Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    02. Ožujak 2021. 22:18

Meto

Miss super vijesti❤️❤️ Cuvajte se🥰
    Sbjelis koja si ti kraljica😂😂 3x2 od 100, ni nezz jel kod nas imaju od 200mg🤷‍♀️
    Malalaja uvijek na nulu😂 moj dr trazi skroz obrijano na aspiraciji.. nisam fan frizurica🤷‍♀️
    Mtb evoooo

Da, imaju.. Nedavno je izislo od 200
    I debilno mi je i retardirano da pisu 3x2 i pretpostavljao da bih ja trebala znati od koliko?! Isto je s estrofemima! 2x1 
    1 sta?! Ima tableta od 1mg, ima od 2mg
    Debilana

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Ožujak 2021. 22:21

BjeliS 💕👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Inače, ovaj moj je predoslovno shvatio da je ovo naš postupak.
    Čitao je da je bitno opuštanje prije i poslije transfera i nešto antistres.
    Pa je frajer otišao na tretman prije transfera (i skoro zakasnio, bio je sav razliven i uspavan). I na masažu nakon transfera.
    Trebala sam im reći da bebe u njega implantiraju, njemu bi se sigurno ulovile.

Šta je???
    😂😂😂😂
    😎

Je.
    Seronja.
    Ja mu vraćam tako što mu svako toliko predbacujem da ja nosim NJEGOVO dvoje djece (valjda su njegovi ), a on meni neće ____________ (fill in the blank).

💔💔💔

sbjelisi
    02. Ožujak 2021. 22:22

Sad sam se iznervirala 😂
    Mrzim cinjenicu da SVE moras pitati. 
    Da u sve moras biti involvoran. 
    Ako se sam ne boris za sebe, ako sam ne izvadis krv, ne istrazis imas li trombo.. Kuzis..
    Pa sta je 2x2 doza? Mjera nečega? Popisdzim svaki put kad sam u klinici i kazu mi neki umnozak. A tek kad me na moje pitanje Čega blijedo pogledaju, dodje mi da im distancirani samar opalim.
    Tako. 
    Sad sam i službeno u pmsu. 

sbjelisi
    02. Ožujak 2021. 22:24

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS 💕👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Inače, ovaj moj je predoslovno shvatio da je ovo naš postupak.
    Čitao je da je bitno opuštanje prije i poslije transfera i nešto antistres.
    Pa je frajer otišao na tretman prije transfera (i skoro zakasnio, bio je sav razliven i uspavan). I na masažu nakon transfera.
    Trebala sam im reći da bebe u njega implantiraju, njemu bi se sigurno ulovile.

Šta je???
    😂😂😂😂
    😎

Je.
    Seronja.
    Ja mu vraćam tako što mu svako toliko predbacujem da ja nosim NJEGOVO dvoje djece (valjda su njegovi), a on meni neće ____________ (fill in the blank).

S anglasak na DVOJE 😎
    Ahaha, zaduzio se, a ni ne zna 😂😂😂😂😂

sbjelisi
    02. Ožujak 2021. 22:26

A za stopericu mi pise da sam dobila 1/4 ampule.
    Koliko je to? I koju hebemu edukaciju moram proci da znam kaj sam primila odn.koliko mg??

sbjelisi
    02. Ožujak 2021. 22:28

E, i onda im smeta kaj se bavimo istraživanjima!
    Jebate doktorate koram citat da skuzim koju sam dozu cega dobila!  

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Ožujak 2021. 22:32

malala, pih, očito ne pratiš. O tome smo već pisale.
    One koje su lakšeg morala se skidaju već na parkingu i apsolutno su bezdlake.
    Mi pristojne njegujemo lijepu frizuricu, i doktori nas vole takve. 
    Još imamo AuroraB, za koju ne znam što ima dole, ali očito je vrijedno da se cijeli konzilij sazove da vidi to čudo. 

BjeliS, to je 3*2*100mg. Da, ima i od 200, ali nisu tako seksi kao ove od 100.
    Duphaston je isto progesteron.
    U Beti sam dobivala i injekcije progesterona 7 dana.
    Vidim, napeta si. Opusti se malo. Relax. Možda i spontano trudna ostaneš pa će te napadati po Rodi radi toga. 

J_b, ovisi od osobe do osobe hoće li ti dati nešto. Povuci me za jezik sutra, pa bum se raspisal.

Meto, hvala!
    A slika muža? 

💔💔💔

Tuma
    02. Ožujak 2021. 22:32

Meto ima od 200, meni nekad pošalju od 100, a nekad od 200. Ovih od 200 je manje u kutiji, tako da ako uzimam od 100 stavim 2, a od 200 1 😊
    I opet ponavljam ako netko treba utrogestan, ja imam nekoliko viška kutija (4-5) pa pošaljem 😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Ožujak 2021. 22:34

Tuma

Meto ima od 200, meni nekad pošalju od 100, a nekad od 200. Ovih od 200 je manje u kutiji, tako da ako uzimam od 100 stavim 2, a od 200 1 😊
    I opet ponavljam ako netko treba utrogestan, ja imam nekoliko viška kutija (4-5) pa pošaljem 😊

Pa to čuvaš za Bozmu, zar nije već zabezecirala? 

💔💔💔

sbjelisi
    02. Ožujak 2021. 22:39

Nisam napeta. 
    Ljuta sam što pisu ko debili i onda se ljute na nas šta smo nešto pogriješile. Napiši kako valja i neće biti grešaka.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.