AuroraB znaci mi info puno- ja sam bas razocarana komunikacijom u Petrovoj i jedino mi je prof ok, da nije, odustala bi od gore....
J_b zao mi je! Ne moras drugu betu! odtuguj pa ces skovati planove za dalje!
Nema odustajanja..
Zvala sam vinogradsku da javim za nalaz.. 1.3 idem na dogovor za dalje..
💪💪
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
J_b žao mi je 😢😢 znam da je teško, ali pokušaj naći načina da budeš pozitivna jer moraš se opustiti i krenuti hladne glave u idući postupak. Daj si dan, dva i onda hrabro naprijed 🙏❤️❤️ ❤️
Jedino mi nije jasno, kako jee moguće da u 2 dana beta sa 100 padne skoro na 0? Šta beta pada baš toliko brže nego li se dupla? 🙄 Evo to pojma nisam imala.
endometrioza
Nema odustajanja..
💪💪
Super. I daj si vremena da malo odtuguješ, požali se ovdje ako ti je teško, ovaj čopor te razumije kao nitko.
I onda idemo dalje, te bebe ti ne mogu pobjeći. Ščapat ćemo ih svi skupa
💔💔💔
Nema odustajanja..
💪💪
Jb Bravo!
Nina92 u kojoj si ti fazi?
oharascarlett14@gmail.com
J_b žao mi je 😢😢 znam da je teško, ali pokušaj naći načina da budeš pozitivna jer moraš se opustiti i krenuti hladne glave u idući postupak. Daj si dan, dva i onda hrabro naprijed 🙏❤️❤️ ❤️
Jedino mi nije jasno, kako jee moguće da u 2 dana beta sa 100 padne skoro na 0? Šta beta pada baš toliko brže nego li se dupla? 🙄 Evo to pojma nisam imala.
Joj oštpsuo6ja sam te sa VM.
Nego VM čekam tvoju betu 🙏❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
endometrioza
Nema odustajanja..
💪💪
Dosta brzo si dobila termin za sljedeće konzultacije, to je veliki plus! Doći ćeš k sebi kroz dan dva i nevjerojatnom voljom krenuti u planiranje sljedećeg postupka🙌 Sve mi smo se nadale da će nam uspjeti od prve...
Dada mislim da si je zamijenila sa VM
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Mobitel mi je poludio, ja nemogu pisati, pola riječi mi briše i neće ispraviti. Sad sam se prebacila na laptop. Uglavnom što sam htjela reći je da sam pobrkala J_b i VM.
J_b oprosti, drži se. 😘😘😘😘
VM čekam te sa lijepim vijestima... ❤️
Danas puno beta, sva sam nervozna zbog sutra, mislim da ni ja neću moći spavati... Samo o tome razmišljam.
endometrioza
Nema odustajanja..
💪💪
Super. I daj si vremena da malo odtuguješ, požali se ovdje ako ti je teško, ovaj čopor te razumije kao nitko.
I onda idemo dalje, te bebe ti ne mogu pobjeći. Ščapat ćemo ih svi skupa
Isplakala se mužu na ramenu.. Pa mi je lakše.. Nema odustajanja..
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
I ja ju čekam, ne dajem velike prognoze ali eto, šta bude bude, već sam se malo primirila, možda bude čudo
Najgore će mi biti dočekati idući postupak.
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji