Stela hvalaa 🤭 u kojoj si ti sad fazi?
Trenutno nema faze čekam prvu normalnu mengu pa ću se javiti u Petrovu u 11 mj ivf a ako opet beta bude negativna onda neću više tamo ostati jednostavno mi se ne sviđa pristup niti dr niti embriologa pa ću onda poslije tog drugog postupka razmišljati što i kako dalje… idući mj jedino moram vaditi tsh i kod endokrinologa pa ću vidjeti s njim ako mi mozes još što od pretraga dati
A kod koga si u Petrovoj?
U Prerovoj sam ti kod prof. Šprem nije da mislim da žena nije stručnjaķ kod nje sam došla jer me baš na nju uputio moj ginić ali mislim da žena def ima previše pacijentica i nije baš nešto pričljiva…e sad nekome je to ok nekome ne odg ne tražim da me s oproštenjem gladi po onoj stvari ali onak 5 minuta vremena da ti dr ne može posvetiti je meni osobno pljuga, a najviše me razočaralo što poslije neg bete kada sam pitala sestre hoće li me dr primiti da se dogovorimo za dalje samo je rekla ne…. tak da ne znam ja sam nekako razočarana takvim pristupom…🤷♀️
Čini mi se da sam ja jednom kod nje bila na ultrazvuku jer moje nije bilo. Razumijem te skroz i mislim jednako kao ti...i mislim da je u bolnicama pristup ko na traci 😏
Voljela bi da su malo posvećeniji i da objasne neke stvari i da ostave vremena da i ti pitaš.
Ja sam na zadnje izašla ko maljem opaljena... rekla mi je da idemo odmah u IVF, da se odem cijepit i na IVF odjel se narucit 🤷
👩🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨🦱 44 Normo
IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm
Pozdrav svima!
htjela bih Vam se pridružiti sa svojim iskustvom i ispričati Vam svoju priču pošto je prijašnje iskustvo bilo jako stresno bez koordinacije Bimbi di Praga.
Prije otprilike godinu dana suprug i ja radili smo testove i provjere, nažalost stigao je rezultat koji nikada nismo željeli...prijevremeno zatajenje jajnika. Od tog trenutka odlučili smo se za potpomognutu oplodnju i krenuli istraživati.
Tražili smo kliniku za potpomognutu oplodnju koja bi nam odgovarala u Europi, naišli smo na web stranicu češke agencije Bimbi di Praga. Poslali smo mail u kliniku i dobili smo koordinatoricu Nataliu koja je sa nama komunicirala tijekom cijelog procesa i uvijek je bila dostupna. Malo sam bila nesigurna na početku ali ona nam se odmah obratila sa svim informacijama i pružila nam osjećaj sigurnosti.
Natalia iz Bimbi di Prage nam je preporučila više klinika u Češkoj dajući nam korisne i jasne informacije te smo na posljetku odabrali kliniku Gennet i IVF sa doniranim oocitima.
Tijekom cijelog procesa Natalia je bila vođa procesa, komunicirala je između nas i doktora, prevodila nam potrebne informacije, išla je sa nama u kliniku te je osigurala da nam sve bude jasno u svakome trenutku.
Od srca preporučujem kliniku Gennet i koordinatoricu Nataliu, pohvaljujem ih za srdačnost, dostupnost, diskretnost i profesionalnost!
Stela hvalaa 🤭 u kojoj si ti sad fazi?
Trenutno nema faze čekam prvu normalnu mengu pa ću se javiti u Petrovu u 11 mj ivf a ako opet beta bude negativna onda neću više tamo ostati jednostavno mi se ne sviđa pristup niti dr niti embriologa pa ću onda poslije tog drugog postupka razmišljati što i kako dalje… idući mj jedino moram vaditi tsh i kod endokrinologa pa ću vidjeti s njim ako mi mozes još što od pretraga dati
A kod koga si u Petrovoj?
U Prerovoj sam ti kod prof. Šprem nije da mislim da žena nije stručnjaķ kod nje sam došla jer me baš na nju uputio moj ginić ali mislim da žena def ima previše pacijentica i nije baš nešto pričljiva…e sad nekome je to ok nekome ne odg ne tražim da me s oproštenjem gladi po onoj stvari ali onak 5 minuta vremena da ti dr ne može posvetiti je meni osobno pljuga, a najviše me razočaralo što poslije neg bete kada sam pitala sestre hoće li me dr primiti da se dogovorimo za dalje samo je rekla ne…. tak da ne znam ja sam nekako razočarana takvim pristupom…🤷♀️
Čini mi se da sam ja jednom kod nje bila na ultrazvuku jer moje nije bilo. Razumijem te skroz i mislim jednako kao ti…i mislim da je u bolnicama pristup ko na traci 😏
Voljela bi da su malo posvećeniji i da objasne neke stvari i da ostave vremena da i ti pitaš.
Ja sam na zadnje izašla ko maljem opaljena… rekla mi je da idemo odmah u IVF, da se odem cijepit i na IVF odjel se narucit 🤷
Pa baš to kao da smo na traci sve smo mi svjesne da su dr pretrpani sa pacijentima ali ono pa daj mi 5 min vremena tako da ću probati još jednom pa ćemo vidjeti... tvoju dr svi hvale koliko sam čula od cura po čekaonici tako da ti želim svu sreću da uspiješ 😊😊😊😊
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Neki dan sam pitala kakva su iskustva i pristup u poliklinici ivf ali nije nitko odg ništa 🤷♀️
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Gloria hvala na korisnim informacijama, nikad ne znamo kada će zatrebati. Evo ja sam prva koja će možda jednog dana trebati donaciju u Pragu, ali ne jajnih stanica već spermija. Jeste na kraju uspjeli, u kojoj ste sada fazi?
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Cure ima li ili zna li koja idu li cigarete i vto? 😂
Ja sam pusac ali sam bas smanjila zbog postupka. Htjela skroz ali nisam mogla jednoszavno uhvazi me nervoza. Pet cigareta na dan je maximum koji sam sebi postavila. Ne znam je li bolje biti nervozan i bez nikotina ili srecan s nikotinom 🤒
Danas bila na pregled (8dc) imamo 10tak folikula dobrih 10-13mm
Pa vidi ako pušiš, puši.. veći je šok za organizam nagli prestanak..ima i puno trudnica koje puše cijelu trudnoću i meni to je ok..mojoj prijateljici je ginekolog na prvom uzv u trudnoči reko ako je aktivni pušać da nikako ne smije naglo odbacit jer beba već prima mini dozu nikotina i da moze oast u nikotinski šok…pa sad eto ne znam 🤷🏽♀️🤷🏽♀️ odlično je da si uopće uspijela smanjit.. u kojoj si klinici? I na kojoj si terapiji? Jel znas kad bi mogla aspiracija
Ja sam u Crnoj Gori i trenutno sam na gonalu od 200. Aspiracije vjerov cetvrtak 🎉😊
1994god. Bez jajovoda
Prva stimulacija gonalima pocev od 23. avgust 2021. Dobijeno 19oocita oplodilo se 16. Cekamo 5ti dan
09.09.2021. Transfer jedne blastociste, zamrznuto 5
Ja sam kod dr. Š. Tijekom folikulometrija vidjela sam je samo na prvom uzv i više nikad. Čak mi je i transfer netko drugi radio. Informacije bih saznala samo zato što sam nosila svoj karton sestrama, pa bi si slikala uvijek. Obavit cu FET u Petrovoj i nadam se uspjehu, ako ne, sigurno idem dalje. Mene isto to smeta. Ja sam imala feeling da joj idem na živce, ali eto očito je takva prema svima..
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Ja sam kod dr. Š. Tijekom folikulometrija vidjela sam je samo na prvom uzv i više nikad. Čak mi je i transfer netko drugi radio. Informacije bih saznala samo zato što sam nosila svoj karton sestrama, pa bi si slikala uvijek. Obavit cu FET u Petrovoj i nadam se uspjehu, ako ne, sigurno idem dalje. Mene isto to smeta. Ja sam imala feeling da joj idem na živce, ali eto očito je takva prema svima..
Neke cure su se prebacile kod dugih doktora baš zbog tog pristupa a da nema onih predivnih sestara u ivf sobi ja bi bila izgubljena, meni je apsiraciju radio dr . Vrčić a moju dr nisam vidjela pa sigurno pola mj, jednostavan je žena takva ali nažalost kao pacijentu većini to smeta 😬
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
Ali niti embriologica nije bila baš neka pričljiva a od 15 stanica kada mi je rekla da su samo dvije došle do stadija blastociste od šoka nisam ništa niti pitala 🤦♀️
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
Neki dan sam pitala kakva su iskustva i pristup u poliklinici ivf ali nije nitko odg ništa 🤷♀️
Cure iz ivf ako ste voljne napisat ukratko 🙏🤗
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji