Pozdrav svima, vec neko vrijeme vas pratim, prvi put pisem:).
Nakon vise od godinu dana pokusavanja dobila sam uputnicu za humanu. Prijavila sam se u Petrovu i imam pitanje ako netko zna jer sam zaboravila pitat doktoricu🤦♀️.
Na povijesti bolesti imam 4 uputnice- medicinska mikrobiologija s parazitologijom, humana konzilijarni pregled, humana dijagnosticka pretraga, klinicka citologija dijagnosticka pretraga. Za sad sam se narucila za humanu konzilijarni pregled no da li se trebam naruciti odmah na sva 4 ili ostalo ide naknadno.
Od ostalih pretraga trenutno cekam nalaze briseva i pape da imam friske, spermio imamo novi i jos moramo oboje hepatitis i hiv obavit. Hvala puno na odgovoru.
Dobro nam došla i što prije otišla na neke vedrije teme 🤗 evo iskreno prvi put čujem za to..mozda ce ti neka od cura koje su u petrovoj znat reć..sretno 🤗
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Avocado najbilje ti je nazvat paa provjerit..evo npr ja u idem sad u Osijek i drugu dozu sam primila 06.08..nisam se trebala sad testirat za postupak..znači ni punih mj dana, a krenula sam s bockanjem...mislim da se to bas razlikuje od klinike od klinike...bas sam citala po fejsu da u nekim klinikama i cijepljene cure moraju imat negativan test..ko će ih znat više 🤷🏽♀️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Pozdrav svima, vec neko vrijeme vas pratim, prvi put pisem:).
Nakon vise od godinu dana pokusavanja dobila sam uputnicu za humanu. Prijavila sam se u Petrovu i imam pitanje ako netko zna jer sam zaboravila pitat doktoricu🤦♀️.
Na povijesti bolesti imam 4 uputnice- medicinska mikrobiologija s parazitologijom, humana konzilijarni pregled, humana dijagnosticka pretraga, klinicka citologija dijagnosticka pretraga. Za sad sam se narucila za humanu konzilijarni pregled no da li se trebam naruciti odmah na sva 4 ili ostalo ide naknadno.
Od ostalih pretraga trenutno cekam nalaze briseva i pape da imam friske, spermio imamo novi i jos moramo oboje hepatitis i hiv obavit. Hvala puno na odgovoru.
Dobro nam došla i što prije otišla na neke vedrije teme 🤗 evo iskreno prvi put čujem za to..mozda ce ti neka od cura koje su u petrovoj znat reć..sretno 🤗
Ja sam za Petrovu dobila samo jednu uputnicu D1 a sve drugo što je trebalo su mi na odjelu davali interne uputnice, tako da mi nije jasno zšt si dobila 4 uputnice... a za HIV i te pizdarije ti ide ona stara crvena uputnica i na to se ne morate naručiti niti ti niti tvoj suprug/partner...
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Drage cure, mene nema duzeg vremena, jer sam bila obrisala profil. Ukratko, nisam nista pratila izmedju jer cure koje sam pratila (koje smo se pratile sa trudnocom) vecinom su se takodje povukle.
Cura sa kojom imam kontakt je rekla da se ovde pisalo o NK stanicama i da mozda mogu pomoci.
.
Stela1987, Summer21 i Roxy su pisale o tome. Ja imam problem sa KIR genima (receptori na NK stanicama) i tu se daju Granocyte injekcije svaka 3 dana ili infuzija IgVena (IgG) jednom u 4-5 nedelje. Ja sam na danu transfera imala ispiranje materice sa tecnoscu granocita i dobijala tu infuziju do 12tt. I uspelo je, obe blastice su se bile primile, a do tada nikad nijedna.
Intralipidna terapija se daje na dve nedelje i to je bas kad imas problem sa NK stanicama-kada one fale, jer one sprecavaju implantaciju i vide embrio kao nsto lose u uniste ga (ne daju da se implantira). KIR geni su nesto sasvim drugo, i tu intralipid ne pomaze. NK se uzima sa biopsijom endometrijuma, dok se KIR geni proveravaju u krvi.
Kako sam ranije o tome pisala, receno mi je da pretrage za KIR gene ne postoje u HR, to vec ne znam i nisam siguna u to, jer u Srbiji sam citala da jedna klinika to radi. Ja sam u Austriji i tu mi je radjeno.
