Malena ja sam u Ingolstadtu. Ja idem u Kinderwunsch Centrum München. Ja sam kod Prof.Würfel ali sam bila i kod Dr. Gaßner dva puta na pregledu i ona mi je isto bila super. Ali on mi je stvarno i kao covik i kao doktor za 10!
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Jedina mana te klinike je sto se dugo ceka na termin. Naravno kad si u postupku onda ide sve kako i treba ic. Ali isto se ceka dosta npr ja bi znala bit narucena u 10 dodjem tek u 11 i 30 na red. Nije svaki put tako ali nažalost vecinom. Kad moram na pregled moram uzet slobodan dan jer nikako ne mogu sve obavit.
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Mjau drzim fige da se sto vise oplodi 🤞🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Pozdrav cure moje..da Vam se javim, pratim Vas tu i tamo preletim forum..
Zao mi je zbog losih vijesti, drafo mi je zbog dobrih🙏🍀
Ja imam jedno pitanje za Vas sve lavice ovdje, a ima nas pa je mozda tko nauco ili to prosao..
Da li je tko mozda cuo da se negdje u RH radi rekontrukcija unutarnjeg sava od carskog reza i da li je to tko mozda radio od Vas ovdje na forumu?!🤔
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Razigrana zao mi je tvog gubitka i ne znam kako i sta bi ti rekla. Ali nemoj misliti da je TSH jedini razlog, jer je meni sad u dobitnom ciklusu bio TSH 3,1 i nemoj samo tome prepisati razlog gubitka.
Preporuka TSH je ispod 2,5, idealno je 1-2
ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
Nepravilno dupliranje bete.
Nifty+Anomaly uredni
Razumna reci cu ti sto je meni doktor rekao kad sam isla na kiretazu. Mi nista nismo krive, jednostavno ili nije bila dobra jajna stanica ili nije bia dobar spermij. I da mi za to nismo krive i da nista nismo mogle po tome pitanju napraviti. Sve i da smo pile alkohol ili radile sta ne smijemo, da se trebala održati trudnoca odrzala bi se. Moramo to jednostavno prihvat da je to tako, odtugovati svoje i nastaviti dalje. Znam da ti je tesko ali nemoj sebe okrivljavati. Drzi se 😘
Slažem se, ali ne mogu si priznati da je greska u embriju.
Sad si mislim da možda tsh nije bio dobar jer mi je 2.57 A u njemačkoj trudnicama mora biti ispod 1…
Ostala su mi još dva embrija iz te stimulacije i umjesto da budem sretna ja se sad pitam imaju li i oni neku genetsku grešku…. sto upitnika mi je nad glavom
Žao mi je zbog tvog gubitka...Ali glavu gore i moraš dalje 🤗
Usput se i psihički što više pripremi...nije razlog tvog neuspjeha IVF,jer očito da je neizbježno kao svim ženama koje se ovdje bore na jednak način nažalost 🤕 ..vidiš koliko žena je rodila zdravu djecu iz ivf-a. Koliko je u međuvremenu izašlo i prirodnih trudnoća...i baš je Roxy lijepo napisala, jednostavno mora doći pravi embrij .
a tsh....
Nije istina da mora biti manji od 1 u Njemačkoj.
Evo išla sam u postupak sa 2.5 i uspjelo je.
Mora biti do 2.5,to je granično i meni bilo na granici i evo me guram još malo.
Mjau divna brojka , znam kako ti je 🤣 ja sam ih imala 23 i hodala sam kao što sada hodam sa trbuhom 🤣🤣🤣
endometrioza
Pozdrav cure, pasivno vas pratim i nova sam u ovome, a nekako nastojim ne citat previse sva iskustva dok ne poslozim glavu kako spada jer mi je to sve jos uvijek veliki stres...
U utorak idem na prve konzultacije u kbc Split, pa cemo vidjet u kojem smjeru idemo. Zanima me jedno, kako ste poslodavcu "opravdali" bolovanje jer ipak se kolege pitaju sto se dogadja, a u jednom trenutku ga planiram otvoriti ako sve bude islo kako treba? Ne bih htjela spominjati potpomognutu niti da se prica o tome, velika je firma i informacije cirkuliraju iznenadjujuce brzo...
