MTB ne tješim, samo šaljem jedan crni zagrljaj ❤️
Emma ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Emma❤
Ne znam sto bih ti prep.da vadis. MTBica je ekperta na tom podrucju..
Ja sam vit.D kontrolirala jos.
oharascarlett14@gmail.com
MTBica ne tješim 😘❤️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
MTB ❤️💪
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
manemoj 💕
BjeliS 💕a mislim da mi je on dobar..jer mi je uvijek dobar kad ga vadim. Ja sam ga pila uvijek i prije kad nisam znala da je toliko bitan za ovo..sad je to "nova moda" za mpo pa se pridaje tome masu vaznosti. Zimi kad nema sunca ga pijem podosta..a liti smanjim na 1 tj ili uopce ne pijem jer boze moj...sunce. A sad sam kroz postupak pila D-vital od 25000IU.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Mtb-❤️
Emma-❤️
Cure šaljem zagrljaj ❤️.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
MTB 💕 k vragu i k tri....
Emma Izvini, nisam pratila bas jucer, uzeli smo mm i ja dan za sebe- Prepostavljam da je test negativan, koji si dt?
Naša ( moja) odluka je da do ljeta sigurno ne idem nikamo, hocu odmoriti psihicki i fizicki! Bilo mi je stresno, pao mi je libido, a meni je sex jako jako bitan, a zadnja 4mj usljed hormonske terapije mi budu ( cesto) bolni odnosi, pa izbjegavam, to mi sve utjece na psihu a i brak jer cu mm odgurati skroz od sebe! ici cu na konzultacije u ivf i beta plus- cekam odgovore trazila sam tjedan poslje Uskrsa,narucila bi se kamo mi bude pasalo onda preko hzzo ( mislila sam iskoristiti prirodnjak a da mi nadoplatimo lijekove? dal je to glupa ideja? )
Mi krenuli u nabavu suplamenata, napravili plan za trening, planinarenje... a ja bi cim zatopli iole krenula i sa kupanjem- navodno malo hladnije more je jako dobro, pa bi kombinirala- trcanje pa u more ... uglavnom, luda sam ... I mm me za rođendan ( koji je na Uskrs) vodi u toplice.... uglavnom... hocu guštati....
Nešto se sniježi danas posvuda..jer je malo snijega palo i kod nas moru. Piskili smo🥶🐧🧊🌨❄🌬🌫☁️☃️⛄❄🆒️…
Zapravo sam posumnjala na vanmaternicnu opet pa me panika uhvatila zbog ovih cudnih bolova koji su me uhvatili pa da mi glava bude mirna do sutra dok ne vadim krv😑. Nema gore stvari nego kad postupak ne zavrsi ne samo negativnim testom nego plus jos moras na operaciju jer se nisi dovoljno napatila😏🙄. Anywayz sretna sam bar radi toga jer je meni i to uspjeh😬🥴😜. Sutra uz betu vadim jos folnu, homocistein, tsh, amh, zeljezo…nez bili jos sto kad vec vadim🤔
❤
05.12.2022 💗
MTB 💕 k vragu i k tri….
EmmaIzvini, nisam pratila bas jucer, uzeli smo mm i ja dan za sebe- Prepostavljam da je test negativan, koji si dt?
Naša ( moja) odluka je da do ljeta sigurno ne idem nikamo, hocu odmoriti psihicki i fizicki! Bilo mi je stresno, pao mi je libido, a meni je sex jako jako bitan, a zadnja 4mj usljed hormonske terapije mi budu ( cesto) bolni odnosi, pa izbjegavam, to mi sve utjece na psihu a i brak jer cu mm odgurati skroz od sebe! ici cu na konzultacije u ivf i beta plus- cekam odgovore trazila sam tjedan poslje Uskrsa,narucila bi se kamo mi bude pasalo onda preko hzzo ( mislila sam iskoristiti prirodnjak a da mi nadoplatimo lijekove? dal je to glupa ideja? )
Mi krenuli u nabavu suplamenata, napravili plan za trening, planinarenje… a ja bi cim zatopli iole krenula i sa kupanjem- navodno malo hladnije more je jako dobro, pa bi kombinirala- trcanje pa u more … uglavnom, luda sam … I mm me za rođendan ( koji je na Uskrs) vodi u toplice…. uglavnom… hocu guštati….
Cini ko se kao odlican plan i bravo za to sta si odlucila malo pauzirat i napunit baterije! 😊 drzim fige na najjace 🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji