Neznam, placem se, tresem se, neznam sta mi je 😭😭😭
😘😘😘😘😘
Draga drzim fige da je sve to samo strah.. Pokusaj odvratit misli od toga nekako... Da ti bude lakse.. ❤️❤️❤️
Ja plaćem 2 - 3 puta dnevno. Najcesce prije povracanja ili iza.. U pon cu vjerovatno na infuziju jer se bojin dehidracije.. Sve sta probam unjet izadje duplo... Cula sam da hrana nije tolko bitna koliko tekucina a ja jako tesko nju zadrzavam.. Pijen guc po guc stalno zedna.. Iscrpilo me psihicki.
Uzivaj u tome sta nemas mucnine i simptome, to ne znaci da nesto nije uredu ❤️❤️❤️
Pitanjce… Kako se daje Brevactid štoperica? Negdje naletih u mišić, negdje isto u trbuh subkutalno…danas si ju moram dati pa bi bilo dobro da znam kamo i kako.. 😂
To bi trebala ici na hitnu da ti daju oni, meni su bas naglasili da ti je bitno da ti to da netko strucan , medicinska sestra ili neko ,isla je u guzu i treba bas pogodit mišić pa ili odi tamo ili ako imas nekog iz te struke da ti da
Tako sam i ja dobivala, išla na Sv Duh na hitnu pa mi je sestra tamo dala. 👍
Blacksheep meni je mm davao brevactid u guzu, ali mislim da su cure pisale da su si davale i u trbuh. Znam da je i jedna poznanica koja je bila u postupku kad i ja si pikala Brevactid u trbuh (sama se pikala pa drugačije nije ni mogla) i doktor joj je rekao da može i tako. U klinici ti nisu ništa rekli?
Aria slažem se da je ispucavanje stimuliranih postupaka samo na klomifenu sramotno, imaš ionako pravo na 4 postupka stimulacije i nema nikakvog smisla trošiti ih na te minimalne stimulacije. Neznam di si na liječenju? Ako planiraš nastaviti sa klomifenom, možda da se dogovoriš s njima da ti vode postupak kao prirodni (na koja imaš pravo 2 puta) a da ti onda sama kupiš lijek. Kolomifen mislim da ne košta puno, a i sjećam se da sam čitala da su se cure znale tako dogovarati s doktorima.
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Nisu mi mišta rekli, a ja u strci zaboravila pitat.. teta u apoteci mi pokazala da ima isto 2 ampulice koje treba pomiješat i da se dobije veća i manja igla pa ja shvatila da ide isto subkutalno kao i sve ove do sada.. a onda išla čitati pa sam zbunjena jer neki daju u mišić ( guza, rame). Moram si dati u 1 u noći ..😒
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Nisu mi mišta rekli, a ja u strci zaboravila pitat.. teta u apoteci mi pokazala da ima isto 2 ampulice koje treba pomiješat i da se dobije veća i manja igla pa ja shvatila da ide isto subkutalno kao i sve ove do sada.. a onda išla čitati pa sam zbunjena jer neki daju u mišić ( guza, rame). Moram si dati u 1 u noći ..😒
Kak izgledaju igle, koje boje? Aj mi slikaj pa cu ti reci kak se daje.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Aria ❤ nista nije otpisano do bete 🤞🤞
A znam,... U srijedu cemo znat 🥰❤️❤️❤️❤️
Uvijek se nekako nadaš... Ali kad vidis testić onda nekako potoneš 😑😒
👱♀️ 30, 🙆♂️ 33
Spermiogram uredan, ja sam imala laparoskopiju jajovoda, utvrđeno da desni radi, lijevi ne. Pol. Jajnici.
15.2 idem na ultrazvuk i folikumetriju
duphastone od 10-20dana
klomifen (3-8 dana)
2/21 IVF/ET
NikiPiki, bojim se i pomisliti što bih mu rekla da mi kaže tu izjavu
Ja sam samo otišla kod šefice i iskeširala 4200 😅
Al drago mi je da sam ga poslušala. Kad sam bila mlađa mislila sam da neću raditi te testove, ali sad u ovim godinama i kad sam shvatila kaj se sve može dogoditi ipak sam za. 👍
Ma meni uopće nije upitno hoću li raditi nipt, više je koji i koliko ću ih raditi 😂😂😂
Volim ja znati na čemu sam čim prije.
💔💔💔
Blacksheep meni je mm davao brevactid u guzu, ali mislim da su cure pisale da su si davale i u trbuh. Znam da je i jedna poznanica koja je bila u postupku kad i ja si pikala Brevactid u trbuh (sama se pikala pa drugačije nije ni mogla) i doktor joj je rekao da može i tako. U klinici ti nisu ništa rekli?
Aria slažem se da je ispucavanje stimuliranih postupaka samo na klomifenu sramotno, imaš ionako pravo na 4 postupka stimulacije i nema nikakvog smisla trošiti ih na te minimalne stimulacije. Neznam di si na liječenju? Ako planiraš nastaviti sa klomifenom, možda da se dogovoriš s njima da ti vode postupak kao prirodni (na koja imaš pravo 2 puta) a da ti onda sama kupiš lijek. Kolomifen mislim da ne košta puno, a i sjećam se da sam čitala da su se cure znale tako dogovarati s doktorima.
Da, kutija klomifena dođe oko 40 kuna (ako se ne varam) , sad se ni ne sjetim koliko...pa sad cu cekat srijedu, pa ako nista onaj tjedan poslje cu je pitat sve te stvari. I vidjet. Bas cu se raspitati. Jer ponekad ni ne kazu sve, a pitanja ti kasnije dođu da si mogla pitat ovo ono... Itd.
Ali hvala ti 🥰
👱♀️ 30, 🙆♂️ 33
Spermiogram uredan, ja sam imala laparoskopiju jajovoda, utvrđeno da desni radi, lijevi ne. Pol. Jajnici.
15.2 idem na ultrazvuk i folikumetriju
duphastone od 10-20dana
klomifen (3-8 dana)
2/21 IVF/ET
Da, kutija klomifena dođe oko 40 kuna (ako se ne varam) , sad se ni ne sjetim koliko…pa sad cu cekat srijedu, pa ako nista onaj tjedan poslje cu je pitat sve te stvari. I vidjet. Bas cu se raspitati. Jer ponekad ni ne kazu sve, a pitanja ti kasnije dođu da si mogla pitat ovo ono… Itd.
Ali hvala ti 🥰
Neka ti pišu kao prirodni, platit ćeš si sama.
Samo kao usporedba, moja stimulacija je nekih 6, 7000 kn. Na to ima smisla trošiti stimulirani postupak, a ne na 40kn.
💔💔💔
Ja sam si u trbuh dala i sve sta sam uzimala je islo u trbuh
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji