Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kacusha
    29. Kolovoz 2021. 14:25

Leli91

MaloTele čestitkeAnchyjoš malo, veselim se što krećete!
    Ja sam 6 dc, već 5 dana na estrofemu. 2.9 prvi ultrazvuk za FET.
    Vidim bit će nas puno ovaj mjesec, ovaj put sam si i ja pripremila testove za piškiti 🤞🥳 nadam se da ćemo imati šta proučavati

Kako su ti odlucili dati estrofem? Mene samo zvali na uzv 9dc 😉 pratimo se 🥰

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Kacusha
    29. Kolovoz 2021. 14:26

Malotele od ❤️ cestitam na malom smotuljku 🧸👶 vjerujem da je osjecaj divan 🥰

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• Ssanjas
    29. Kolovoz 2021. 14:34

MaloTele čestitke mama ❤️
    Anchy 💪🏻😍💪🏻 

sanjass322@gmail.com

Leli91
    29. Kolovoz 2021. 14:54

Kača ja putujem izvan Hrvatske na transfer pa zbog tempiranja je puno zgodnije da idem u stimulirani FET jer onda ne moramo lovit ovulaciju.

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

• Mjau
    29. Kolovoz 2021. 15:40

Cure ima li ili zna li koja idu li cigarete i vto? 😂
    Ja sam pusac ali sam bas smanjila zbog postupka. Htjela skroz ali nisam mogla jednoszavno uhvazi me nervoza. Pet cigareta na dan je maximum koji sam sebi postavila. Ne znam je li bolje biti nervozan i bez nikotina ili srecan s nikotinom 🤒
    Danas bila na pregled (8dc) imamo 10tak folikula dobrih 10-13mm

1994god. Bez jajovoda
    Prva stimulacija gonalima pocev od 23. avgust 2021. Dobijeno 19oocita oplodilo se 16. Cekamo 5ti dan
    09.09.2021. Transfer jedne blastociste, zamrznuto 5

Anči 💕
    29. Kolovoz 2021. 15:49

Mjau

Cure ima li ili zna li koja idu li cigarete i vto? 😂
    Ja sam pusac ali sam bas smanjila zbog postupka. Htjela skroz ali nisam mogla jednoszavno uhvazi me nervoza. Pet cigareta na dan je maximum koji sam sebi postavila. Ne znam je li bolje biti nervozan i bez nikotina ili srecan s nikotinom 🤒
    Danas bila na pregled (8dc) imamo 10tak folikula dobrih 10-13mm

Pa vidi ako pušiš, puši.. veći je šok za organizam nagli prestanak..ima i puno trudnica koje puše cijelu trudnoću i meni to je ok..mojoj prijateljici je ginekolog na prvom uzv u trudnoči reko ako je aktivni pušać da nikako ne smije naglo odbacit jer beba već prima mini dozu nikotina i da moze oast u nikotinski šok...pa sad eto ne znam 🤷🏽‍♀️🤷🏽‍♀️  odlično je da si uopće uspijela smanjit.. u kojoj si klinici? I na kojoj si terapiji? Jel znas kad bi mogla aspiracija

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Vekolina87
    29. Kolovoz 2021. 16:12

Sunny_

Vekolina87

Sunny_

AuroraB

Sunnydr. zasada razmišlja o dugom protokolu sa Suprefact sprejom, ali će konačno odlučiti nakon UZV koji imam za dva tjedna.

Ja sam isto bila na tom dugom protokolu sa suprecur sprejem (isto sto i suprefact). Uz njega sam imala samo puregon (fsh) i stopericu brevactid. Ja sam super reagirala. Od 9 js, 8 je bilo zrelih. Taj sprej utjece na hipofizu i gasi skroz tvoje prirodne hormone. Onda ih dr terapijom diže na željenu razinu. Držim fige da i tebi ovakva terapija bude uspjesna 🤞😊🍀

Draga Sunny, može info gdje si i po kojoj cijeni nabavila suprecur sprej? Ja vec nekoliko dana obilazim ljekarne i nikako naci, pri cemu mi svatko kaže drugacije uvjete i cijene u razlicitim rasponima..
    Zato svaka informacija dobro dode..
    Puno hvala!

Ej ja sam ga nasla u ljekarni Pablo na crnomercu i ljekarna moje zdravlje u gundulicevoj. Kosta 680kn. Najbolje nazovi ljekarnu i ako ga imaju rezerviraj odmah i podi po njega. Ja sam isto tako lutala okolo trazeci ga, valjda je neka nestasica 🤷‍♀️ koristila sam ga 20 dana i trebale su mi 2 bocice (1 cijela, iz druge sam nesto sitno potrosila). Postoji jos i sprej suprefact koji je nesto jeftiniji, ali ja njega nigdje nisam nasla pa su mi rekli da uzmem suprecur da je to isto. Sretno 🍀

Hvala puno zovem sutra! ❤️
    Hvala i @Tina292❤️
    Puno ste pomogle 

👱‍♀️35👨‍🦱42
    Duboka endometrioza IV stadij, 2018.laparoskopija,
    2019.laparotomija,
    2020.VI. IVF u KBC RI (Bemfola150, Brevactid), 1JS, ICSI oplodena i vracena 3.dan, prokrvarila prije bete, komplikacije nakon mj.dana upala zdjelice i ponovna laparaskopija
    2021.X. IVF u Poliklinici IVF (Gonal 225+menopur 75, ovitrelle) 4JS, 2 oplodene i vracene 3.dan, beta 12dnt 61.5, 14dnt 29.6 😔
    2022.IV. IVF u Poliklinici IVF (Rekovelle12+menopur150,brevactidx2) 4JS, 4 oplodene

Stela_M
    29. Kolovoz 2021. 16:22

anchy321

Stela hvalaa 🤭 u kojoj si ti sad fazi?

Trenutno nema faze čekam prvu normalnu mengu pa ću se javiti u Petrovu u 11 mj ivf a ako opet beta bude negativna onda neću više tamo ostati jednostavno mi se ne sviđa pristup niti dr niti embriologa pa ću onda poslije tog drugog postupka razmišljati što i kako dalje... idući mj jedino moram vaditi tsh i kod endokrinologa pa ću vidjeti s njim ako mi mozes još što od pretraga dati 

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

M_G💕
    29. Kolovoz 2021. 16:42

Stela1987

anchy321

Trenutno nema faze čekam prvu normalnu mengu pa ću se javiti u Petrovu u 11 mj ivf a ako opet beta bude negativna onda neću više tamo ostati jednostavno mi se ne sviđa pristup niti dr niti embriologa pa ću onda poslije tog drugog postupka razmišljati što i kako dalje… idući mj jedino moram vaditi tsh i kod endokrinologa pa ću vidjeti s njim ako mi mozes još što od pretraga dati

A kod koga si u Petrovoj? 

👩‍🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨‍🦱 44 Normo
    IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm

Stela_M
    29. Kolovoz 2021. 17:09

M_G💕

Stela1987

anchy321

Trenutno nema faze čekam prvu normalnu mengu pa ću se javiti u Petrovu u 11 mj ivf a ako opet beta bude negativna onda neću više tamo ostati jednostavno mi se ne sviđa pristup niti dr niti embriologa pa ću onda poslije tog drugog postupka razmišljati što i kako dalje… idući mj jedino moram vaditi tsh i kod endokrinologa pa ću vidjeti s njim ako mi mozes još što od pretraga dati

A kod koga si u Petrovoj?

U Prerovoj sam ti kod prof. Šprem nije da mislim da žena nije stručnjaķ kod nje sam došla jer me baš na nju uputio moj ginić ali mislim da žena def ima previše pacijentica i nije baš nešto pričljiva...e sad nekome je to ok nekome ne odg ne tražim da me s oproštenjem gladi po onoj stvari ali onak 5 minuta vremena da ti dr ne može posvetiti je meni osobno pljuga, a najviše me razočaralo što poslije neg bete kada sam pitala sestre hoće li me dr primiti da se dogovorimo za dalje samo je rekla ne.... tak da ne znam ja sam nekako razočarana takvim pristupom...🤷‍♀️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.