Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    02. Ožujak 2021. 06:39

I hvala curama koje su pisale peticiju da me se makne s crne liste 😂😂😂😂😂 lucyinthesky Anksimoron 💋💋💋💋

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

4 sreća
    02. Ožujak 2021. 07:00

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucyinthesky, hvalaAnksi, da, baš gledam drugu epizodu.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucyinthesky, hvalaAnksi, da, baš gledam drugu epizodu.

Draga sretno danas 😘💝

4 sreća
    02. Ožujak 2021. 07:06

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ANKSIMORON

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

IVFuše, kako to sutra izgleda? Što mogu očekivati?
    Prvo sa MM pričam s biologicom? Je li i doktor s nama ili samo biologica? Koliko to traje?
    Kad i s kim dogovaram koliko ih vraćaju? Da li me doktor pregleda prije (kao prije aspiracije) ili ne?
    Molim lijepo opis svega u detalje, hvala!

Dakle ja sam ti prvo sa mateom popricala… i to u detalje… mm niie mogao s menom taj dan imao je veliki posao.. inace bi smio bit sa mnom unutra… onda ides na transfer… i nakon toga je gic s menom jos porazgovarao… pa mogu ti reci da sam sve skupa bila 2 sata tamo 🤔

O čemu ste vi to pričali sat vremena?
    Malo me trema jer još nisam pričala s biolozima, nisam pripremljena za taj razgovor. Plus, mora se donijeti odluka. Plus taj heparin, ne znam hoće li mi on još to objasniti/reći nešto ili sestre ili tko? Itd itd. Mislim, sve 5, to sutra je još najlakši dio puta, ali svejedno me tremica.
    Plus nisam vidjela Mateu, ljubazna je preko telefona, ali uvijek sam malo nervozna oko novih ljudi
    I znam da će sve biti OK, ali smijem se malo tremirati

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ANKSIMORON

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

IVFuše, kako to sutra izgleda? Što mogu očekivati?
    Prvo sa MM pričam s biologicom? Je li i doktor s nama ili samo biologica? Koliko to traje?
    Kad i s kim dogovaram koliko ih vraćaju? Da li me doktor pregleda prije (kao prije aspiracije) ili ne?
    Molim lijepo opis svega u detalje, hvala!

Dakle ja sam ti prvo sa mateom popricala… i to u detalje… mm niie mogao s menom taj dan imao je veliki posao.. inace bi smio bit sa mnom unutra… onda ides na transfer… i nakon toga je gic s menom jos porazgovarao… pa mogu ti reci da sam sve skupa bila 2 sata tamo 🤔

O čemu ste vi to pričali sat vremena?
    Malo me trema jer još nisam pričala s biolozima, nisam pripremljena za taj razgovor. Plus, mora se donijeti odluka. Plus taj heparin, ne znam hoće li mi on još to objasniti/reći nešto ili sestre ili tko? Itd itd. Mislim, sve 5, to sutra je još najlakši dio puta, ali svejedno me tremica.
    Plus nisam vidjela Mateu, ljubazna je preko telefona, ali uvijek sam malo nervozna oko novih ljudi
    I znam da će sve biti OK, ali smijem se malo tremirati

Draga jesi li uzimala heparin dosad?Tražim po postovima ali nemogu naći.ja sam ga uzimala odma od dana transvera 

sbjelisi
    02. Ožujak 2021. 07:12

MTBica sretno! Kad se vratiš biti ces PUPO ❤

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    02. Ožujak 2021. 07:14

Vidim da Magnolia nema mira.  
    Samo da vidis tablicu s betama, koliko su šarolike. Ima prosječna, najmanja i najveća vrijednost. Dolje mizes podesiti dob žene. 😋😉😘
    http://www.betabase.info/showBasicChart.php?type=Single

Nina92
    02. Ožujak 2021. 07:19

MTB sretno danas... Matea ti je super, opusti se i vrati 2 🤣🤞🙈❤️
    Svim ostalim curama saljem 😘

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

sbjelisi
    02. Ožujak 2021. 07:30

Nina92 lijepo te je opet vidjeti ovdje i u elementu 😋❤😘

sbjelisi
    02. Ožujak 2021. 07:32

Sretno svima! 
    Tko danas ima kontrole/ bete?
    Obzirom na sve, ja sam danas odlucila nakon posla imati day off samo za mene. Movie i kokice i prijatelji. Bez testiranja i stresiranja 😎
    Jutros opet snjesko BjeliS 👀

petra30
    02. Ožujak 2021. 07:47

MTB- sretno, od danas si PUPO❤️!
     Ps: dobar tek, pojedi koj krumpiric i za nas😊!

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

vuky
    02. Ožujak 2021. 07:47

Jutro.... 
    BjeliS zao mi je....kad je beta?
    plan za danaa ti je dobar ❤️ 
    MTB sretno danas 💕 
    Magnolia znam da je tesko povjerovati u srecu nakon svih sr, ali od srca zelim i vjerujem da to bude to! svskako zasad izgleda super!
    Aurora nadam se da ti je danas bolji dan, itekako razumijem te plačljive dane...
    manemoj tako sam i ja If, do zime, onda mi je falilo za druženje, vecerice itd. ali i dalje pazim sto jedem od hrane ( ko i inace jel- nema gotove hrane, kruha, izbjegavam slatko, pastu, rizu itd. ) i isto održavam ...
    kod mene pocela nervoza malo kako osjetim trbuh... pokusavam se smiriti ....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.