. Mi nista nismo krive, jednostavno ili nije bila dobra jajna stanica ili nije bia dobar spermij. I da mi za to nismo krive i da nista nismo mogle po tome pitanju napraviti. Sve i da smo pile alkohol ili radile sta ne smijemo, da se trebala održati trudnoca odrzala bi se. Moramo to jednostavno prihvat da je to tako, odtugovati svoje i nastaviti dalje. Znam da ti je tesko ali nemoj sebe okrivljavati. Drzi se 😘
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Cure od bola u jajnicima nmg da citam stranice izvinjavam se stvarno.. Bas me boli sve. Imamo 19 oocita pa vidjecemo sta ce ostati od njih.
Ja sam frapirana i rezultatom i bolom!
19 😳 neka ih se sto vise oplodi🙏🤞 Vjerujem da te boli, nadam se da ce te sto prije popustit 🙂
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
Razumna Roxy ti je sve rekla… To je prirodan tok da prebolis. Bit ce bolje, vjeruj mi. I to vrlo brzo iako ti je to sad skroz nezamislivo.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Razumna reci cu ti sto je meni doktor rekao kad sam isla na kiretazu. Mi nista nismo krive, jednostavno ili nije bila dobra jajna stanica ili nije bia dobar spermij. I da mi za to nismo krive i da nista nismo mogle po tome pitanju napraviti. Sve i da smo pile alkohol ili radile sta ne smijemo, da se trebala održati trudnoca odrzala bi se. Moramo to jednostavno prihvat da je to tako, odtugovati svoje i nastaviti dalje. Znam da ti je tesko ali nemoj sebe okrivljavati. Drzi se 😘
Slažem se, ali ne mogu si priznati da je greska u embriju.
Sad si mislim da možda tsh nije bio dobar jer mi je 2.57 A u njemačkoj trudnicama mora biti ispod 1...
Ostala su mi još dva embrija iz te stimulacije i umjesto da budem sretna ja se sad pitam imaju li i oni neku genetsku grešku.... sto upitnika mi je nad glavom
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Anchy bravo probila si led sad dalje to ide kao šaleRazumna iskreno mi je žao i nadam se da ćeš naći snage da sve preprodiš i da možeš u nove pobjede 💕
Avocado kako si ti?
Sve druge cure čestitam na urednim trudnoćama i puno puno sreće svima želim 😍😍😍😍
Sve moje suborke trudilice želim vam puno strpljenja, živaca i sreće doći će i naš 🤰dan 💞💞💞💞
Bolje… hvala sto pitas ❤
Kakav je vama plan za dalje?
Plan je da nemam pojma 🤣 jutros u 4 je stigla vještica raspadam se od bolova, kada završi vađenje krvi, endokrinolog pa ću je javiti u Petrovu da vidim s dr (ako me kraljica primi) što ćemo dalje, iskreno ne pridajem previše šanse da će to u Petrovoj uspjeti ali eto nikada se ne zna probati ćemo još jednom u međuvremenu se boostamo vitaminima, dodacima pa kako mi dragi Bog da😊
A ti kakav je plan?
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Sad si mislim da možda tsh nije bio dobar jer mi je 2.57 A u njemačkoj trudnicama mora biti ispod 1…
Ostala su mi još dva embrija iz te stimulacije i umjesto da budem sretna ja se sad pitam imaju li i oni neku genetsku grešku…. sto upitnika mi je nad glavom
Bol je dug proces…tako da.. bolit ce neko vrijeme al ces preziviti. Moj savjet je da prestanes preispitivat sta i kako jel tako je kako je. Ti nisi nista kriva. Jednostavno plod nije bio zdrav da bi dalje opsto a ti tu ne mozes nista. Bezveze sebe stresiras dodatno a ne potrebno. Isplaci se, digni glavu i idi dalje. 💪💪💪 Ja sam isto u Njemackoj ( Bayern ) al ne traze me da je TSH ispod 1 vec ispod 2.
Hej Malena i ja sam u Bravarskoj. U kojoj si ti mpo klinici ako ti nije problem napisati. Doktor kod kojeg ja idem je stvarno strucnjak u svom podrucju i kod njega dolaze zene iz cijele Njemacke. Pa ako budes trazila nekad drugo mišljenje njega bi ti svakako preporucila. Ne znam u kojem si gradu ova je klinika u Münchenu.
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
Sad si mislim da možda tsh nije bio dobar jer mi je 2.57 A u njemačkoj trudnicama mora biti ispod 1…
Ostala su mi još dva embrija iz te stimulacije i umjesto da budem sretna ja se sad pitam imaju li i oni neku genetsku grešku…. sto upitnika mi je nad glavom
Bol je dug proces…tako da.. bolit ce neko vrijeme al ces preziviti. Moj savjet je da prestanes preispitivat sta i kako jel tako je kako je. Ti nisi nista kriva. Jednostavno plod nije bio zdrav da bi dalje opsto a ti tu ne mozes nista. Bezveze sebe stresiras dodatno a ne potrebno. Isplaci se, digni glavu i idi dalje. 💪💪💪 Ja sam isto u Njemackoj ( Bayern ) al ne traze me da je TSH ispod 1 vec ispod 2.
Hej Malena i ja sam u Bravarskoj. U kojoj si ti mpo klinici ako ti nije problem napisati. Doktor kod kojeg ja idem je stvarno strucnjak u svom podrucju i kod njega dolaze zene iz cijele Njemacke. Pa ako budes trazila nekad drugo mišljenje njega bi ti svakako preporucila. Ne znam u kojem si gradu ova je klinika u Münchenu.
Bravarskoj 😂😂😂 hahah smijem se sama sebi. 🙈
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
Sortiraj odgovore