Napisala sam ono sto znam, kod nas je sve bilo uredno i nisu nasli nijedan razlog za neuspeh dok nisam napravila te pretrage. NK je pisalo da su ok, ali KIR su mi falila 3 gena (ukupno ih je 16). Ako imate jos neko pitanje u vezi toga, pomocicu.
ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
Nepravilno dupliranje bete.
Nifty+Anomaly uredni
Drage cure, mene nema duzeg vremena, jer sam bila obrisala profil. Ukratko, nisam nista pratila izmedju jer cure koje sam pratila (koje smo se pratile sa trudnocom) vecinom su se takodje povukle.
Cura sa kojom imam kontakt je rekla da se ovde pisalo o NK stanicama i da mozda mogu pomoci.
.
Stela1987, Summer21 i Roxy su pisale o tome. Ja imam problem sa KIR genima (receptori na NK stanicama) i tu se daju Granocyte injekcije svaka 3 dana ili infuzija IgVena (IgG) jednom u 4-5 nedelje. Ja sam na danu transfera imala ispiranje materice sa tecnoscu granocita i dobijala tu infuziju do 12tt. I uspelo je, obe blastice su se bile primile, a do tada nikad nijedna.
Intralipidna terapija se daje na dve nedelje i to je bas kad imas problem sa NK stanicama-kada one fale, jer one sprecavaju implantaciju i vide embrio kao nsto lose u uniste ga (ne daju da se implantira). KIR geni su nesto sasvim drugo, i tu intralipid ne pomaze. NK se uzima sa biopsijom endometrijuma, dok se KIR geni proveravaju u krvi.
Kako sam ranije o tome pisala, receno mi je da pretrage za KIR gene ne postoje u HR, to vec ne znam i nisam siguna u to, jer u Srbiji sam citala da jedna klinika to radi. Ja sam u Austriji i tu mi je radjeno.
Napisala sam ono sto znam, kod nas je sve bilo uredno i nisu nasli nijedan razlog za neuspeh dok nisam napravila te pretrage. NK je pisalo da su ok, ali KIR su mi falila 3 gena (ukupno ih je 16). Ako imate jos neko pitanje u vezi toga, pomocicu.
Leoni bas mi je drago da si javila 😚 nadam se da je si dobro😊
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Evo mene sa 4 D divan osjecaj koji zelim svima🤗a kad se sjetim one prve bete od 19.. ni sama nisam mogla zamislit da ce to biti deckic koji tezi 400 g do danas.. anomaly scan i svi organi i mjere u redu… sljedeci pregled 27.9..
Sad mogu na odmor u miru 🙏
Razumnajako jako mi je zao, nemogu ni zamislit kako se osjecas 😔
Svim ostalim curama sretno u kojoj god fazi bile 🙏❤
Kako mi je drago da je sve kako treba biti 😊 uvik se sitim tvog početka i ono cupanje zivaca sa malom betom a pogledaj danas si vec prosla pola trudnoce. Predivno 💙
Hvala ti ❤
Da bas je bilo cupanje zivaca al isplatilo je se 🤗🙏
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Leoni ljepo je vidjet da si se javila..nadam se da si dobro i da je sve ok kod tebe... 🥰
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Hvala na pitanju, ja sam super. Prolaze mi dani brzo :)
Kako sam rekla, nisam bas nista zadnjih mesec dana ispratila, ali mozda i budem usla u ritmu :D
Anchy mozes me pisati za 28.9. pregled.
Nifty+Anomaly uredni
.
Dobro došla nazad i hvala ti na odgovoru, ja nekako mislim da je moj imunitet koji stalno radi pojačano problem ali je to još uvijek samo moje mišljenje probati ću žicati endokrinologa sve što mogu jer kod njega idem privatno pa ću mu sve objasniti:)
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Dobro došla nazad i hvala ti na odgovoru, ja nekako mislim da je moj imunitet koji stalno radi pojačano problem ali je to još uvijek samo moje mišljenje probati ću žicati endokrinologa sve što mogu jer kod njega idem privatno pa ću mu sve objasniti:)
Mogu ti reci da su i meni leukociti bili u zadnje vreme uvek visi od granice, ali nikad niko nije nesto rekao ili obratio paznju. Tako da ne znam da li je to povezano... Opet je najbolje kod imunologa da odes, endokrinolog je za hormone koliko znam. Vidi sa MPO klinikom, ili sa nekim ko te vodi kroz sve to.
Nifty+Anomaly uredni
Sortiraj odgovore
Najstariji