Trecasreca cestitke od srca! Bogu hvala nek je sve u redu i nek bude kako treba. Divno ime🥰🥰🥰🥰🥰❤
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Jeli tko pio klomid i letrazol skupa? Zanimaju me iskustva. Zadnji put sam pila samo letrazol🙈
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Cure i ja da se updateujem. Danas imamo deset folikula mjere 16-19mm. Dala upravo stop inekciju. U subotu aspiracija AKO sjutra budem negativna na kovid. Pozelite mi srecu. Javljam se
1994god. Bez jajovoda
Prva stimulacija gonalima pocev od 23. avgust 2021. Dobijeno 19oocita oplodilo se 16. Cekamo 5ti dan
09.09.2021. Transfer jedne blastociste, zamrznuto 5
Trecasreca ❤️❤️❤️
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Napokon sam ulovila slikicu😊
Mjau🤞
Evo javljam da sam imala transfer 2 trodnevna sedmostanična kržljavca. Nisu savršeni, ali nikad se ne zna😊
Trecasreca cestitam na curici! Divno 🤩
Hani 🤞 da se prime obadva!!
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Pozdrav svima.
Nisam se javljala ima jako dugo.
Samo sam svratila da vas pozdravim i da kazem da smo jos u komadu, iako smo na strogom mirovanju zbog skracenog cervixa oko 2cm.
Nisam stvarno citala jer sam u velikom zaostatku no cula sam da ima dobrih i losih vijesti.
Cestitam svim novopecenim majkama i onima koje su u procesu trudnoce da sve i dalje tece idealnim tokom.
Djevojkama u postupcima puno snage i volje, jer bistra glava je okidac uspjeha.
Vidim mnogo novih djevojaka se pridruzilo, od srca vam zelim da sto prije ugledate plusice i pozitivne bete.
Sanjich i Dada kako se vi drzite? Vas pamtim najvise jer smo u dan dva razlike, iako vidim da sam na popisu tjedan manje hehe.
Kolike su vam bebe? Moja djevojcica je prosli tjedan procjenjena na 2150, i malo me panika uhvatila jer sam 8 dana u plusu po pregledu.
Mogla bi biti krupna beba kazu.
Sve sam pripremila jer u korist cervixa i velike bebe, samo cekam dan. Ali ako moze jos 2 tj bila bih presretna.
Sve vas pozdravljam i nadam se da ste sve dobro i sve ove 'stare' trudnice, da sve super napreduje.
Do sljedeceg javljanja. Pozdrav
Ja:36 On:35
B-V. V.
Endometrioza - pokušavanje 3 god. On OK
01/2020 AIH neuspjesan
12/2020 - start - desila se korona, 2mj pauze⛔
Amh: 27pmol / cista endo 1.5cm
Pergoveris/Orgalutran/Pregnyl
2🍦(3D)+2🍦(5D)
2/2021. - ET 1(5D) embrija (4.2)- (jos 4 🍦)
Beta - 15.02, 11dnt - 57,5
Beta - 19.02. 15dnt - 618,30
Beta - 22.02. 18dnt - 1513,2
5,1mm, imamo 💛
Nifty u redu, imamo curku 💗💗
Bok eto mene opet. Kako sam dobila Letrozol 2.5 mg dvije tablete dnevno za stimulaciju imam par pitanja koja se nisam sjetila pitati niti su mi rekli. Postoji li ikakvo pravilo kada pijem Letrozol znaci kada se pije tj u kojem razmaku se piju te dvije tablete dnevno? Kako mi u papirima pise piti tri ciklusa s po jednim ciklusom pauze znaci li to da pijem jedan ciklus pa drugi ne itd? Malo blesava pitanja ali bolje pitati nego zeznuti stvar. Valjda ima neka od vas da je upoznata s tim. I da ta 2.5 mg jel to dosta uopce? 🤣 Znam glupo ali sta da radim 🤷♀️ ako ne uspijemo u tih 5 mjeseci onda ulazimo u postupak IVF pa zelim sve kak treba odraditi
Ja sam pila dvije navecer prije spavanja kroz 7 dana... Sve ovisi kako ti je dr rekao. Inace se pije tri ciklusa pa jedan ciklus pauze pa opet tri. Ako imas kakve nedoumice, najbolje nazovi kliniku pa pitaj, jer je terapija i pristup individualan od osobe do osobe. Sretno i drzim fige za dalje. 🤞
Treca sreca cestitam ❤️
Dolly samo polako i dan za danom. Cuvaj se. Ja sam imala cerviks 0,4 cm u tvojim tjednima, bila na tokolizi do 36+3 i rodila taj dan kad su mi skinuli toko. Bit ce to sve ok, samo miruj i cuvaj se. ❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Malena31ne znam odgovor za anemiju/gastroskopiju, ali me baš rastužio tvoj potpis 😔 žao mi je radi gubitaka, ja sam imala 3 biokemijske, nakon toga obrada kod hematologa i otkrivena blaga trombofilija pa sam sada od dana transfera na heparinu i ovaj put je sve okej, nadam se da će tako i ostati 🤞🏻🤞🏻 Jesu i tebi indicirali pikanje heparinom u idućoj trudnoći/postupku?
Svaki gubitak je tezak. Bilo da je zena 4 t trudna ili 34 t trudna. Zao mi je da i ti morala doziviti to iskustvo.Nikom nije lako. Al ne smijemo se predat. I idemo 💪💪💪💪. Jesu da. Probali smo 3 puta i opet se desi gubitak trudnoce. 🤷♀️ Tako da sam rekla da sljedeci FET idemo samo sa jednom blasticom i bez ikakvih medikamenata. Osim mozda progesteron. Na moju odgovornost i savjet. Jer onako nije uspilo pa da probamo suprotno. 😀
Citam tvoj potpis i imam potrebu napisati samo ❤️
Ceka tebe tvoja sreca, samo hrabro i ne odustaj.
Ne znam detalje, ali vidim da imas trombofiliju, inzistiraj na heparinu obavezno ako ti nisu vec davali i to od pocetka. Drzim fige za FET 🤞🤞
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji