Na Rodinom forumu se vode opake rasprave o potpomognutoj u Vuk Vrhovcu. Zadnje dvije strane, ako nekog zanima.. Rasprava pocinje na predzadnoj stranici, negdje na sredini. Nije mi samo jasno kako je zena uspjela dogurat do 10 blastica 🤔
Da, koja tema? Daj link, baš me zanima
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Pozdrav svima, citam redovito, ali ne pisem.
MTB drzim ti fige 🤞 i pratim situaciju 🤣 sretno!
Svima zelim visooooookkkeeee bete , dosadne, uzasne monotone trudnoce, puuuuno debelih stomaka i zdrave djecice!!!!! Drzite se lavice!!!!!! Vrlim vas 😋
Slobodno ti i piši, vidiš da ovdje pišemo samo o jako pametnim stvarima.
Jeje, zapitala sam se George Clooney s azo ili Deni Devito s normo 🤣🤣🤣😂😂😂😂
I, koja je odluka?
Vidiš, nije laka dilema. Teško filozofsko pitanje.
Uopće nije teška odluka , dokle god postoji TESE 😁😂 sigurna sam da obje to mislite 😁
Paaa. ako je umjesto Clooneya Hemsworth, onda ja stvarno nemam o čemu razmišljati…
Chris izgleda kao da ima čvrstu i spretnu… dušu
Ja ovakva savrsena, ne znam da li bih jos jednom muskarcu u zivotu mogla oprostiti sterilitas 🤚
Ni ovima sa dušom poput kamena mudraca 😋😋😋
Na Rodinom forumu se vode opake rasprave o potpomognutoj u Vuk Vrhovcu. Zadnje dvije strane, ako nekog zanima.. Rasprava pocinje na predzadnoj stranici, negdje na sredini. Nije mi samo jasno kako je zena uspjela dogurat do 10 blastica 🤔
Aj stavi link ja ne znam kako doc do tog foruma 😂
Pami
Ela neznam koliko ti inače traju ciklusi, ali ako ti je menga bila 19.02., danas ti je onda 12dc i taj smeđi iscjedak bi mogao biti od ovulacije. Meni je tako znalo biti, pa mi je doktorica rekla da se to može javiti kod naglog skoka/pada hormona u sredini ciklusa i da nije ništa zabrinjavajuće
Hvala ti ❤️❤️❤️
🙋🏼♀️ 32 🙋🏻♂️ 31
3 godine braka
03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
09/2021 missed ab 💔
Trenutak u kojoj žena predbacuje drugoj što je imala spontanu trudnoću? Kao, ajde, prva joj se još dogodila, ali kako se usudila imati drugu spontanu trudnoću umjesto da ode na FET???
Joj, sori što se seksam s mužem
💔💔💔
http://forum.roda.hr/threads/87551-Potpomognuta-na-VUK-VRHOVCU/page73
od posta 3623
💔💔💔
Alice, ne razumijem se u maternice, ali znam da žene koje imaju septum moraju operirati. Koliko vidim, ti imaš naglašenu sedlastu? Ne znam je li to isto što i septum? U svakom slučaju, anomalije maternice otežavaju implantaciju i znaju izazivati pobačaje, tako da nije za igrati se.
Eventualno možeš tražiti još jedno mišljenje prije operacije.
Koliko ja znam nije mi ništa spominjao za septum. Rekao mi je da se prije trudnoce mora obaviti korekcija tj. počistiti i oblikovati maternicu što normalnije. Pitala sam da li je to nešto zahtjevno rekao je da nije jako.
Naravno voljela bi i ja još jedno mišljenje stručno samo nisam pametna gdje bi otišla, misliš privatno?
Podobnik, Beta Plus?
Ne znam da li bi bilo pametno recimo kada bi otišla u Beta Plus ili Pol.IVF odmah uz to pitati i za proces i mišljenje MPO s obzirom na dečkov lošiji nalaz biopsije?
Ispričavam se ako previše zamaram
Ne zamaraš. Možeš privatno. Čak ne moraš kod nekoga tko je specijaliziran za MPO, dovoljan ti je netko tko je dobar sa maternicama.
Iskreno, ja sam sad pristrana i volim IVF, ali jako mi se sviđa što su rekli jednoj lavici tamo (ne sjećam se kojoj) - nakon što je njezin doktor forsirao operaciju, došla je kod njih na konzultacije a netko (mislim čak Gić) joj je rekao da on nema običaj operirati zdrave žene. Volim privatnike koji odbiju nešto što im donosi pare jer misle za najbolje dobro klijenata.
To je bilo meni - potvrđujem da me drugo mišljenje oba doktora u IVF-u odgovorilo od operacije zakazanoj na Sv.Duhu jer mojih par mm septuma nije indikacija za operaciju, na što sam i sumnjala čim je doktorica predložila operaciju za septum koji nikad do tad nije ni komentirala
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Alice, ne razumijem se u maternice, ali znam da žene koje imaju septum moraju operirati. Koliko vidim, ti imaš naglašenu sedlastu? Ne znam je li to isto što i septum? U svakom slučaju, anomalije maternice otežavaju implantaciju i znaju izazivati pobačaje, tako da nije za igrati se.
Eventualno možeš tražiti još jedno mišljenje prije operacije.
Koliko ja znam nije mi ništa spominjao za septum. Rekao mi je da se prije trudnoce mora obaviti korekcija tj. počistiti i oblikovati maternicu što normalnije. Pitala sam da li je to nešto zahtjevno rekao je da nije jako.
Naravno voljela bi i ja još jedno mišljenje stručno samo nisam pametna gdje bi otišla, misliš privatno?
Podobnik, Beta Plus?
Ne znam da li bi bilo pametno recimo kada bi otišla u Beta Plus ili Pol.IVF odmah uz to pitati i za proces i mišljenje MPO s obzirom na dečkov lošiji nalaz biopsije?
Ispričavam se ako previše zamaram
Ne zamaraš. Možeš privatno. Čak ne moraš kod nekoga tko je specijaliziran za MPO, dovoljan ti je netko tko je dobar sa maternicama.
Iskreno, ja sam sad pristrana i volim IVF, ali jako mi se sviđa što su rekli jednoj lavici tamo (ne sjećam se kojoj) - nakon što je njezin doktor forsirao operaciju, došla je kod njih na konzultacije a netko (mislim čak Gić) joj je rekao da on nema običaj operirati zdrave žene. Volim privatnike koji odbiju nešto što im donosi pare jer misle za najbolje dobro klijenata.
To je bilo meni - potvrđujem da me drugo mišljenje oba doktora u IVF-u odgovorilo od operacije zakazanoj na Sv.Duhu jer mojih par mm septuma nije indikacija za operaciju, na što sam i sumnjala čim je doktorica predložila operaciju za septum koji nikad do tad nije ni komentirala
Da, znala sam da je nekome to bilo. I to mi je super, umjesto da zarade xxx novaca na tebi, dali su ti profesionalno mišljenje koje je bilo za tvoje dobro.
💔💔💔
Pozdrav svima, citam redovito, ali ne pisem.
MTB drzim ti fige 🤞 i pratim situaciju 🤣 sretno!
Svima zelim visooooookkkeeee bete , dosadne, uzasne monotone trudnoce, puuuuno debelih stomaka i zdrave djecice!!!!! Drzite se lavice!!!!!! Vrlim vas 😋
Slobodno ti i piši, vidiš da ovdje pišemo samo o jako pametnim stvarima.
Jeje, zapitala sam se George Clooney s azo ili Deni Devito s normo 🤣🤣🤣😂😂😂😂
I, koja je odluka?
Vidiš, nije laka dilema. Teško filozofsko pitanje.
Uopće nije teška odluka , dokle god postoji TESE 😁😂 sigurna sam da obje to mislite 😁
Paaa. ako je umjesto Clooneya Hemsworth, onda ja stvarno nemam o čemu razmišljati…
Chris izgleda kao da ima čvrstu i spretnu… dušu
MTBice neznam tko je uopće našao ova dva za usporedbu 😜😜😜😜
Nije meni ni Clooney nimalo napet, čak ni sa normo😬
Lindsay sigurna sam da ne možeš roditi toliko djece koliko tvoj ima plivača, tako da se ne sekiraj 😁🙈😂😂 još će ti i puno biti 😁
endometrioza
http://forum.roda.hr/threads/87551-Potpomognuta-na-VUK-VRHOVCU/page73
od posta 3623
Eto, MTB me pretekla... Al kako je zena dosla do 10 blastica, mene to zanima?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji