Manemoj manemooooooj, bildas krvnu sliku! Brava 😋
Miss mišić je pravi lavić 😍 Bravi!! Disciplinirani ste i gospon hematom se povlači, samo dalje takoooo 😋❤❤
MTBica koja ti je terapija osim tog na D sta ga zabijes 6ti dan i clexana? Utrici ništa, nikakav progesteron, nada? Pričaj, educiraj nas.
Clexane svaki dan u isto vrijeme, navečer. Igla.. Onak, nije loša, ali nije gonal pen. Barem meni. Moram probit gornji sloj kože pa trzam, kao da mi se ruka trese, dok ne probijem, onda polako giram do kraja. Palcem istisnem sadržaj, polako. Mene peče kada sadrzaj udje, ali nakon 10min prodje. Pikam se u trbuh, mjenjam strane. Plava sam, stas...
Neki dan sam citala o tim odobrenjima za clexane.... Bas su ga zakonplicirali..
Anitaram.. ❤
oharascarlett14@gmail.com
Meni je u toj cijeloj priči od svega najgori dio gdje ona nju napada jer je ostala prirodno trudna… 🤮🙄
Meni je žao što se žena s 10bc uopće ima potrebu opravdavati nekome s foruma, svi smo mi gosti na ovom svijetu i nikome ne trebamo podnositi račune, pogotovo ne nekome tko ima takav način komunikacije. Razumijem i stav ove druge žene i njenu bolnu frustraciju, ali nije riječ o njenim bc tako da nek ne brine tuđu brigu
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Ruska1986 je je, u pravu si..krivo san napisala, znaci 16.3 anomaly scan ..
MTB jedva vas cekamo !!! ❤️❤️
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
MISS, super 💙
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Meni je u toj cijeloj priči od svega najgori dio gdje ona nju napada jer je ostala prirodno trudna… 🤮🙄
Kurvetina jedna, ne samo da je JEDNOM ostala spontano trudna, nego DVAPUT!!! Kako ima uopće obraza napisati to na forum da svi znaju za njenu sramotu?!?!
(plus, jadna je žena imala vanmaterničnu između te dvije trudnoće, a nije joj cvijeće ni prije raslo po putu)
💔💔💔
Alice, ne razumijem se u maternice, ali znam da žene koje imaju septum moraju operirati. Koliko vidim, ti imaš naglašenu sedlastu? Ne znam je li to isto što i septum? U svakom slučaju, anomalije maternice otežavaju implantaciju i znaju izazivati pobačaje, tako da nije za igrati se.
Eventualno možeš tražiti još jedno mišljenje prije operacije.
Koliko ja znam nije mi ništa spominjao za septum. Rekao mi je da se prije trudnoce mora obaviti korekcija tj. počistiti i oblikovati maternicu što normalnije. Pitala sam da li je to nešto zahtjevno rekao je da nije jako.
Naravno voljela bi i ja još jedno mišljenje stručno samo nisam pametna gdje bi otišla, misliš privatno?
Podobnik, Beta Plus?
Ne znam da li bi bilo pametno recimo kada bi otišla u Beta Plus ili Pol.IVF odmah uz to pitati i za proces i mišljenje MPO s obzirom na dečkov lošiji nalaz biopsije?
Ispričavam se ako previše zamaram
Ne zamaraš. Možeš privatno. Čak ne moraš kod nekoga tko je specijaliziran za MPO, dovoljan ti je netko tko je dobar sa maternicama.
Iskreno, ja sam sad pristrana i volim IVF, ali jako mi se sviđa što su rekli jednoj lavici tamo (ne sjećam se kojoj) - nakon što je njezin doktor forsirao operaciju, došla je kod njih na konzultacije a netko (mislim čak Gić) joj je rekao da on nema običaj operirati zdrave žene. Volim privatnike koji odbiju nešto što im donosi pare jer misle za najbolje dobro klijenata.
Sigurno joj to nije sefica rekla 🤭🤭 ali da, sjecam se i ja da je netko ovdje to pisao
😂😂
Kurvetina jedna, ne samo da je JEDNOM ostala spontano trudna, nego DVAPUT!!! Kako ima uopće obraza napisati to na forum da svi znaju za njenu sramotu?!?!
(plus, jadna je žena imala vanmaterničnu između te dvije trudnoće, a nije joj cvijeće ni prije raslo po putu)
Molim? 👀
Sramotu?
Stvarno?
Ja bi se staaaaaaalno sramila ❤😎✌
Women_name daaaaa🥳🥳🥳 još dan i pol haah🥳🥳❤️
MTB ja sam si decapeptyl morala dati 6 dana nakon aspiracije do 10 ujutro 😊
Meni je Gić napisao i naglasio svuda da si dam 5.3, dakle 6 dana nakon aspiracije. Samo nije napisao u koliko ni u koji dio tijela.
Ali je baš se potrudio da naglasi da je 5.3., dobro da mi nije u ruku ugravirao
Rekao je da je bitno jer je taj dan očekivana implantacija, ako do nje dođe.
Mizda sam negsje propustila.. Al zakaj se daje ta injekcija?
Implantaciju, kaze MTBica
Molim? 👀
Sramotu?
Stvarno?
Ja bi se staaaaaaalno sramila ❤😎✌
Pa pročitaj temu pa ćeš vidjeti, gdje je žena napada što je ostala spontano trudna umjesto da ode na FET
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji