Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Ožujak 2021. 21:57

ericaa

MTB vrh 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ko je mala garava na kraju???

U međuvremenu je drmnio par rakija jer ga boli i jer smije (nije pio prije donacije uopće mjesecima), pustio Balaša i organizirao one man tulum 🙄

💔💔💔

ericaa
    10. Ožujak 2021. 22:09

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ericaa

U međuvremenu je drmnio par rakija jer ga boli i jer smije (nije pio prije donacije uopće mjesecima), pustio Balaša i organizirao one man tulum 🙄

😁😁😁 odlicno! I ja znam organizirat one man tulum i bude super 😬😉

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Lucyinthesky
    10. Ožujak 2021. 22:22

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucyinthesky

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

manemoj, jel vidiš ti njih? Svako toliko, nimalo suptilno, sad ću i ja na crnu listu, hihihi.
    Ko da se ti nisi naznojila i namučila da tu dođeš. Pih.

blacksheep, ako kao i ja imaš samo PAI1 hetero, teško da možeš dobiti na recept. Ako dobiješ nekog naklonog hematologa, mooožda, ali baš jako teško. Ako imaš neku luksuzniju kombinaciju kao naša lucyinthesky, onda ćeš dobiti. Ali, opet, to ti treba dati hematolog, ne može običan ginekolog.

BjeliS, toliko trudna da krenem lizati monitor još nisam.

Neš ti luksuza, u pm 🙄🤦‍♀️😁

A znam te.
    Ljubomorna si što sam Giću posebna, pa si si nabavila neku zanimljivu, egzotičnu dijagnozu da ga zainteresiraš.
    Leeeeeejjjjjmmmmmm!

Yep, druga po redu 😎
    Nego, fejs ti to izbacuje jer si trudna, deal with it 🤞🤞🤞😘❤️
    Nymeria jupi, navijam za tebe ❤️
    Ja sam si bila zabiljažila sve vaše preporuke za serije i filmove i slučajno to obrisala...😭

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lucyinthesky
    10. Ožujak 2021. 22:24

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ericaa

E to, bravo MTBicin čovječe 👍🍻

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Ožujak 2021. 22:33

Emma05, neee radi mi tooooo 😢😢😢😢
    Theo James 🐔🐔🐔🐔🐔

Lucyinthesky, zadnja se računa, sve prije su bile samo proba 😎
    Budem ti ja nalijepila opet svoj popis kad ti bude trebalo 😘

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Ožujak 2021. 22:34

ericaa

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ericaa

😁😁😁 odlicno! I ja znam organizirat one man tulum i bude super 😬😉

Nemam dovoljno tava za ovo 😳👀👀🙄

💔💔💔

Nina985
    10. Ožujak 2021. 22:45

Bok drage moje cure,
    Evo mene natrag nakon 3 mjeseca pauziranja. FET bi trebao biti u utorak (ako budem negativna na koronu, inače kolega koji je sa mnom sjedio u uredu, na metar od mene, se zarazio koronom i leži u bolnici, zadnji put smo se vidjeli prije 12 dana, a tek sam danas saznala da je od subote u bolnici), sinoć sam si dala štopericu, znači sutra bi trebala biti ovulacija. Folikul vodeći je na desnom jajniku, desni jajovod je prohodan pa šta mislite da ja muža probudim i da odradimo keks večeras ili ujutro just in case?

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

sbjelisi
    10. Ožujak 2021. 22:47

Nina985

Bok drage moje cure,
    Evo mene natrag nakon 3 mjeseca pauziranja. FET bi trebao biti u utorak (ako budem negativna na koronu, inače kolega koji je sa mnom sjedio u uredu, na metar od mene, se zarazio koronom i leži u bolnici, zadnji put smo se vidjeli prije 12 dana, a tek sam danas saznala da je od subote u bolnici), sinoć sam si dala štopericu, znači sutra bi trebala biti ovulacija. Folikul vodeći je na desnom jajniku, desni jajovod je prohodan pa šta mislite da ja muža probudim i da odradimo keks večeras ili ujutro just in case?

Daaa

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Ožujak 2021. 22:47

Nina985

Bok drage moje cure,

Pročitaj uvodne postove, tamo piše kad se točno u FETu treba seksati 😁

💔💔💔

sbjelisi
    10. Ožujak 2021. 22:48

Nina985 odlicna priprema za FET

oharascarlett14@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.