Žene pitanje… Narucena sam na pregled sad u devetom mj, doktorica je samo komentirala, to ce nam biti dosta vremena za napravit nalaze prije postupka (10mj). Pretpostavljam da se radi o markerima na zarazne bolesti, bar sam tak procitala na netu, jer naravno da doktoricu pitala nisam🙈. A sve druge ginekološke nalaze imamo. E sad dal i suprug mora napraviti te nalaze? Pretpostavljam da da, i onda gdje ih on radi? Kod svojeg doktora op? I ako sam u pravu kaj se tice svega do sad navedenoga 🙈, recite mi koliko se ti nalazi cekaju, obzirom da na tu kontrolu idem sredinom devetog mj,a M ocekujem na samom početku desetog , znaci i sam pocetak postupka.
Unaprijed zahvaljujem 🙈
U potpisu "kobila koja nist ne pita doktoricu, nego onda ispituje okolo"🙈😂
Markere na zarazne bolesti (hepatitis, hiv, sifilis i slično) možete napraviti oboje s uputnicom (tebi uputnicu daje ginekologica, a mužu doktorica opće prakse) u Hrvatskom zavodu za transfuzijsku medicinu - Petrova 3. Tamo možeš napraviti i nalaz krvne grupe i rh faktor. Nalaze šalju putem e-maila, budu gotovi sljedeći tjedan. Ne moraš se naručivati, samo ujutro dođeš u lab.
Sretno 🙂
Hvala ti puno na odgovoru❤️.
Jesu ti rekli kad bi otprilike isla domeka? Vjerujem da ti je ovo lezanje u bolnici za poludjeti 😔❤️....
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Žene pitanje… Narucena sam na pregled sad u devetom mj, doktorica je samo komentirala, to ce nam biti dosta vremena za napravit nalaze prije postupka (10mj). Pretpostavljam da se radi o markerima na zarazne bolesti, bar sam tak procitala na netu, jer naravno da doktoricu pitala nisam🙈. A sve druge ginekološke nalaze imamo. E sad dal i suprug mora napraviti te nalaze? Pretpostavljam da da, i onda gdje ih on radi? Kod svojeg doktora op? I ako sam u pravu kaj se tice svega do sad navedenoga 🙈, recite mi koliko se ti nalazi cekaju, obzirom da na tu kontrolu idem sredinom devetog mj,a M ocekujem na samom početku desetog , znaci i sam pocetak postupka.
Unaprijed zahvaljujem 🙈
Markere na zarazne bolesti (hepatitis, hiv, sifilis i slično) možete napraviti oboje s uputnicom (tebi uputnicu daje ginekologica, a mužu doktorica opće prakse) u Hrvatskom zavodu za transfuzijsku medicinu - Petrova 3. Tamo možeš napraviti i nalaz krvne grupe i rh faktor. Nalaze šalju putem e-maila, budu gotovi sljedeći tjedan. Ne moraš se naručivati, samo ujutro dođeš u lab.
Sretno 🙂
Jesu ti rekli kad bi otprilike isla domeka? Vjerujem da ti je ovo lezanje u bolnici za poludjeti 😔❤️….
Nisu još uvijek, ja se potajno nadam krajem tjedna 🤭 jedva čekam doma 🥰
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Unaprijed zahvaljujem 🙈
Asli ti je dala sve info 😊 ja cu samo dodati da sam ja cekala nalaze 6 dana, ne znam je li tako inace, al eto, okvirno da znas
👩🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨🦱 44 Normo
IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm
Anchy napokon si dočekala svoj prvi dan ciklusa. 🥳🥳.
Ja ima 2 dana imam grozne mučnine i bol u želudcu. Cijelu prvu trudnoću sam provela u povraćanju po 30 puta dnevno i nadala sam se da će me zaobići ovaj put, ali očito neće…bude mi lakše svega par sati dnevno 😏
Bas mi je zao da te to muči...sutra ides gledat bebolinu pa vjerujem da ce ti bar to malo poprvait dan
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Unaprijed zahvaljujem 🙈
Sretno 🙂
Jesu ti rekli kad bi otprilike isla domeka? Vjerujem da ti je ovo lezanje u bolnici za poludjeti 😔❤️….
Nisu još uvijek, ja se potajno nadam krajem tjedna 🤭 jedva čekam doma 🥰
Drzim palceve da si uskoro doma🥰🥰🤞🤞🤞. Javi nam cim budes imala kakve novosti❤️.
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
Ostalo 6 🐧❤️
5-12tt hematom+mirovanje
Unaprijed zahvaljujem 🙈
Asli ti je dala sve info 😊 ja cu samo dodati da sam ja cekala nalaze 6 dana, ne znam je li tako inace, al eto, okvirno da znas
Hvala ti ❤️. Bitno mi je znati jer imamo svega dva tjedna vremena od tog dogovorenog pregleda do postupka. A ne bi htjela da mi se postupak zbog nalaza odgodi za jos mjesec dana🙈. Ionak imam osjećaj da cekam vec 100 godina🙈.
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
Ostalo 6 🐧❤️
5-12tt hematom+mirovanje
Ja sam pitala 2 doktora za kontracepciju dali je za mene ili ne i rekli su da se to nama sa niskim amh ne preporuca pa aj ga sad ti znaj…
Isto niski AMH i dali mi kontracepcijske, ali sam stala piti nakon par dana zbog nuspojava😑
nuspojave su horor, ja sam se jako napatila, izdržala sam nekako, ali stvarno, jedva. totalno razumijem odustajanje.
JA: 40godina/ amh 4.96 / fsh 10.9/ ovulacije uredne/ jedna trudnoća, spontana, uredno iznešena/ dijete 6 god/ tempirani odnosi 10 mj/ nema dijagnoze al se ni ne prima
mm: savršeni nalazi
8/21: 20 dana antibaby/enolva/prazni folikul
10/21: letrozol 5 dana/1 folikul/1 jajna/1 zametak/beta 0
11/21 prirodan ciklus/1 folikul/1 jajna/neuspjela oplodnja
Dada, još malo brojiš
A na M u 9om idem, ako se nešto ne izjalovi. Jer sam sad imala 30.8. i nisu me htjeli upisati za deveti mjesec nego se moram javiti baš na M u devetom...toliko toga se masu puta izjalovilo i oduljilo da više ne znam što bih rekla.. valjda ću u 2021oj uspjeti bar do transfera doći. Jedina konstanta su brisevi svakih 2 mjeseca
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Dobro jutro cure i sretno ako koja šta ima danas 🤗
Kod mene napokoon 1DC 🥳🥳🥳🥳
Anchy meni je 01.09 prošle godine bio 1DC i od onda mi se računala trudnoća ☺️ eto, želim ti isto 💕
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Ja sam pitala 2 doktora za kontracepciju dali je za mene ili ne i rekli su da se to nama sa niskim amh ne preporuca pa aj ga sad ti znaj…
Isto niski AMH i dali mi kontracepcijske, ali sam stala piti nakon par dana zbog nuspojava😑
nuspojave su horor, ja sam se jako napatila, izdržala sam nekako, ali stvarno, jedva. totalno razumijem odustajanje.
Moja ginekologica i dr sa MPOe su rekle da stanem. Toliko sam bila natecena da sake nisam mogla skupiti..sva krcata vode.
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Sortiraj odgovore
Najstariji