Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MISS
    13. Ožujak 2021. 10:28

MTB weeeeee, bas san sretna zbog tebe!!!! 
    Ana26 zao mi je,drzi se ❤️

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

ANKSIMORON
    13. Ožujak 2021. 10:33

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Dobro jutro, kasnije ću čitati što ste sve ovdje natrkeljale. Uff, ženske, koliko vi možete pisati
    Neego, čini li vam se da je ovo pozitivna beta?
    https://ibb.co/42gvyyf

Samo sam zbog tebe cirnula na forum... dakle sretna, vrlim, grlim... drzim fige za dalje...
    Ostale cure kiss svima...

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    13. Ožujak 2021. 10:33

Ana draga, znam da nije neka utjeha, ali vidiš da se nešto kuhalo. Ja ti od srca želim već idući postupak dobitan ❤️🙏

endometrioza

• aria2019
    13. Ožujak 2021. 10:35

Meto

Aria to ti vode kao prirodni? Imala si samo jednu stanicu? Malo je igra zivaca.. aliii moja kuma je tako isla godinu dana i dobila je curicu, sad ce ponovo, takodjer polic. jajnici s tim da su imali temp odnose sa stopericom, jer joj je muzu sgam savrsen i isplatilo se☺️ Malo duravo ali sreca na kraju🙂 zelim ti isto🍀
    Tuma jel moguce da ja nisam vidjela sjenicu, doduse, misam je filtrirala🙈 macor je na na gazdu😂
    Anchy ja kupila sobni bicikl, eno muz kaci robu na nj😅
    Pravo nisam za nista😂

Ne ne vode me kao prirodni, nego piše min stimulirani. Da da i ja isto jedna stanica. Ali dobro sta je tu je. Nedam se 🙏🙏🙏

👱‍♀️ 30, 🙆‍♂️ 33
    Spermiogram uredan, ja sam imala laparoskopiju jajovoda, utvrđeno da desni radi, lijevi ne. Pol. Jajnici.
    15.2 idem na ultrazvuk i folikumetriju
    duphastone od 10-20dana
    klomifen (3-8 dana)
    2/21 IVF/ET

• aria2019
    13. Ožujak 2021. 10:37

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Dobro jutro, kasnije ću čitati što ste sve ovdje natrkeljale. Uff, ženske, koliko vi možete pisati
    Neego, čini li vam se da je ovo pozitivna beta?
    https://ibb.co/42gvyyf

MTB lijepa beta 💪💪

👱‍♀️ 30, 🙆‍♂️ 33
    Spermiogram uredan, ja sam imala laparoskopiju jajovoda, utvrđeno da desni radi, lijevi ne. Pol. Jajnici.
    duphastone od 10-20dana
    klomifen (3-8 dana)
    2/21 IVF/ET

NikiPiki
    13. Ožujak 2021. 10:37

Mtb bravo! 🎉 Stvarno si nevjerojatna, ne znam dal' itko ima takvu uspješnost u postupcima. Ali nije ni čudo kad vidim kaj si sve poduzela da uspiješ! 💪
    Ana, drži se! ❤️
    Hvala svima za komentare jučer, jednostavno nisam u stanju redovno pratiti i pisati. 🙈
    Dada je pitala za testove.. Ja sam radila Panoramu prema preporuci najspominjanijeg doktora, a sigurna sam da će i Mtb to (naravno, nakon provedenog istraživanja 😁). 

13. Ožujak 2021. 10:38

Mtb sta mislis jesu se to obje primile 🤭🤭🤭

13. Ožujak 2021. 10:40

aria2019

Meto

Aria to ti vode kao prirodni? Imala si samo jednu stanicu? Malo je igra zivaca.. aliii moja kuma je tako isla godinu dana i dobila je curicu, sad ce ponovo, takodjer polic. jajnici s tim da su imali temp odnose sa stopericom, jer joj je muzu sgam savrsen i isplatilo se☺️ Malo duravo ali sreca na kraju🙂 zelim ti isto🍀
    Tuma jel moguce da ja nisam vidjela sjenicu, doduse, misam je filtrirala🙈 macor je na na gazdu😂
    Pravo nisam za nista😂

Ne ne vode me kao prirodni, nego piše min stimulirani. Da da i ja isto jedna stanica. Ali dobro sta je tu je. Nedam se 🙏🙏🙏

Nadam se da ipak vode pod prirodni bez obzira sta pisu.... jer na ovaj nacin ispucat stimulirane pokusaje je bas bacanje u vjetar. Zato i postoje stimulirani da iz jednog pokusaja pokusas imat jos koji fet uz to a ne na 1js se oslanjat 🤔🙄

nika0302
    13. Ožujak 2021. 10:48

Mtb odlicna beta ❤❤🎉🎉🎉🎉🎉
    Ana žao mi je 😪😪

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

• aria2019
    13. Ožujak 2021. 10:50

Sanjich 👶🤱

aria2019

Meto

Pravo nisam za nista😂

Nadam se da ipak vode pod prirodni bez obzira sta pisu…. jer na ovaj nacin ispucat stimulirane pokusaje je bas bacanje u vjetar. Zato i postoje stimulirani da iz jednog pokusaja pokusas imat jos koji fet uz to a ne na 1js se oslanjat 🤔🙄

Sve znam, ni ja neznam sta rec. Vidjet cemo za 2tjedna kad idem kod moje ginekologice. Ali ako je vec rekla da terapija ostaje ista. Sad nezz ni sta da kazem ni nista. Jer mi se sve izmješalo. Tuga, razočaranje, plače mi se, ali jos uvijek se drzim. A moj dragi on je moja najveća podrška. On se jos uvijek nada da se čudo desi. A ako ne kaze skupa ćemo sve prebrodit 🥺🥰

👱‍♀️ 30, 🙆‍♂️ 33
    duphastone od 10-20dana
    klomifen (3-8 dana)
    2/21 IVF/ET

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.