Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    15. Veljača 2021. 16:02

Ela  baš mi je žao, isplaci se, odtuguj i napravi plan za dalje❤️
    Vm joj koma, mogu mislit sad nervozu i neznanje do srijede... Možda je stvarno 1 odustao, pa je zato takva. Ponovi u srijedu, držim fige 🤞
    Anksimoron nisu ni meni komentirali DHEAu, već sam na svoju ruku uzela. Iako je pametno posavjetovati se sa doktorom. 
    Miss sretan rođendan 🥳
    Sanjich jel stigla tvoja beta? 🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Meto
    15. Veljača 2021. 16:06

Vm treba biti realan i beta ne izgleda dobro(duplanje), a ja se isto nadam da ce se okrenuti u srijedu i pokazati drugacije, mozda je dr malac odustao pa zato zeza sad. . ❤️ Mislim na tebe, cuda su itekako moguca🍀
    Zao mi je za neg bete i testice❤️😔
    Maki ❤️❤️ Javi se sutra nakon pregleda😘
    Sbjelis aha, lalaallllaa 🤗🤞🍀
    Vuky nista ti ne vrijedi sirova cikla, morala bi je na kile dnevno pojesti.. uzmi si sok od Biotte ili u Dm njihov bio al u tetrapaku (0,5l) dokazana oba. Sok od ananasa ni ne moras al mozes svaki dan pivu, netko me sjetio nedavno da piva deblja endo takodjer💪🤞🤞🍀
    Update: lijevi jajnik 6 folikula, desni burno reagirao, ima ih brat bratu 15ak😲 dr se cudi tolikom porastu amh, u cet cemo vidjeti sta i kako, terapija ostaje ista.. inace u obe stim bi na prvom uzv bio lijevi skabiji za dva/tri folikula od desnog, imala bi cca 14fol i bilo bi na kraju 12 zrelih, sad se bojim da desni bude prenatrpan i da tu bude dosta saroliko, iako bi moje strucne oci rekle da se prate, a onda se bojim hipera😧😫  
    Ja svake godine snesem sve vise jaja😅😅

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Meto
    15. Veljača 2021. 16:07

Miss sretan rodjendankooo💓💓🥰

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Marinela87
    15. Veljača 2021. 16:09

Sbjelis Koji endometrij, super!!!!
    Rita7 i meni isto kuhinja ko u Amera , haha,dobra asocijacija..al bas sam gledala prije par mj neki dokumentarac o hrani i pokazivali su crno na bijelo koliko je povrće i voće izgubilo nutrijenata u odnosu na prije 50tak godina.znamo svi da skoro svo sjeme iz kojeg se dobija nasa hrana je modificirana na svakakve nacine,da hrana duze traje itd..i objasnjavali su kako se time gubi okus, a okus daju upravo nutrijenti.znaci kad ti pojedes onaj paradajz iz konzuma,nisi pojeo isti ko tvoja baka u svoje doba..mislim,odem na put,ostavim jabuku na stolu,nakon 2tj ona ista ko tek kupljena. tako da mislim da ne dobivamo dovoljno iako jedemo raznovrsno..pa onda mi je to utjeha za ovu saku tableta svaki dan naravno,ljudi koji uspijevaju kupovat domaće je druga stvar. ili npr omega3, ne znam kako vi,ali ja sam sigurno u deficitu,nazlost rijetko se sjetim jesti ribu..itd itd.. a sta cemo!evo i ja dobila danas antibiotik za escherihiju, znaci jos moram i probiotik kupit,uff..
    Ela jako mi je zao!!!veliki su to udarci!! ali za koji dan, bit ces ko nova! uzmi si vremena,imas potpuno pravo biti tuzna.ali sjeti se da rijetko tko uspije u prva 3 puta!
    cure ja bila kod MPO,dala mi je antibiotik, uzet ce kasnije cervikalni bris i urinokulturu. Pogledala je na uzv ali naravno jos je prerano..rekla je da joj se čini da vidi GV ali da cu doci iduci tjedan u pon pa cemo vidjet sigurno. i kao naravno da je rano, da moze se svasta desit, ali da je ovo za mene veliki korak naprijed! NIje trazila betu, to me dosta iznenadilo..a ja zaboravila pitat od nervoze,mozete mislit koliko sam bila nervozna da sam to zaboravila! ne znam..vjerojatno ona smatra da ce ionako vidjet iduci tjedan sve na ultrazvuku, beta ne moze nista promijenithmm..valjda, nemam pojma.mozda ju izvadim sama..vidjet cu..
    a sestra mi je rekla da su vjerojatno pomogle sve te cjevcice sta su gurali u mene i hormoni... ja mislim da se sve nekako poklopilo, tsh mi je prvi put od kad sam krenula u ovu priču dobar, pila sam d-vitamin vec nekoliko mjeseci..u svakom slucaju i dalje sam u totalnom šoku!!

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

BAJOMA
    15. Veljača 2021. 16:25

Ela VM 😥😥😥 držite se❤️

manemoj
    15. Veljača 2021. 16:26

Sanjich čekamo te...

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

BAJOMA
    15. Veljača 2021. 16:27

Misss sretan b day❤️

vuky
    15. Veljača 2021. 16:30

VM Cekam FET, imam 2 embrija lose kvalitete smrznute 5dan, u 1.mj smo odustali zbog tankog endometrija, kasno su mi rekli da krenem sa estrofemom! sada sam 7dc, jucer mi je endometrij bio 4,9mm! 
    žao mi je zbog tvoje bete, no mantram da se nije poduplala jer je jedan pd embrija odustao... drzi se 💕
    Ela zao mi je zbog bete! 
    Meto pijem pol litre soka od cikle ( Biotin ) i taj sok od ananasa, i jedem tu kombinaciju cikla/mrkva/jabuka .... sutra cu biti pametnija ... na 3x4mg estrofema sam! 

15. Veljača 2021. 16:31

Jeste spremne? Jel cekate? 

vuky
    15. Veljača 2021. 16:32

Meto sad vidim da si ti u stimulaciji, jeste jos u Cito) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.