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Pozdrav cure, pasivno vas pratim i nova sam u ovome, a nekako nastojim ne citat previse sva iskustva dok ne poslozim glavu kako spada jer mi je to sve jos uvijek veliki stres…
U utorak idem na prve konzultacije u kbc Split, pa cemo vidjet u kojem smjeru idemo. Zanima me jedno, kako ste poslodavcu "opravdali" bolovanje jer ipak se kolege pitaju sto se dogadja, a u jednom trenutku ga planiram otvoriti ako sve bude islo kako treba? Ne bih htjela spominjati potpomognutu niti da se prica o tome, velika je firma i informacije cirkuliraju iznenadjujuce brzo…
Ne znam kakve su vam smjene na poslu ali sve na Firulama je iz jutra i dosta se čeka. Dosta ima doktora Al nažalost pre malo ultrazvuka.
Tako da na dane kad ste zakazani morate popodne raditi.
Imate dosta nalaza za izvaditi prije ikakvog postupka a kad krenete svako 2dan vam je folikulometrija.
Ja sam svojim kolegicama na poslu morala reći jer sam se masu dana za smjenu morala mjenjati i naravno da moraš reći kad tad istinu jer će kad tad reć da se ne mogu minjati xD imam super kolegice koje su izlazile u susret
👱♀️93, AMH 15.6 🧒 88 ✓
31.8.20 IUI Cito St,ovitrelle
23.10.20 IUI Cito St,klomifen,ovitrelle
KBC Firule ST
23.12.20 IUI,brevacid
17.02.21 ICSI,klomifen,brevacid,2js,tr 2js 3.dan
18.03.21 ICSI,bemfola75,centrotide,brevacid 1js,tr 1js 3.dan
15.7.21 ICSI,bemfola150,centrotide,ovitrelle,9js, 8blastocista,tr 2js 5.dan(6❄️)
28.07.21 1beta 287, 2.8.21 2.beta 1664
1.Trudnoća dvojajčane blizanke ❤️❤️
25.03. Rođene ❤️❤️ 16:15 Lara (2.74)16:16 Mia(2.79)
ljubica_1993@hotmail.com
Pozdrav cure, pasivno vas pratim i nova sam u ovome, a nekako nastojim ne citat previse sva iskustva dok ne poslozim glavu kako spada jer mi je to sve jos uvijek veliki stres…
U utorak idem na prve konzultacije u kbc Split, pa cemo vidjet u kojem smjeru idemo. Zanima me jedno, kako ste poslodavcu "opravdali" bolovanje jer ipak se kolege pitaju sto se dogadja, a u jednom trenutku ga planiram otvoriti ako sve bude islo kako treba? Ne bih htjela spominjati potpomognutu niti da se prica o tome, velika je firma i informacije cirkuliraju iznenadjujuce brzo…
A što se tiče bolovanja to sami morate odlučiti Al nadam se da će vas uspjeti iz 1.puta , jer inače svaki mjesec otvarati bolovanje nezz :/
👱♀️93, AMH 15.6 🧒 88 ✓
31.8.20 IUI Cito St,ovitrelle
23.10.20 IUI Cito St,klomifen,ovitrelle
KBC Firule ST
23.12.20 IUI,brevacid
17.02.21 ICSI,klomifen,brevacid,2js,tr 2js 3.dan
18.03.21 ICSI,bemfola75,centrotide,brevacid 1js,tr 1js 3.dan
15.7.21 ICSI,bemfola150,centrotide,ovitrelle,9js, 8blastocista,tr 2js 5.dan(6❄️)
28.07.21 1beta 287, 2.8.21 2.beta 1664
1.Trudnoća dvojajčane blizanke ❤️❤️
25.03. Rođene ❤️❤️ 16:15 Lara (2.74)16:16 Mia(2.79)
ljubica_1993@hotmail.com
Pozdrav..bolovanje vam se vodi ili pod N.47 ili pod A0..ne znam kako bi mogli pravdat..ja sva sreca imam super seficu kojoj sam odma u startu rekla sta i kako i ne pravi mi probleme..kad god idem na pregled piše mi normalno kao da sam radila cijeli dan...ja planiram otvorit par dana pred aspiraciju..a mozda i ranije..jer evo jučer sam bocnula tek prvu i danas me bas boli jer mi je rub hlača točno na tom dijelu..
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji