Pozdrav svima, pridružujem se svim hrabrim ženama ovdje 💪💙
Nadam se pronaći više info i iskustava žena s ponavljajućim spontanim pobačajima jer eto mene je taj problem zadesio.
👩 41, AMH 18, sve ok
🧑 39, sve ok,
3 godine pokušavamo, 1 blighted i 1 missed iz prirodne trudnoće, 2 missed iz IVF-a
Draga Summer dobro nam dosla, i jos brze otisla na neke ljepse teme 🙂 nemam iskustva sa ponavljajućim spontanima. Ali imam sliku zalijepit cu ti link koju sam uslikala kada je ja mislim Magnolija objavila za slucaj da mi bude trebalo. Zelim ti svu srecu i da se otkrije sto je razlog tome. 😚
https://ibb.co/MNzRB1N
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Draga Summer dobro nam dosla, i jos brze otisla na neke ljepse teme 🙂 nemam iskustva sa ponavljajućim spontanima. Ali imam sliku zalijepit cu ti link koju sam uslikala kada je ja mislim Magnolija objavila za slucaj da mi bude trebalo. Zelim ti svu srecu i da se otkrije sto je razlog tome. 😚
https://ibb.co/MNzRB1N
Hvala ti puno na lijepim željama.
Pretrage su odrađene, sve ok, 2 puta u IVF-u bila na heparinu. Doktori koji su me pratili u ove 3 godine su bez ideje za dalje. Činjenica je da je 50% spontanih ponavljajućih pobačaja neobjašnjivo, medicina ne zna. Budući da nemam još puno vremena, s obzirom na godine, za klasične metode pokušaja i pogrešaka, pokušavam skužiti postoji li netko iskustvo, neki doktor u RH koje bi mi pomoglo.
👩 41, AMH 18, sve ok
🧑 39, sve ok,
3 godine pokušavamo, 1 blighted i 1 missed iz prirodne trudnoće, 2 missed iz IVF-a
Pozdrav svima. Evo da se i ja opet ukljucim na forum 🤭 Ukratko o nama imate u potpisu.
Zelim svima srecu u bilo kojem djelu postupka da jeste. Izmedu ostalo otkrivena mi je Anemija ( al neobjasnja) trenutno sam na ispitivanju. Radim 16.9 gastroskopiju pa cemo vidit. Takp da dmah imam pitanje. Jel se neka susrela sa tim prije transfer? Jel uzima sta itd? Hvala 💚
Žao mi je zbog tvojih iskustava, svaka čast na hrabrosti. Ja sam u sličnim problemima pa se nadam da si možemo pomoći s iskustvom. Moj trenutni status je da doktori ne znaju koju pretragu, sugeriraju metodu pokušaja. Za gastroskopiju uistinu ne znam kakav ima utjecaj na transfer.
👩 41, AMH 18, sve ok
🧑 39, sve ok,
Summer jeste li radili i HLA tipizaciju. Moj muzi i ja se podudaramo u tome i na nalazu mi pise da zbog toga je povecani rizik od pobacaja. NK stanice su ti isto pregledali? To je jedino sta meni jos pada na pamet. Javit ce ti se sigurno neka cura koja ce ti moc pomoc konkretnije od mene.
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
Vidim da se često spominju NK stanice tko može dati uputnicu za to i jel se to u bolnici radi?
Meni su već godinama leukociti povišeni (ne zna se razlog ) a prije lpcs operacije u 4 mj su mi bili i limfociti i monociti povišeni crp je uvijek dobar.... moja mpo dr nije tome nešto pridavala pažnju pa ne znam da li mi može soc. ginić ili endokrinolog dati uputnicu za NK stanice?
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Summer jeste li radili i HLA tipizaciju. Moj muzi i ja se podudaramo u tome i na nalazu mi pise da zbog toga je povecani rizik od pobacaja. NK stanice su ti isto pregledali? To je jedino sta meni jos pada na pamet. Javit ce ti se sigurno neka cura koja ce ti moc pomoc konkretnije od mene.
Hvala ti. Je li moguće onda smanjiti taj rizik od spontanog s obzirom na vas HLA nalaz? Neki lijek?
Ja zapravo osim klasičnih pretraga nisam ništa dodatno radila. Dr. Lučinger je u IVF-u uveo fragmin kao lijek da pokrije što eventualno ne štima i može biti uzrok pobačaja. Drugo sve mu je ok. Ali eto dva puta fragmin i dva puta spontani, znači nije opcija.
👩 41, AMH 18, sve ok
🧑 39, sve ok,
Da koristila sam inekcije Granocyte ne znam dali ih ima u hrvatskoj. Krenila sam s njima odmah od transfer svaki 3 dan sam si ih morala davat i da se trudnoca odrzala do 12 tt. Sad posto ne zivim u Hr. Ne znam jeli ih ima tu. A sto se tice tu u Hrvatskoj sam cula da cure spominju intralipidne infuzije. Znam da su ovde bile cure koje su s time imale dobre rezultate ali sam zaboravila nickove🤦
Stela ne znam tko tu daje uputnice za NK stanice. Kod mene se i to pokazalo kao problem
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
Da koristila sam inekcije Granocyte ne znam dali ih ima u hrvatskoj. Krenila sam s njima odmah od transfer svaki 3 dan sam si ih morala davat i da se trudnoca odrzala do 12 tt. Sad posto ne zivim u Hr. Ne znam jeli ih ima tu. A sto se tice tu u Hrvatskoj sam cula da cure spominju intralipidne infuzije. Znam da su ovde bile cure koje su s time imale dobre rezultate ali sam zaboravila nickove🤦
Stela ne znam tko tu daje uputnice za NK stanice. Kod mene se i to pokazalo kao problem
A shit, znači uz to je još neki problem? Oprosti što nisam uhvatila, vani si u Njemačkoj?
Nisam čula za tu tvoju terapiju da netko daje u RH. Intralipidna infuzija koliko sam istražila ima kod Podobnika, dr. Alebic. Planiram otići na konzultacije. Bilo bi super kad bi se javila neka žena koja ima iskustva s tom terapijom ☺️
👩 41, AMH 18, sve ok
🧑 39, sve ok,
A shit, znači uz to je još neki problem? Oprosti što nisam uhvatila, vani si u Njemačkoj?
Nisam čula za tu tvoju terapiju da netko daje u RH. Intralipidna infuzija koliko sam istražila ima kod Podobnika, dr. Alebic. Planiram otići na konzultacije. Bilo bi super kad bi se javila neka žena koja ima iskustva s tom terapijom ☺️
Javit ce ti se sigurno 🙂 Cini mi se da je Leoni pisala da je ona koristila. Ne javlja nam se ona neko vrime nadam se da ce se javit 😊 Ahaa i NK stanice su bile strasno povisene kod mene. Onda sam dobila nekoliko vrsta i antibiotika i nekih pripravaka i isla sam opet iza toga na preglede pa kazu da je sve u redu. Nadam se da je stvarno tako. Da u Njemačkoj sam i imam stvarno super doktora. Koji prvo sve istrazi i tek onda da terapiju. Zato kod nas se sve toliko oduzilo ali bit ce jednom 🤞🍀 Za podobnik sam citala ovdje da ga dosta cure hvale.
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
Sortiraj odgovore