Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Ožujak 2021. 21:27

Tuma, požalit će žena što se rodila, išla na IVF i prirodno oplodila (bude Bozma izvukla iz nje i listu suplemenata koja je prethodila spontanim trudnoćama). 
    Je, fora je serija, nije me Virgin River tako navukao...

BjeliS, standardna za IVF kliniku.
    - 3x2 utrića
    - 3x1 duphaston
    - normić po potrebi
    - folacin 5mg
    - clexane
    - i onda andol ne trebam
    - vidjet ćemo još za dodatni progesteron 
    Hvala na opisu za Clexane. Namještam si novi alarm, već ih imam hrpu.

💔💔💔

sbjelisi
    02. Ožujak 2021. 21:27

Ruska1986

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Tuma

Ruska1986

Na Rodinom forumu se vode opake rasprave o potpomognutoj u Vuk Vrhovcu. Zadnje dvije strane, ako nekog zanima.. Rasprava pocinje na predzadnoj stranici, negdje na sredini. Nije mi samo jasno kako je zena uspjela dogurat do 10 blastica 🤔

Da, koja tema? Daj link, baš me zanima

http://forum.roda.hr/threads/87551-Potpomognuta-na-VUK-VRHOVCU/page73

od posta 3623

Eto, MTB me pretekla… Al kako je zena dosla do 10 blastica, mene to zanima?

Hijao, ako ima 10 blastica, nije niti čudo šta su prirodno napravili dite. 😋😎✌

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    02. Ožujak 2021. 21:32

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Inače, ovaj moj je predoslovno shvatio da je ovo naš postupak.
    Čitao je da je bitno opuštanje prije i poslije transfera i nešto antistres.
    Pa je frajer otišao na tretman prije transfera (i skoro zakasnio, bio je sav razliven i uspavan). I na masažu nakon transfera.
    Trebala sam im reći da bebe u njega implantiraju, njemu bi se sigurno ulovile.

Šta je???
    😂😂😂😂
    😎

sbjelisi
    02. Ožujak 2021. 21:34

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS 💕👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

anchy321

Meni je u toj cijeloj priči od svega najgori dio gdje ona nju napada jer je ostala prirodno trudna… 🤮🙄

Kurvetina jedna, ne samo da je JEDNOM ostala spontano trudna, nego DVAPUT!!! Kako ima uopće obraza napisati to na forum da svi znaju za njenu sramotu?!?!
    (plus, jadna je žena imala vanmaterničnu između te dvije trudnoće, a nije joj cvijeće ni prije raslo po putu)

Molim? 👀
    Sramotu?
    Stvarno?
    Ja bi se staaaaaaalno sramila ❤😎✌

Pa pročitaj temu pa ćeš vidjeti, gdje je žena napada što je ostala spontano trudna umjesto da ode na FET

Maaa.. Neda mi se živcirat. 😎

ma2013 👣
    02. Ožujak 2021. 21:35

Miss, odlične vijesti. 🥰
    A ovo na Rodinom forumu nije vrijedno komentara, napadati nekog jer je ostao prirodno trudan. Ko da su u vrtiču. 🤦🏻‍♀️ Ni jedna situacija nije za osudu, mislim da bi se trebale veseliti s njom zbog toga, a ne pljuvati po njoj jer ima 10 blastica 🤦🏻‍♀️
    Anyway, drago mi je da sam na tu na ovom pozitivnom forumu ❤️🥰

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

Anči 💕
    02. Ožujak 2021. 21:36

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

anchy321

Meni je u toj cijeloj priči od svega najgori dio gdje ona nju napada jer je ostala prirodno trudna… 🤮🙄

Kurvetina jedna, ne samo da je JEDNOM ostala spontano trudna, nego DVAPUT!!! Kako ima uopće obraza napisati to na forum da svi znaju za njenu sramotu?!?!
    (plus, jadna je žena imala vanmaterničnu između te dvije trudnoće, a nije joj cvijeće ni prije raslo po putu)

Nisam joj mogla vidjet potpis pa nisam bas skroz upućena...ovo za vanmaterničnj sam vidjela..ma užaaaas..točno u nekim zivotnim situacijama se pokaže istinita ona izreka žena je ženi vuk...još kad vidim takve komentare po forumima di očekuješ neku podršku i razumjevanje..užaaaas.mislim da bi bilo idealno da je vratila sad tih 10, da se netko ne nađe uvrijeđenim, pa sta bude bude...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

sbjelisi
    02. Ožujak 2021. 21:36

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Tuma, požalit će žena što se rodila, išla na IVF i prirodno oplodila (bude Bozma izvukla iz nje i listu suplemenata koja je prethodila spontanim trudnoćama).
    Je, fora je serija, nije me Virgin River tako navukao…

BjeliS, standardna za IVF kliniku.
    - 3x2 utrića
    - 3x1 duphaston
    - normić po potrebi
    - folacin 5mg
    - clexane
    - i onda andol ne trebam
    - vidjet ćemo još za dodatni progesteron
    Hvala na opisu za Clexane. Namještam si novi alarm, već ih imam hrpu.

MTBica  ti bi jos progesterona?
    Sta mrzim kad pisu 3x2! Koliko je to?? 3x200mg ili 3x400mg?? 
    Za šta služi duphaston, to nisam nikada služila 😁👀

sbjelisi
    02. Ožujak 2021. 21:38

malala

Cure, jedno pitanje. Malo me sram…. 🤫🤭
    Kakve frizure imate kad idete u postupke? 🙈

Mislim da je najbolje da ostanes vjerna svojoj urednoj frizuri, kakva god to bila. 😋
    Samo da naprravis frisko frizuru. 

❤️J_0209_b😺
    02. Ožujak 2021. 21:48

BjeliS 💕👣

J_b

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Tuma

Women_name daaaaa🥳🥳🥳 još dan i pol haah🥳🥳❤️
    MTB ja sam si decapeptyl morala dati 6 dana nakon aspiracije do 10 ujutro 😊

Meni je Gić napisao i naglasio svuda da si dam 5.3, dakle 6 dana nakon aspiracije. Samo nije napisao u koliko ni u koji dio tijela.
    Ali je baš se potrudio da naglasi da je 5.3., dobro da mi nije u ruku ugravirao
    Rekao je da je bitno jer je taj dan očekivana implantacija, ako do nje dođe.

Mizda sam negsje propustila.. Al zakaj se daje ta injekcija?

Implantaciju, kaze MTBica

Ok. Implantacija, kuzim.. Jel to individualno, jel ovisi o nalazima? Svi spominju nekakve injekcije poslije transfera, pa zato pitam.. U kojem slučaju se daju te injekcije za implantaciju..? Malo sam izgubljena.. 

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

Meto
    02. Ožujak 2021. 21:52

Miss super vijesti❤️❤️ Cuvajte se🥰
    Sbjelis koja si ti kraljica😂😂 3x2 od 100, ni nezz jel kod nas imaju od 200mg🤷‍♀️
    Malala ja uvijek na nulu😂 moj dr trazi skroz obrijano na aspiraciji.. nisam fan frizurica🤷‍♀️
    Mtb evoooo

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.