Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    01. Ožujak 2021. 23:03

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucyinthesky

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucyinthesky

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

IVFuše, kako to sutra izgleda? Što mogu očekivati?
    Prvo sa MM pričam s biologicom? Je li i doktor s nama ili samo biologica? Koliko to traje?
    Kad i s kim dogovaram koliko ih vraćaju? Da li me doktor pregleda prije (kao prije aspiracije) ili ne?
    Molim lijepo opis svega u detalje, hvala!

Razgovor s biologom, tamo kažete koliko želite vratit. Mužu kažu da je slobodan cca 45min,ti odeš u sobu na presvlačenje i čekaš da te zovu u salu.Dr bude u sali. Tako su mene uputili i curu koja je bila samnom.
    Mene je pregledao prije zato što je bila sumnja na hiper i da odluči da li će bit transfer s obzirom na jaku upalu mjehura.

Aha, dakle njega ne vidim prije transfera?
    Šteta, s njim znam pregovarati. Smrc.
    Poslije transfera me samo pošalju doma, ili onda opet razgovaram s nekim?

Ne znam kako je drugim curama, meni je tako bilo.Ne, zvali su ga posebno jer je bio sporan moj mjehur, inače me ne bi pregledavao, tako sam ja shvatila.
    Nakon transfera ležiš cca15 min, dođe sestra, da ti otpusno pismo i ideš doma.

OK, ma vjerojatno je svima tako. Hvala.
    Navikla sam da me on nasmije i objasni stvari prije i poslije, falit će mi to.

Ma ništa. Bit će sve ok, zaista nije ništa strašno ni nelagodno, za čas si gotova 😊

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

ANKSIMORON
    01. Ožujak 2021. 23:06

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS, što sad? Dawson creek, Ch.. Shore, ili Virgin river? Ili nešto treće? Svidjela mi se Magnolia, treba mi neš takvoga + zgodni glumci i ne previše drame.

Virgin river 🥰🥰🥰 odlicna 🤩

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Ožujak 2021. 23:08

Lucyinthesky, hvala 

Anksi, da, baš gledam drugu epizodu.  

💔💔💔

ANKSIMORON
    01. Ožujak 2021. 23:14

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Prvo sa MM pričam s biologicom? Je li i doktor s nama ili samo biologica? Koliko to traje?
    Kad i s kim dogovaram koliko ih vraćaju? Da li me doktor pregleda prije (kao prije aspiracije) ili ne?

Dakle ja sam ti prvo sa mateom popricala... i to u detalje... mm niie mogao s menom taj dan imao je veliki posao.. inace bi smio bit sa mnom unutra... onda ides na transfer... i nakon toga je gic s menom jos porazgovarao... pa mogu ti reci da sam sve skupa bila 2 sata tamo 🤔

👧33; 🧔35

4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Lucyinthesky
    01. Ožujak 2021. 23:17

ANKSIMORON eto, očito kod svakog drugačije 🤷‍♀️

🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Ožujak 2021. 23:18

ANKSIMORON

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Dakle ja sam ti prvo sa mateom popricala… i to u detalje… mm niie mogao s menom taj dan imao je veliki posao.. inace bi smio bit sa mnom unutra… onda ides na transfer… i nakon toga je gic s menom jos porazgovarao… pa mogu ti reci da sam sve skupa bila 2 sata tamo 🤔

O čemu ste vi to pričali sat vremena? 
    Malo me trema jer još nisam pričala s biolozima, nisam pripremljena za taj razgovor. Plus, mora se donijeti odluka. Plus taj heparin, ne znam hoće li mi on još to objasniti/reći nešto ili sestre ili tko? Itd itd. Mislim, sve 5, to sutra je još najlakši dio puta, ali svejedno me tremica.
    Plus nisam vidjela Mateu, ljubazna je preko telefona, ali uvijek sam malo nervozna oko novih ljudi 
    I znam da će sve biti OK, ali smijem se malo tremirati 

💔💔💔

ANKSIMORON
    01. Ožujak 2021. 23:20

Lucyinthesky

Da sigurno... vjerojatno ovisi i kakva im je strka, guzva... ja sam imala transfer tipa u 12... sama sam skoro bila u klinici, osim cimerice 🤣🤣🤣 aurorab 😘😘 i sta ja znam lucy... cini mi se da se gic ocarao i sa drugima osim sa nekom tamo mtb i tako 🤣🤣🤣 

👧33; 🧔35

4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

ANKSIMORON
    01. Ožujak 2021. 23:23

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ANKSIMORON

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Dakle ja sam ti prvo sa mateom popricala… i to u detalje… mm niie mogao s menom taj dan imao je veliki posao.. inace bi smio bit sa mnom unutra… onda ides na transfer… i nakon toga je gic s menom jos porazgovarao… pa mogu ti reci da sam sve skupa bila 2 sata tamo 🤔

O čemu ste vi to pričali sat vremena?
    Malo me trema jer još nisam pričala s biolozima, nisam pripremljena za taj razgovor. Plus, mora se donijeti odluka. Plus taj heparin, ne znam hoće li mi on još to objasniti/reći nešto ili sestre ili tko? Itd itd. Mislim, sve 5, to sutra je još najlakši dio puta, ali svejedno me tremica.
    Plus nisam vidjela Mateu, ljubazna je preko telefona, ali uvijek sam malo nervozna oko novih ljudi
    I znam da će sve biti OK, ali smijem se malo tremirati

Neeee... nemas razlog za tremu... e taj dan je bas sve opusteno... a bilog izgleda kao dijete..  a ja ti izgledam kao dijete 🤣🤣🤣 tako da iz moje perspektive ti je bilo relax... tebi ce jos vise biti.. a sta ja znan vise o cemu smo pricali... o svemu 🤣🤣🤣 sto se tice heparina to ti ne znam ja to nisam primala... ali sigurna sam da ce g s tobom popricat o tomu... ne brini... 

👧33; 🧔35

4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Ožujak 2021. 23:24

Čini mi se da mi se par imena obrisalo sa liste... pojma nemam kako se to dogodilo... 

💔💔💔

Lucyinthesky
    01. Ožujak 2021. 23:25

ANKSIMORON

Lucyinthesky

Da sigurno… vjerojatno ovisi i kakva im je strka, guzva… ja sam imala transfer tipa u 12… sama sam skoro bila u klinici, osim cimerice 🤣🤣🤣 aurorab 😘😘i sta ja znam lucy… cini mi se da se gic ocarao i sa drugima osim sa nekom tamo mtb i tako 🤣🤣🤣

Ma taj ti svima iste spike baca 😁Ma dobar je, ne možemo mu zamjerit...

🧍‍♂️42-od astheno-normo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.