Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    11. Ožujak 2021. 08:17

vuky

MTB 💕 k vragu i k tri….
    EmmaIzvini, nisam pratila bas jucer, uzeli smo mm i ja dan za sebe- Prepostavljam da je test negativan, koji si dt?
    Naša ( moja) odluka je da do ljeta sigurno ne idem nikamo, hocu odmoriti psihicki i fizicki! Bilo mi je stresno, pao mi je libido, a meni je sex jako jako bitan, a zadnja 4mj usljed hormonske terapije mi budu ( cesto) bolni odnosi, pa izbjegavam, to mi sve utjece na psihu a i brak jer cu mm odgurati skroz od sebe! ici cu na konzultacije u ivf i beta plus- cekam odgovore trazila sam tjedan poslje Uskrsa,narucila bi se kamo mi bude pasalo onda preko hzzo ( mislila sam iskoristiti prirodnjak a da mi nadoplatimo lijekove? dal je to glupa ideja? )
    Mi krenuli u nabavu suplamenata, napravili plan za trening, planinarenje… a ja bi cim zatopli iole krenula i sa kupanjem- navodno malo hladnije more je jako dobro, pa bi kombinirala- trcanje pa u more … uglavnom, luda sam … I mm me za rođendan ( koji je na Uskrs) vodi u toplice…. uglavnom… hocu guštati….

vuky meni se tvoj plan čini prva liga i nekako mi zvučiš super i skroz kužim ovo za sex👍Trčanje mi je i samoj mentalna higijena i izvuče me iz koječega, tako da totalno pozdravljam tu odluku.
     Ovo za odmor je isto super, mislim da od forsiranja nema ništa definitivno.
    Baš me zanimaju dojmovi iz obje klinike i zanima me da li se kod njih mogu iskoristiti i prirodnjaci preko Hzzo-a, to sam zaboravila pitati(znam samo da kod Škvorca mogu).
    Women_name super za nalaze, te beštije od bakterija su baš gnjavaža 💪
    Slee drago mi je i tebe čuti ❤️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

sbjelisi
    11. Ožujak 2021. 08:22

Woman super ❤
    Vuky odlican plan ❤❤😋
    Emma95 u dobra si!  Ravo za vit.d!
    Ja mislim da danas treba jedan SPOILED DAN za sve! Juhu! Jedino, prvo moram malo (puno) raditi 😋

oharascarlett14@gmail.com

• Ana26
    11. Ožujak 2021. 08:31

https://ibb.co/CwvfqwC

Kod mene i danas sjena sjenine sjene. Uspoređivala sam testove s Metinim i kod nje se jasno vidi razlika svaki dan,a kod mene nikako da krene tamniti.
    Npr .kad sam prirodno ostala trudna i kad mi je 1 dan kasnila menga navečer sam pravila test i druga crta je bila tamna kao i prva pa mi je ovo nekako preeeeesvijetlo. 
    MTB možda nam je samo još rano. Nećemo se još predati! 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Ožujak 2021. 08:36

Hvala, cure.
    ribic, Slee, blacksheep,  pih. Vadila sam betu i u mjesecima kad nisam bila u stimulaciji, a krv je tekla iz mene, kamoli neću sad.  Terapija do subote, onda beta. Ja sam štrebsa.

Emmma05, I feel you. Mene isto strah vanmaternične, a baš dosta jake bolove imam. Držmo fige da nam samo jajnici protestiraju protiv utrića jer žele da krene menstruacija.

vuky, potpisujem planove za odmor i uživanje!!!  I za GK!!!, koji nisi napisala, ali znam da ga imaš 

*.Women_name.*, woooohooo, nema više beštije!!! 

Ana26, ma vadi i ti betu u subotu, onda ćeš sve znati. 

💔💔💔

Ruska1986
    11. Ožujak 2021. 08:37

Ana26

https://ibb.co/CwvfqwC

Kod mene i danas sjena sjenine sjene. Uspoređivala sam testove s Metinim i kod nje se jasno vidi razlika svaki dan,a kod mene nikako da krene tamniti.
    Npr .kad sam prirodno ostala trudna i kad mi je 1 dan kasnila menga navečer sam pravila test i druga crta je bila tamna kao i prva pa mi je ovo nekako preeeeesvijetlo.
    MTB možda nam je samo još rano. Nećemo se još predati!

Sa, sjena se vidi... Mozda da ne radis test ponovo sutra neg prekosutra..  Tad bi se trebala vidit vec neka konkretna crtica i nadam se da ce bit 🙏🏻

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Emma05
    11. Ožujak 2021. 08:37

vuky

Emmasorry, ne znam kako ovaj dio prije snjeskica i pahulja nisam ni procitala- to sam samo preskocila- ko to nesto o vremenu pise 🤣🤣🤣🤣 rano mi je jos i nisam kavu popila!
    Vrlim, razumijem ❤️
    Ja sam vadila b12, d vit, folnu, ferritin, tsh, dheu…

Pa daa danas snjeg i sunce❄🌞🤔😜.nebi virovala🤣...
    Da i B12 bi mogla..buni me ta doza koju kao treba uzimati jer svugdje pise drugacije..uzela sam isto aktivni oblik kao i folnu. A dheu sam vadila prije postupka...ali nije mi pogledao ni jedan nalaz koji sam donijela..🤷‍♀️

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

Ruska1986
    11. Ožujak 2021. 08:38

*.Women_name.*

Jutro cure.
    Zvali su me, rijesila sam se bakterije 🎊🎊urin sterilan
    Idem sad citat zaostatke

🥳🥳🥳🥳

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Kacusha
    11. Ožujak 2021. 08:39

Mtb, Emma ☹️ novi planovi i hrabro dalje 💪🌺

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Ožujak 2021. 08:45

Tko je lažljiva kuja?
    Sad sam pogledala kod jakim sunčevim svjetlom i jako jako jako jako slabo se ipak nazire sjenica.
    Čak je i MM vidi, a oboje smo ćoravi. Ali baš je jako jako jako jako slaba.
    Dakle, ajmo kladionicu. Biokemijska ili vanmaternična? : histerija : : panika : : ludilo :
    Kunem se da noćas nisam vidjela ništa.
    Ajmo bez optimizma, samo mi držte fige da nije vanmaternična jer stomak me baš dosta boli. 
    A skoro nevidljiva sjenica je ipak premala beta za ovaj dan.

💔💔💔

blacksheep
    11. Ožujak 2021. 08:48

🤞🤞🤞🤞 (na rukama i na nogama)

Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
    1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
    17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.