Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Ožujak 2021. 10:52

I sad sam prošla zaostatke, puf pant.  

anchy321, dakle, što prije ostati trudna da možeš imati slobodne vikende. 

Samara, hihi, bebica se namješta. 

ericaa, nemoj mu uvaljivati aplikaciju, samo mu mazni karticu. 

J_b, Rina89, miss, ericaa, MaloTele, Tiinaa, BjeliS, Nymeria., manemoj, petra30, Meto, Lucyinthesky, Ana26, Emma05, anchy321, 4 sreća, Nakapaka, Dia85, Nadalica, Tuma, vuky, Aura, blacksheep, BAJO1, Nina92, Pami, Tiki, D_Štoperica, Tanja79, Josipab, MilaSt, Sara, ANKSIMORON, aria2019, NikiPiki, Sanjich,  HVALA!!! 

BjeliS, blacksheep, amaterke. Pa prvo odemo u Burger bar. A onda odemo izvaliti se na neko fino osunčano mjesto koje ima cijeđenu naranču. 

Tuma, hahahaha Momoa... Čujem da je neka ženska iz Hrvatske već pokupovala cijelo izdanje. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Ožujak 2021. 10:55

miss, drago mi je da je par dana bolje. Navijam da postane još bolje, vrijeme je da počneš uživati u trudnoći. 

MaloTele, podbacila sam.  Vidjet ću kako će biti za dva dana, možda se još trgnu i uključe u utrku. Ili su bebe previše flegma na tatu. 

BjeliS, na ovom videu se ti bacaš u snijeg? 

aria2019, i ti krivi test koristiš. Vidi se nešto, ali je dosta slabo, pogotovo za taj dan. Od sad nadalje priznajem samo Muller od testova. Ajde izvadi betu da si skratiš muke. Tuga je prirodna, tu smo za tebe. 
    I razmisli da promijeniš doktoricu, ili da barem tražiš drugo mišljenje. Ispucavanje tvojih stimuliranih za ovo je zločin.

manemoj, bez brige, poslat ćemo ti račun iz Burger bara 

Ana26, žao mi je. Meni to djeluje kao da je nešto krenulo, ali odustalo.
    Sad se utješi ovaj vikend na način na koji tebi odgovara. A onda pročitaj uvodne postove o transferu, da se pripremiš. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Ožujak 2021. 10:56

stani, woooohooooo, PUPO!!! A slikica mekića? Kad je beta? 

Meto, di me nađe. Obožavam mace. 
    A to što curkaš, znači samo da blizići i dalje rade rusvaj po tvojoj maternici. Ajde pojačaj taj progesteron i traži da ti napravi UZV ranije, da te smiri. 

Nadalica, pa tko te ne bi volio, pogotovo otkad sam si rezervirala jedno tvoje dijete. Inače, divni su, divni!!! 

Nina92, već si planiram kako ću obrlatiti Gića da mi što prije napravi UZV ako u ponedjeljak beta bude dobro rasla. 

Tiki, pomazi malo curku u moje ime, divna je. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Ožujak 2021. 10:57

NikiPiki, ako dođem do te faze, pitat ću ga za mišljenje. I napraviti ono što ja odlučim da je najbolje (to on ionako očekuje od mene). 
    E sad, hoću li uspjeti stati na jednom testu, to će ovisiti o tome kako ću se osjećati. 

Sanjich, pojma nemam. Navijam za obje, bit ću sretna i s jednom. Sve mi je super, samo da se rodi živo i zdravo, koliko god da ih je. 

nika0302, hvala! 

💔💔💔

vuky
    13. Ožujak 2021. 10:59

Dobila sam m, ( 3 dana kasnije, s obzirom na doze hormona- to je ok ) Uzasno sam gladna vec 2 dana, pojela bi sve, ne mogu si pomoci :/ valjda cu se sabrati kroz dan dva! 

Uglavnom. Narucila sam se i kod profesora V na konzultacije jucer! I onda me opralo da pretjerujem! Ali ne mogu si pomoci, zelim dobiti vise misljenja i onda odluciti! 
    Narucili smo maticnu za oboje za 3mj, inofolic cu poceti opet ( pauzirala sam od njega :/ ) vit D oboje uzimamo, ja cu jos dheu popiti ( imam za 30 dana- pitati cu i sto kazu dr na nju) i Q10 cu naruciti! Inace pazim sto jedem, nista prerađeno, samo domaću hranu, povrca dosta, ribu 2-3x tjedno, meso nastojim domace, jaja, sireve ... mliječno cu izbaciti! voca ne jedem puno zbog inzulinske... slatko vrlooo rijetko...
    mm mora malo srediti prehranu, izbaciti alkohol i cigarete i ne znam dal da njemu uzmemo jos nesto od dodataka ili bude dosta matična i vit D...

Sreca ♥
    13. Ožujak 2021. 11:00

Cure imam pitanje, u cetvrtak bi trebala u zubara, izvaditi zub 😒😑 sta kazete, ici ili odgoditi 🙄

🤍

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Ožujak 2021. 11:01

vuky

Dobila sam m, ( 3 dana kasnije, s obzirom na doze hormona- to je ok ) Uzasno sam gladna vec 2 dana, pojela bi sve, ne mogu si pomoci :/ valjda cu se sabrati kroz dan dva!

Uglavnom. Narucila sam se i kod profesora V na konzultacije jucer! I onda me opralo da pretjerujem! Ali ne mogu si pomoci, zelim dobiti vise misljenja i onda odluciti!
    Narucili smo maticnu za oboje za 3mj, inofolic cu poceti opet ( pauzirala sam od njega :/ ) vit D oboje uzimamo, ja cu jos dheu popiti ( imam za 30 dana- pitati cu i sto kazu dr na nju) i Q10 cu naruciti! Inace pazim sto jedem, nista prerađeno, samo domaću hranu, povrca dosta, ribu 2-3x tjedno, meso nastojim domace, jaja, sireve … mliječno cu izbaciti! voca ne jedem puno zbog inzulinske… slatko vrlooo rijetko…
    mm mora malo srediti prehranu, izbaciti alkohol i cigarete i ne znam dal da njemu uzmemo jos nesto od dodataka ili bude dosta matična i vit D…

Ja te podržavam oko hrpu konzultacija, i sama sam takva. 
    Ja bih dodala još Q10 za oboje.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Ožujak 2021. 11:01

MilaSt

Cureimam pitanje, u cetvrtak bi trebala u zubara, izvaditi zub 😒😑 sta kazete, ici ili odgoditi 🙄

Odgodi, ja sam dogovorila sa zubarkom da u prvom tromjesečju ne radim ništa ako nije baš hitno hitno.

💔💔💔

• aria2019
    13. Ožujak 2021. 11:07

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

miss, drago mi je da je par dana bolje. Navijam da postane još bolje, vrijeme je da počneš uživati u trudnoći.MaloTele, podbacila sam. Vidjet ću kako će biti za dva dana, možda se još trgnu i uključe u utrku. Ili su bebe previše flegma na tatu.BjeliS, na ovom videu se ti bacaš u snijeg?aria2019, i ti krivi test koristiš. Vidi se nešto, ali je dosta slabo, pogotovo za taj dan. Od sad nadalje priznajem samo Muller od testova. Ajde izvadi betu da si skratiš muke. Tuga je prirodna, tu smo za tebe.
    I razmisli da promijeniš doktoricu, ili da barem tražiš drugo mišljenje. Ispucavanje tvojih stimuliranih za ovo je zločin.

manemoj, bez brige, poslat ćemo ti račun iz Burger baraAna26, žao mi je. Meni to djeluje kao da je nešto krenulo, ali odustalo.
    Sad se utješi ovaj vikend na način na koji tebi odgovara. A onda pročitaj uvodne postove o transferu, da se pripremiš.

Čekala sam te da mi spomeneš Mullerov test. Ma do srijede vise nista ne radim. U srijedu u 8 idem vadit betu pa se javim 🥰🥳 a onda budem odlučila kako i šta dalje, dal da idem po još jedno mišljenje ili sta... 💪 Do tada samo kuliram i malo radim 🥳
    Hvala svima cure za podršku 🥰 

👱‍♀️ 30, 🙆‍♂️ 33
    Spermiogram uredan, ja sam imala laparoskopiju jajovoda, utvrđeno da desni radi, lijevi ne. Pol. Jajnici.
    15.2 idem na ultrazvuk i folikumetriju
    duphastone od 10-20dana
    klomifen (3-8 dana)
    2/21 IVF/ET

Dashuri
    13. Ožujak 2021. 11:10

Update s uzv: 12 folikula! Endometrij bidnih 6mm. Aspiracija ipak u utorak!🙏
    Ana i Aria ❤ doc ce to sve na dobro. Ako nije dobro, nije kraj! 😘😘

05.12.2022 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.