Čini mi se da mi se par imena obrisalo sa liste… pojma nemam kako se to dogodilo…
manemoj se obrisala s crne ili 🤞😎?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Čini mi se da mi se par imena obrisalo sa liste… pojma nemam kako se to dogodilo…
🤣🤣🤣🤣🤣 vrlim ja tebe... znas ti to 😍😍😍 manemoj cuvaj misto za me na rostilju 😅😅😅
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
manemoj se obrisala s crne ili 🤞😎?
manemoj ima svoje zagarantirano mjesto, ne bi je ni nuklearna bomba makla s njega.
💔💔💔
MTB meni nitko nije rekao sa muž može ići sa mnom... Prije transfera sam išla na razgovor kod biologice, trajalo je nekih 15-20min. Tamo ti objasni kakve su ti stanice, koja su očekivanja, i najvažnije jako te opusti jer ti nahvali stanice koje se vraćaju 😂. Nakon razgovora sam išla na pregled kod svojeg doktora, a kao što sam spomenula, došla su sva trojica pogledati situaciju! Bo! 😂 Tako da sam imala prilike pitati doktora što god želim. Nakon toga ideš u sobu, presvalčiš se u svoju novu spavaćicu i ideš na transfer 😊 Kad si gotova, više manje ti svi zažele sreću i ideš doma!
Sretno draga! 🌷🐣🐣🐞🌷
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Joj joj joj, slaba mi je kava! To su došla sva trojica prije aspiracije😏
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
MTBmeni nitko nije rekao sa muž može ići sa mnom… Prije transfera sam išla na razgovor kod biologice, trajalo je nekih 15-20min. Tamo ti objasni kakve su ti stanice, koja su očekivanja, i najvažnije jako te opusti jer ti nahvali stanice koje se vraćaju 😂. Nakon razgovora sam išla na pregled kod svojeg doktora, a kao što sam spomenula, došla su sva trojica pogledati situaciju! Bo! 😂 Tako da sam imala prilike pitati doktora što god želim. Nakon toga ideš u sobu, presvalčiš se u svoju novu spavaćicu i ideš na transfer 😊 Kad si gotova, više manje ti svi zažele sreću i ideš doma!
Sretno draga! 🌷🐣🐣🐞🌷
Meni isto nitko nije rekao da muz moze sammom, ja se sama dovezla. 🤔 MTB, meni je na razgovoru bio biolog i on mi je bas super! Uputio me u situaciju, pokazao tu neku najsavrseniju i RIJETKO VIDJENU blasticu ☝🏻(hvalite me usta moja 😂😂😂, iako svima to valjda kaze) i nakon toga soba, presvlacenje, itd.. Kao sta su cure navele! Ali ja sam bila bar 40ak min u sobi nakon transfera sigurno.. Ako ne i vise! Koliko se sjecam, nisam imala pregled prije transfera. I nakon toga kucici svojoj i izlezavala sam se bas cijeli dan. Mogla sam bit i u muvingu, ali mi se bas nekako nije dalo 🙂
Sretnoooooooooooo 🤗🤗🤗❤💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Joj joj joj, slaba mi je kava! To su došla sva trojica prije aspiracije😏
😂😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
IVFuše, kako to sutra izgleda? Što mogu očekivati?
Prvo sa MM pričam s biologicom? Je li i doktor s nama ili samo biologica? Koliko to traje?
Kad i s kim dogovaram koliko ih vraćaju? Da li me doktor pregleda prije (kao prije aspiracije) ili ne?
Molim lijepo opis svega u detalje, hvala!
Dakle ja sam ti prvo sa mateom popricala… i to u detalje… mm niie mogao s menom taj dan imao je veliki posao.. inace bi smio bit sa mnom unutra… onda ides na transfer… i nakon toga je gic s menom jos porazgovarao… pa mogu ti reci da sam sve skupa bila 2 sata tamo 🤔
O čemu ste vi to pričali sat vremena?
Malo me trema jer još nisam pričala s biolozima, nisam pripremljena za taj razgovor. Plus, mora se donijeti odluka. Plus taj heparin, ne znam hoće li mi on još to objasniti/reći nešto ili sestre ili tko? Itd itd. Mislim, sve 5, to sutra je još najlakši dio puta, ali svejedno me tremica.
Plus nisam vidjela Mateu, ljubazna je preko telefona, ali uvijek sam malo nervozna oko novih ljudi
I znam da će sve biti OK, ali smijem se malo tremirati
Matea ti je bas super, super! Divna je ❤ a sad za sve ovo ostalo, stvarno ne znam kog bi mogla pitat ako ti G bude na transferima i nakon tebe 🤔 a mozda ni nece bit.. Jer ja Maricica nakon transfera nisam ni vidla vise 😔 bila je jos jedna cura samnom za transfer i nakon tog je imao aspiraciju i jos nest
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Cure sretno danas 🥰🥰🥰
MTB 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji