Da koristila sam inekcije Granocyte ne znam dali ih ima u hrvatskoj. Krenila sam s njima odmah od transfer svaki 3 dan sam si ih morala davat i da se trudnoca odrzala do 12 tt. Sad posto ne zivim u Hr. Ne znam jeli ih ima tu. A sto se tice tu u Hrvatskoj sam cula da cure spominju intralipidne infuzije. Znam da su ovde bile cure koje su s time imale dobre rezultate ali sam zaboravila nickove🤦
Stela ne znam tko tu daje uputnice za NK stanice. Kod mene se i to pokazalo kao problem
A shit, znači uz to je još neki problem? Oprosti što nisam uhvatila, vani si u Njemačkoj?
Nisam čula za tu tvoju terapiju da netko daje u RH. Intralipidna infuzija koliko sam istražila ima kod Podobnika, dr. Alebic. Planiram otići na konzultacije. Bilo bi super kad bi se javila neka žena koja ima iskustva s tom terapijom ☺️
Javit ce ti se sigurno 🙂 Cini mi se da je Leoni pisala da je ona koristila. Ne javlja nam se ona neko vrime nadam se da ce se javit 😊 Ahaa i NK stanice su bile strasno povisene kod mene. Onda sam dobila nekoliko vrsta i antibiotika i nekih pripravaka i isla sam opet iza toga na preglede pa kazu da je sve u redu. Nadam se da je stvarno tako. Da u Njemačkoj sam i imam stvarno super doktora. Koji prvo sve istrazi i tek onda da terapiju. Zato kod nas se sve toliko oduzilo ali bit ce jednom 🤞🍀 Za podobnik sam citala ovdje da ga dosta cure hvale.
Super, drago mi je da si zadovoljna s doktorom, sviđa mi se njegov pristup. Bit će naravno 🤞🤞🤞
Mi smo trenutno prepušteni sami sebi u traženju nekoga s kojim bi krenuli dalje.
👩 41, AMH 18, sve ok
🧑 39, sve ok,
3 godine pokušavamo, 1 blighted i 1 missed iz prirodne trudnoće, 2 missed iz IVF-a
Pozdrav cure 😊
Leli91 imas nizak progesteron? I meni je endometrij dosta tanak pa me zanima sta uzimas za povisiti progesteron? Hvala 😊
Lavica168 ja sam imala tanak endometrij, sli zw njegovo zadebljanje nisam uzimala progesteron, već oralni, vaginalni i transdermslni estrogen (Estrofem tablete, Vagifem vaginalete i Estramon flastere sve skupa). 6 mjeseci sam pokušavala zadebljati endo za transfer, i tek mi je ova gore navedena kombinacija uspjela 😊 progesteron mi je uvijek bio okej, ali estrogen mrvicu nizak no i dalje u normalnom rasponu. Ne znam zašto me taj endo toliko zezao nakon stimulacije. Sretno! 🤞🏻
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Lavica168 doktor mi je rekao da je to dobar endometrij za FET, a progesteron moram uzeti da možemo u FET jer sam u stimuliranom FETu
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Malena31 ne vidim kako bi gastroskopija bila problem u MPO (osim stresa). Radila sam je preko 30 puta. Popij nesto za smirenje prije (ako je prije transfera) i samo slusaj doktora sta ti govori. Kratko traje i nije bolno. Neugodno je, ali nije bolno. Samo pitaj ako imas gastro pitanja. Tu sam iskusnjara🤦♀️
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
https://ibb.co/SsbdQrX
https://ibb.co/yhP3JVM
Evo da se i ja malo javim,imamo potvrdjenu curicu-ime ce joj bit Laura 🥰💞-sve je uredu i neizmjerno sam vesela zbog toga.Vama svima zelim srecu i puno strpljenja,da i vi dozivite ovak osjecaj.Jako je aktivna u trbuscicu i stalno tuce mamicu 🙈-pusa svima,drzite se.
Sljedeci ultrazvuk imam 7.10
👱🏻♀️ 35 god 👨 30 god
2 neuspjela postupka (kratka)
3 postupak(dugi) plus na testu 🥰🥰 3 bete pozitivne
Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞
url=https://lilypie.com]
Treca sreca Baby Laura slatkis mali😍 Tako mi je drago da je sve kako treba biti 😊
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Kača jesi li bila na ultrazvuku? Meni je 7.3 endometrij i za dva dana bi trebala početi sa progesteronom.
Evo taman se vracam. Moj je 6mm moram malo se baciti na ciklu. Jedan vodeći folikul. Uzv opet u ned. Sretno 😊🦾
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Treca sreca Baby Lauraslatkis mali😍Tako mi je drago da je sve kako treba biti 😊
Hvala ti draga od 💜😘😘😘
👱🏻♀️ 35 god 👨 30 god
2 neuspjela postupka (kratka)
3 postupak(dugi) plus na testu 🥰🥰 3 bete pozitivne
Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞
url=https://lilypie.com]
Pozdrav svima. Evo da se i ja opet ukljucim na forum 🤭 Ukratko o nama imate u potpisu.
Zelim svima srecu u bilo kojem djelu postupka da jeste. Izmedu ostalo otkrivena mi je Anemija ( al neobjasnja) trenutno sam na ispitivanju. Radim 16.9 gastroskopiju pa cemo vidit. Takp da dmah imam pitanje. Jel se neka susrela sa tim prije transfer? Jel uzima sta itd? Hvala 💚
Žao mi je zbog tvojih iskustava, svaka čast na hrabrosti. Ja sam u sličnim problemima pa se nadam da si možemo pomoći s iskustvom. Moj trenutni status je da doktori ne znaju koju pretragu, sugeriraju metodu pokušaja. Za gastroskopiju uistinu ne znam kakav ima utjecaj na transfer.
Joj tak kad ni netko kaze pokusavajte dode mi da vristim. Pitam se nekad dokle to " pokusavanje" mislim svjesna sam da doktori nisi svemoguci i da ne mogu odmah uslisit nase zelje al opet. Nama kad su ponudili IUI sa muzevom dijagnozom je bilo dizss. Tak da ne znam sta rec. Sta kazu oni?
Veselo vidim 🤦 Pa čim tražim tu neku korisni info, onda znaš da ne kažu puno 🤷🏼♀️😂 Baš kao što kažeš, nisu svemogući i nikad ih tako nisam percipirana, ali eto doktori su 😅
👩 41, AMH 18, sve ok
🧑 39, sve ok,
3 godine pokušavamo, 1 blighted i 1 missed iz prirodne trudnoće, 2 missed iz IVF-a
Malena31 ne vidim kako bi gastroskopija bila problem u MPO (osim stresa). Radila sam je preko 30 puta. Popij nesto za smirenje prije (ako je prije transfera) i samo slusaj doktora sta ti govori. Kratko traje i nije bolno. Neugodno je, ali nije bolno. Samo pitaj ako imas gastro pitanja. Tu sam iskusnjara🤦♀️
Ma znam da nema veze 😀. A i uspavljuju ovdje kod nas. Radila sam ju vec jednom. Al doktorka me poslala jer je vidla u nalazu krvi da imam neku neobjasnjenju anemiju a posto je jedina promjena bila ta da me zeludac boli i da sam imala 3 napada di nisam mogla disat i dok se nisam ispovratila nije bilo dobro, onda me poslala na gastroskopiju da nije nes povezano. Kakvih ti imas gastro problema?
Ajme, nemoj da te uspavljuju bzvz. A kojih nemam🤣 GERB, herniu, idiopatsku gastroparezu (imam pacemaker na zeludcu)..i kod gastrica sam svaki drugi tjedan.
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Sortiraj odgovore
Najstariji